Navštíveno 668x

dnes mi dorazila
[ Link ] je to uplně stejný jako mám v pc,když tam tohle nainstaluju pc se nerozeběhne ani do biosu.Neví někdo co s tim??
tak se vic rozepiš,jakou zakladni desku máš atd,jestli si pc ted skládal,nebo jestli jen dávaš další pamět navíc,my nevěštíme z koule
deska asus M4A785TD-V EVO/U3S6 - paměti jsem ted přidával,k původním 2x2GB sem přidal další a koupil jsem rovnou zcela stejné. Bohužel pc běží ale na monitoru nic a ani z pc se neozve to klasické pípnutí. Jinak když vyhodim ty původní paměti a dám tam ty nové stejně se nic neděje

12.01.2012, 17:12 |
soray Tak to vyreklamuj ne, tady neni moc co vymejslet....
asi jo no,ale přijde mi to divný že by byli vadny obě
tak z toho bych se vážně poooosr*l, aktualizace biosu vše vyřešila :)
tak z toho bych se vážně poooosr*l, aktualizace biosu vše vyřešila :)

12.01.2012, 19:09 |
hanx Verano: a nebylo to tím, že jsi měl nastavený ty paměti jako dual channel (ganged mode) a tou aktualizací se prostě jen načetlo default nastavení tzn automatickej mod (unganged)?

12.01.2012, 20:36 |
soray Jinak k tomu, ze se ti nezdalo, ze by byly vadny obe. Byla jednou jedna nejmenovana serie Corsairek a u dvorniho dodavatele jsem byl asi 5x vymenit modul, nez jsem se nasral a vzal Transcend... :-)
Kazdopadne gut, ze tvuj problem vyresil update/default biosu.
Bios byl o 14 dnu novejsi.kuli tomu me to ty pameti neprecheoustalo. :-) pakarna