Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > D: Reklamace Notebooku

o Navštíveno 638x o
o 30.12.2011, 16:43 | Kupinka
Zdravím

S přítelkyni jsme si koupily stejný notebook - Acer Aspire 5741ZG zakoupený v T.S.Bohemia - Opava, ještě ho má přes rok a půl v záruce. A stala se ji taková věc při otevírání víka se jí to na straně ZAP/VYP zlomilo odlezl plast, ale noťas normálně fungoval. Dala to na reklamaci a řekli, že je to mechanicky a že se na to nevztahuje reklamace a jestli to chce zpravit tak za 2000,-. Nevíte někdo, jak na ně nebo co s tím??

Díky

o 30.12.2011, 16:50 | Ghofig
tak dlouho se s acerem chodi do prace, az se viko utrhne...
jinak osobni zkusenost je takova, ze spousta znacek ti to uzna, ale zalezi na konkretnim pripade. nektere asusy mely na starsich radach vadne panty, ktere se casem zadrely a pak to praskalo. reklamoval jsem tak i ibm, hp... taky mi to menili. ale vetsinou se to musi posoudit v tom servise.
hod sem idealne fotku jak to vypada.
druha vec. to te poslali pryc primo v TS nebo to slo do servisu aceru?
o 30.12.2011, 16:53 | Kupinka
jo to přísloví už jsem slyšel :D

No byla tam a oni to posílali do servisu acer

foto bohužjel nemá
o 30.12.2011, 16:53 | Vencaf
Jestli to prodejce posoudil jako mechanické poškození (na to má samozřejmě právo), tak jedině nechat zpracovat posudek od soudního znalce a v případě, že to uzná jako vadu materiálu, se obrátit na prodejce s posudkem a když "nevyměkne", tak na soud. Jiná cesta není.
Když už jste si to teda holky koupily..
o 30.12.2011, 16:55 | Ghofig
no pokud to bylo primo v jejich servise, tak smolik. nikdo jinej zarucni servis acer nedela...
jedine se pak hadat a soudit, ale jestli to za ty prachy a za acer vubec stoji :)
o 30.12.2011, 17:04 | Kupinka
tak vyhodit ho nevyhodí pozířovací cena byla 14 500,- a jak říkám mám úplně ten sám a jsem spokojený :)... Ale naštvalo to i mě, protože ji řekli, že si na to mám dávat pozor i já a že už to tam měli vícekrát atd... NJN :(
o 30.12.2011, 17:31 | jok3r | Upraveno: 2011-12-30 17:32:02
acer ma problemy s pantama a i celkove se spracovanim materialu ze kterejch to delaj,,, uz sem jich videl mraky s polamanejma pantama, osoupanejma barvama z mist kde se dotykaj dlane a to ani nebyli po zaruce,,, proto acer nikdy, takze to zkuste uhrat na vadnej matros a nebo to nereste a vysoka porizovaci cena nic nedokazuje,,,
o 30.12.2011, 20:19 | Harryp
Tak ono ,když snad každý 2.5tý NTB prodaný v ČR je Acer, tak se samozřejmě najde nejvíce poškozených ntb této značky. Nicméně mnohdy nezáleží na značce ntb, ale na chování uživatele k němu!
o 30.12.2011, 20:54 | Kupinka
Harryp: Taky souhlasím s tím chováním :) já ho hýčkám, jak dítě a jsem spokojený s Acerem a všichni z mé rodiny mají acer notas a spokojeni jsou taky :)...Bohužjel stalo se, ale nicméně Všem děkuju za odpovědi a rady.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3432 sekund.