Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Iphone a jeho obdoby

o Navštíveno 1159x o
o 29.12.2011, 20:10 | hrac971
Zdravím Vás, rád by som sa Vás spýtal, či máte niekto skúsenosti z čínskymi napodobeninami Iphonu 4,4S. Uvažujem že si kúpim túto náhražku : [ Link ] len bol by som veľmi rád ak by mi niekto podľa parametrov tohto mobilu vedel povedať, že sa bude podobať svojou kvalitou k originálu. Je mi jasné, že na 100% to nebude nikdy lebo ceny sú v podstate tretinové, len ma zaujíma či sa to oplatí za tých cca 190€.
Alebo ked nie, tak či má niekto z Vás skúsenosti z amazon.com alebo ebay.com Ďakujem pekne

o 29.12.2011, 20:23 | muSlim
Nechceš sa na to vybodnúť? :-(
o 29.12.2011, 20:24 | Verano
za tu cenu radši použitej 3g než todle
o 29.12.2011, 20:25 | Petura
by mě zajímalo co je v tom za soft, jestli kopie z applu nebo úplně něco jinýho ..
kdybych toužil po dotykovém telefonu za málo peněz, tak bych asi vzal u nás dostupný Huawei s Androidem
o 29.12.2011, 20:26 | CRK | Upraveno: 2011-12-29 20:30:51
Spis si se mel zeptat jestli se to vyrovna telefonum s androidem, ne..? :)
o 29.12.2011, 20:44 | JR

foto k příspěvku  od JR

o 29.12.2011, 21:40 | hrac971
tak ten obrazok ma dostal :DD , nevidim moc pozitivne ohlasy takze to asi necham na nejaku Nokiu N-series (N97,N8,N9...)
o 29.12.2011, 22:13 | LordPeytl
kasli na to, stejne by ti to nejspis zabavili na celnici.
o 29.12.2011, 22:32 | maxov
určitě na to kašli,znamej to zkusil,po dvou tydnech odešel displej,reklamoval to,reklamace trvala skoro 2 měsíce,posílali to někam až ke žlutejm...no a co mu přišel novej,ten fungoval tuším 2dny...tak to vratil ,pohrozil něčím a dostal prachy zpět
o 30.12.2011, 14:17 | Nismo.Power
iphone 4s je první dobrá věc od eplu...... dá se na něj totiž dát android :)
o 30.12.2011, 14:22 | CRK
Nismo: no ty woe :-D
o 30.12.2011, 14:23 | Downland
Clovece sem zarytej proti applu ale tohle si nekupuj to si radsi kup origos klidne strarsi radu :/ Kamos to mel v praci displej neni dotykovej ale tlakovej tezky to je nekvalitni seka se to soft je jen nejaka 16 bitova nahrazka spis jak video hra nez os :/ A aby toho nebylo malo kamosovi se opozdovali hodiny po dnu vzdy o 1 hodinu :D

Fakt jak apple nesnasim ale tohle bych nepral ani nejvestsimu nepriteli a radsi bych mu koupil sam original :)
o 30.12.2011, 14:39 | vypuk
Nismo: Spíš od iOS5.0 ;)
o 30.12.2011, 20:27 | hrac971
Download: nechapem tvoju averziu k tejto znacke, mas zel skusenosti?..
takže, ked toto odstranim z osobneho zoznamu pricom viem ze na original nemam tak to vidim na nokiu N900, podla recenzii je to slusny mobil. a za 200€ uz kupim slusny
o 30.12.2011, 20:42 | Pluto
hrac: Proč by nemohl mít averzi proti Applu? Já má třeba averzi proti Nokii, ani nevím proč a prostě si jí nikdy nekoupím a je to moje věc. Když se mě někdo na Nokii zeptá, tak mu jí klidně doporučím, stejně Download, nemá rád Apple, ale než aby ti kvůli tomu řekl, jo, kup si sračku z Číny, protože Apple je na hovno, tak ti řekl, ačkoliv nemá Apple rád, aby sis raději sehnal Apple klidně i starší...
o 30.12.2011, 20:50 | hrac971
mas pravdu, len som si myslel ze tu averziu vie odovodnit napr. negativnymi osobnymi skusenostami zo znackou
o 30.12.2011, 21:13 | Downland | Upraveno: 2011-12-30 21:17:34
Jasny ze mam zkusenosti uz od IP1 tohle me bavi a uz sem vystridal hromadu mobilu a prave diky zkusenostem sem sahl po samsungu i8910 ten mel jeste symbian pak po galaxy s1 a ted mam s2.

Otestoval jsem i novej iphone a dokonce v praci i tu napodobeninu a muzu ti rict ze i kdyz nesnasim apple( moje vec nelibi se mi jeho politika vyrobky znacka atd atd.) tak i presto vse ti radim kup treba starsi bazarovku ale original protoze ty cinsky krapy jsou jak dnesni detsky mobili na hrani !! Za 200ecek muzes mit i s1 s krasnou vybavou!
At jsem zkusil jakej koli iphone ( original) tak me vadilo hromada veci slozitost to bylo spis driv malej displej celkove zastaralej hw oproti jinym znackam a nejvic me prekvapilo kdyz sem chtel uzit mp3ku :D na to ze vyrabi nejprodavanejsi mp3ky na svete sem cekal za takove prachy poradne kvalitni zvuk a ono prd uz od poloviny hroznej zvuk a sluchatka sem mel vzdy od 1 500 a vice nikdy ne origos protoze i ty u iphonu stoji za ...:/

Stejne tak bych nikomu nepral nokii firma mi neva znacka taky ne ale je to zastarale a jeste se zabijou WM :/

Nehlede na to ze kdekoli vytahnes napodobeninu iphona tak budes jeste za vola a socku a ber me vazne protoze tohle je mojhe prvni obhajoba iphonu originalu v zivote !!! :/
o 30.12.2011, 21:20 | Downland | Upraveno: 2011-12-30 21:23:29
U napodobenin spatnej displej tlakovej ne dotykac pomale rekce systemu zadne funkce jako v originalu slaby baterie ruzne bugy dysplej neni chranenej sklem hroznej zvuk neumi to skoro nic prehrat ( video) atd ptej se na co chces rad odpovim

Fotak to uz k750i foti lip :/

Proste i kdyby si koupil prvni generaci IP tak bude porad milionkrat lepsi nez ta dnesni cina
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3302 sekund.