Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada jakou AKu

o Navštíveno 687x o
o 28.12.2011, 11:19 | Downland
Zdravim vybiram tatovi nejakou aku vrtacku nasel jsem tuhle ma normalni elektrickou BaD

[ Link ]

nebo doporucte nejakou jinou lepsi do 2 500,-

o 28.12.2011, 11:26 | Downland
ja se v tom moc nevyznam ne ze bych nevrtal ale ty aku jsou tam nakej stupne rychlosti pak napeti pocet baterii jak dlouho se kterea nabiji atd :/
o 28.12.2011, 11:40 | Jujk0 | Upraveno: 2011-12-28 11:42:00
Ja mám túto - [ Link ] ale celú sadu 2x baterka, lampa, skrutkovač ( [ Link ] ) a nemôžem na ňu povedať zlé slovo. Nabitá je za 30 minút, páru jako bejk (16 cm samorezky do smreku bez predvŕtania aj na dvojke rýchlosti (vŕtaní)) prípadne 50ks 10cm samoreziek do tvrdého dreva štýlom 5cm predvŕtať 5mm vrtákom a potom samorezka. Baterka vydržala celú procedúru a ani predtým nebola plne nabitá. A perfektne sadne do ruky...

Stupne - na nastavenie uťahovacej sily
Rýchlosti - 1 - skrutkovanie, 2 - vŕtanie
Napatie - Čím viac, tým lepšie, ale nie je podmienka
Baterie - Dve sú predsa lepšie ako jedna
Nabíjanie - Čím rýchlejšie, tým lepšie, ale pri dvoch baterkách nie je rýchlosť až tak nutná. Pomalšie nabíjanie je myslím lepšie na životnosť baterky...
o 28.12.2011, 11:40 | mr.brain
Pro mne vždycky bez problémů Berner (nevím ale o žádném kamenném obchodě, kde se dá koupit) anebo Makita - třeba zrovna tahle :) [ Link ] I za trochu vyšší cenu je mnohem lepší než Black & Decker :)
o 28.12.2011, 11:51 | Midi34
přesně tu makitu
co dak mr.Brain taktu mi doporučilo dost lidí
vzal jsem dewalt a jsem spokojenej jen ta lampa co je u makity ta by se mi hodila

dneska bych šel do makity
mám i flexu makitu a jsou to dobrý stroje
o 28.12.2011, 12:49 | CRK
Makita, metabo, narex... decker staci, ale tyhle jsou mnohem lepsi.
o 28.12.2011, 13:00 | sonyk02
přesně to co dal mr.brain jen trochu vyšší model se silnější batrkou sem kupoval před rokem a fakt super spokojenost, baterka vydrží dlouho i když měsíc třeba jen leží a nic se s ní nedělá a nabitá je tak do 2hodin možná i rychleji. Makitou určitě chybu neuděláš, a oproti jinejm co sem držel v ruce tak Makita má fakt vymakanej styl toho držení v ruce i na to jak je malá tak sedí skvěle v ruce a je vyvážená že se nikam nepřeklápí.

Zkus ještě použít hledání několikrát se to tady už řešilo.
o 28.12.2011, 16:40 | xxxkamikaze
Z těch co už tu padly jsou fajn skoro všechny i když DeWaltu už bych se asi vyhnul. Dobré nářadí dělá taky AEG. S těma mám jen dobré zkušenosti.
o 28.12.2011, 16:43 | Midi34
proč by jsi se vyhnul Dewaltu ?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3374 sekund.