Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Playlisty oblíbených vedií v HD

o Navštíveno 791x o
o 28.12.2011, 10:09 | X-sat (M)
Nedávno jsem tu nabízel mé oblíbené playlisty z oblasti trance music. Konečně byla chvilka projít i nějaká ta videa. Pro ty, kteří mají tento styl hudby v oblibě, nabízím můj kanál (nikoliv anál ;-)), který průběžně doplňuji o to, co mi "chutná".

Přeji příjemný poslech :-)

[ Link ]

PS: vše v HD a lehce sosnutelné

o 28.12.2011, 10:28 | DaveX
Super, dík ;)
o 28.12.2011, 10:36 | mr.brain
Já zas doporučím God´s playlist od prvního dílu :) Pro pohodáře ještě existuje God´s ChillOut :)
[ Link ]
o 28.12.2011, 11:21 | Schejby | Upraveno: 2011-12-28 11:22:10
Ani jsem to ještě neposlech ale už vím že tam jsou bomby... Protože Armin a PvDčko ty už se v tom nějakou dobu pohybujou :-) Ještě přihoď něco od Ferry Corsten...
Jinak díky aspoň budu mít nějakou new musik do auta...
Přihodím taky jeden:

Youtube video:
o 28.12.2011, 11:36 | X-sat (M)
jj, playlistů a mixů je určitě mnoho. Ale každému uchu ladí něco trošku jiného, tak si dělám list pro sebe :-)
o 28.12.2011, 11:50 | Pajk
No konečně někdo, kdo má rád kvalitní hudbu. Né sranda, 100lidí, 100chutí. :) Ale tento styl mě háže do pohody. Nejvíc poslouchám pěkně v autě, kde nikdo nekafrá, zeslab to nebo vypni to.

Něčím přispěju, budou to i starší kousky, ale pecky. :)

Youtube video:

a mnoho dalších...

o 28.12.2011, 11:57 | X-sat (M)
masakr :-O

[ Link ]
o 28.12.2011, 12:08 | Filca6
Tak taky neco pridam :-)
Youtube video:

a mnoho dalsiho :-)
o 28.12.2011, 12:09 | Schejby
X-Sat... Ano mixů je mnoho... a hodně jich je dobrejch .-) a jak říkáš každýmu berou uši něco jiného :-) někdo má styl vyhraněnej třeba na Rock nebo Metal apod...
Myslím taky že se lidem líběj taky písničky podle nálady .-) třeba když já jsem naštvanej tak si pustím například něco tvrdšího... Jinak Já styl vyhraněnej nemám beru to co se mě a mejm uším zalíbí :-) abych řekl pravdu poslední dobou se mi zalíbil song ktejej není trance ale určitě jsi ho taky slyšel a je to Raego feat. Christina Delaney - TY A JÁ (OFFICIAL VIDEO)

Myslím že není co dodat :-)...
[ Link ]
[ Link ]
o 28.12.2011, 12:25 | X-sat (M) | Upraveno: 2011-12-28 12:26:18
No k tomu všemu snad jediné

emma hewitt

kost s hlasem nebeským :-P
o 08.01.2012, 12:29 | Pajk
Už máte novýho Doorna? Teď jsem se k temu dostal a pecička. Už když vyleťel s peckama jako je Bliksem nebo Spaceman jsem věděl, že ten kluk se dost ukáže. :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.302 sekund.