Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Sklokeramicka deska - volne stojici

o Navštíveno 575x o
o 19.12.2011, 20:37 | War
Mam novy podnajem v podkrovi bez plynu. Prisla by mi vhod sklokeramicka deska. Co jsem se dival, vsechny slusne desky jsou urcene pro zapusteni do desky kuchynske linky. Pak existuji desky jako Trendline nebo Professor, ktere jsou volne stojici,ale tam mam strach z kvality a bezpecnosti. Potkali jste se s indukci, na ktere je napsano Amica nebo lepe Mora, Electrolux apod, ktera by byla urcena pro zapusteni, ale zaroven mela svuj podstavec? Nechci vubec zasahovat do kuchynske desky v podnajmu, ale zaroven budu mit za par let vlastni kuchyn, kde ji pouziju.

o 19.12.2011, 22:10 | Nora
pracovní deska není tak drahá a jde vyměnit, raději bych si vybral desku která mi vyhovuje a neřešil kompromis, montáž do linky projednej s pronajimatelem
o 20.12.2011, 08:49 | macomb
Jako Nora: Domluv se pronajímatelem, deska stojí pár stovek, tak bych neřešil nějaký nesmysl který tě ve finále bude stát víc ;) (ikdyž to samozřejmě jistě nevím)
o 20.12.2011, 15:55 | nome
no další varianta je nechat si od stolaře udělat "rámeček" kterej položíš na linku a do něj zapustíš desku
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.34 sekund.