Navštíveno 760x

17.12.2011, 15:57 |
gizmi Dnes jsem po nocni nasedl do GIVka, normalne jsem nastartoval a po ujeti tri metru gong a rozsvitila se mi cervena kontrolka teploty (vlevo nahore v kontrolkach). Auto se chovalo normalne, ale zastavil jsem a motor zhasnul. Kapaliny je dost a auto studene, tak jsem nastartoval a uz nic. Normalne jsem dojel domu. Doma jsem vzal kabel a pres VAG-COM juknul. Vysledek? Zadna chyba :( Nevi nekdo co to mohlo byt? Nejake vymrzle cidlo? Proc ve vypisu chyb neni nic?

17.12.2011, 15:57 |
gizmi jinak na VW foru popisuje kazdy blikajici kontrolku, nebo jine. Tuto cervenou a navic svitici NIKDO :(
Myslim, ze je to cidlo v nadobce chladici kapaliny, velka bolest, zlobi to u fabii, oktavek... vycisteni pomuze na kratkou dobu.

17.12.2011, 16:27 |
gizmi tappaja: kdyz jsem mel malo kapaliny, svitila a gongovala mi zluta kontrolka teploty. Tohle je cervena a svitila.. :) Jinak u fabek je to dano nekvalitou bloku :( Tchan ma najeto na 1.4 fabce 110t kilaku a po3 tesneni pod hlavou. Napoprve se mu dostalo do obehu olej a od te doby mu porad vyskakuje prave ona zluta kontrolka. Nyni vymenena nadobka s cidlem a je to OK.
ale zpet k tematu - me trapi cervena kontrolka:( Resp. zatrapila a byl bych rad, kdybych vedel co to melo byt :)
ja bych to neřešil..sem tam se něco zblbne.Pokud to nic neděla a kontrolka nesvítí,tak to nic neznamená..
Aha, my meli tohle
[ Link ] [ Link ] s tim, ze kontrolka byla cervena a myslim, ze blikala.

17.12.2011, 17:18 |
TROY pokud to vag nenačte je to něco co nejde přes komp - prostě uplná prkotina. Kamarád mechanik měl uplnou plejádu kontrolek a jediný co hlídal bylo mazání

17.12.2011, 18:06 |
gizmi Je mi jasny, ze to bylo na 99% tim, ze celou noc brutalni vitr s destem a rano mraz. Cidla holt dostavaji zabrat. Jen jsem rad v obraze - ktere cidlo hodilo chybu :D Za ty kilaky co mam s autem najeto mi nikdy nezahlasilo auto neco spatne. Pokazde to byla pravda - zkratka zavada :)
-navic je divne, ze to VAGCOM nenasel..holt uvidime :)

17.12.2011, 19:45 |
rcman Kdyby si měl nákýho Francouze bereš blikající kontrolky jako že má auto radost z jízdy...
Protože když bys to neviděl takhle, stálo by auto v servisu.
Jako píšou všichni, pokud to nenačetl VAG, nebude to nic co by auto nezvládlo.
Me vcera po dvoudennim vichru a desti rval zadni parkovak. Dnes uz to bylo v cajku nastesti.

18.12.2011, 08:06 |
gizmi rcman: jasanka..jen me prekvapilo ze to je cervena kontrolka - ty vetsinou byvaj dulezity :) Kazdopadne malinko na obranu - otec ma Berlingo (pres 200t najeto pomerne hulvatskym stylem), servisovane firmou v autorizaku (ma tam zname) a krome vstrikovace a ted rozvodu nikda nic :) Mamka ma C4 by Loeb limitovku - 3t najeto a krom toho ze ji auto jednou nepustilo z vozu (zustalo zamknute :o)))) ) tak taky na pohodu.. Takze na Frantiky docela pejem chvalu (dokonce az tak, ze otec s matkou poradaj srazy a jsou tahouny Citrón klubu
[ Link ] )