Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > HELP: tablet

o Navštíveno 1065x o
o 14.12.2011, 22:23 | ACEMajky
Tak mam na vas jeste jeden dotaz. Zvazuju koupit do auta pro dcerku na prehravani filmu nejaky prenosny LCD prehravac.

Nejdrive sem si vybral toto:
[ Link ]

a ted sem dostal tip na tablet, tak sem kouknul na aukro na tablety s DVB-T a androidem a zaujal me tento, nemate ho nekdo,nebo nemate s nim nejake zkusenosti?

[ Link ]

co me prekvapilo, ez u nej pisi 512MB ram a nekde sem videl 256MB

diky za info

o 15.12.2011, 00:25 | rcman
Sám jsem teda o týhle značce nikdy nic neslyšel. Ale mají stránky [ Link ] , a nevypadá to jako totální krám. Než jsem našel ty jejich stránky, měl jsem to za další v řadě čínskejch výrobků...

Jen si řikám když koukám na ty jejich stránky, proč to kupovat na Aukro za tyhle prachy, když to stojí úplně nový i o dost méně.
o 15.12.2011, 03:22 | ACEMajky
Kde si nasel obchod, kde to stoji uplne nove o dost mene, me se tedy nepodarilo nic najit, krom [ Link ]
coz je uplne ten samy prodejce, jako na aukro (teda aspon podle nazvu)
o 15.12.2011, 07:21 | rcman
Jo, aha. Sorry, já už to psal asi v polospánku... Nekoukal jsem na tolik podrobností. Jen jsem teda zaregistroval jak tam u toho jednoho tabletu píšou ten rozdíl mezi 256 a 512mb.
I tak se mě to nakonec nezdá jako nejhorší tablet ze všech co jich na Aukru najdeš...
o 15.12.2011, 09:35 | Drtič
Pokud to budeš chtít jen na přehrávání filmů, tak si myslím, že to uplně stačí.
o 15.12.2011, 09:58 | CRK
tahle značka už se prodává hodně dlouho a nabízí ji i nějakej znamej elektroretezec. pro dítě bych to klidně vzal, ale šel bych spíš do verze s procakem samsung a kapacitnim displayem.
o 15.12.2011, 11:06 | Mr.Scully
Když už jsme u toho, existuje nějaký rozumný tablet s kapacitním displejem a uhlopříčkou 10" v cenové relaci třeba kolem 5k? Nešlo by o tablet na seriozní práci, ale spíš filmy, občas pošta přes wifinu a tak... Nejrozumnější kompromis jsem našel Archos 101 (v bazaru něco přes 4000), ale ta nová verze G9 vypadá zřetelně lepší (ale dražší).
o 15.12.2011, 20:39 | ACEMajky
Tak jsem nakonec objednal tento:
[ Link ]

ted resim nejaky drzak do auta, zaujak me cenou tento,a le nechapu, ze pisi na 8" a 10,1" (+je to konkretne na evolve zarizeni)
[ Link ]

pak sem nasel jeste nekolik variant:
1) [ Link ]
2) [ Link ]
3) [ Link ]
4) [ Link ]
o 15.12.2011, 21:17 | tmx.806
majky! [ Link ]
o 15.12.2011, 21:28 | ACEMajky
Super, poslal sem ti odpoved - dotaz, na aukroje stejnej - podobnej, ale sire tabletu pry 4-5,5

viz foto zde:
[ Link ]
o 20.12.2011, 07:24 | ACEMajky
Tak tablet katastrofa (ten muj kus)

- kdyz zapnu wifi, tak jakmile pracuje, tak vrci do jednoho repraku
- druhy reprak je krive usazenej (to bych zkousnul - china)
- nabijecka se odpojuje, musim ji vzdy vytahnout ze zasuvky, pockat a zapojit a zacne nabijet, po 2h nabijeni baterka 30%
- uz tam byl nejaky AP pridany od wifi - takze si myslim, ze to uz nekdo pouzival, coz mi neva, ale v tom pripade museli vedet, ze chrasti wifi do repro
- nejde resetovat do tovarniho nastaveni - ani SW v menu (polozka neni viditelna), ani podrzenim volume down a zapnutim pristroje

Takze ted jen domluvit s prodejcem vraceni penez (bohuzel prodejce je az z Brna, jinak bych mu to zavezl)
o 20.12.2011, 09:20 | ACEMajky
Tak objednan GoClever R73 - uvidime....
o 20.12.2011, 09:29 | choze
Heh to je na prd :(
o 20.12.2011, 09:47 | ACEMajky
Jj, ted sem vzal ten R73 v Alze, v aute prubnu a kdyz bude smula na blbej kus, tak jim to tam hned vratim.

Ted jenom aby prodejce od prvniho tabletu opravdu vratil penizky na ucet, ale po telefonu se tvaril dost ferove
o 20.12.2011, 10:43 | Mr.Scully
Já počkám po Vánocích, to bude na aukru nechtěných tabletů snad dost :-)
o 20.12.2011, 11:30 | ACEMajky
taky sem si rikal,a le pres vanoce si budu mit s cim hrat + budem cestovat
o 21.12.2011, 07:58 | ACEMajky | Upraveno: 2011-12-21 07:58:41
Tak new tablet GoClever R73 je uz uplne jina liga, uz jeom zpracovanim to je o necem jinem - rychlost taky uplne nekde jinde. Takze ted uz max spokojenost, jeste aby vratili penize za starej tablet a bude to OK

Takze ted sehnat drzak do auta na 7" tablet a rozchodit tan zasranej android market - neukazuje mi skoro zadny aplikace
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3119 sekund.