Navštíveno 745x

12.12.2011, 12:27 |
J-T. Po letech používání navigace v mobilu si chci pořídit "klasickou" automobilovou navigaci.
Bohužel se v tom absolutně neorientuju, co je good pořídit.
Jde mě jen o základ (nepotřebuju HF, přehrávat filmy apod.) jediné podmínky:
- co nejlepší příjem (toto je pro mě nejpodstatnější)
- celá Evropa
- popisné čísla v ČR
- do budoucna zajištěné aktualizace buď zdarma, nebo za rozumný peníz...
- cena tak max 4.000 Kč
Předem díky za info či případné nasměrování...
J-T.
ja bych doporucil:
[ Link ] nevim, kde to nakoupili, ze si muzou dovolit takovou cenu s aktualizacemi zdarma, ale za ty penize je to hodne vyhodne a navigace povedena
Já jsem maximalně spokojenej s navigonem, sice platíš za mapy ale hned při koupi maš 80% slevu na mapy na 2 roky a ta cena neni nějak strašná za ně a zatim musim zaťukat navedla mě všude perfektně jak po čr tak trasa HK(cz)- Wollerau(ch) byla diky te navi naprosto bezproblémová.
Nestalo se mi ani jednou že by ztratila příjem a naskakuje vtšinou do 2 minut od instalace do držaku v autě.
mam typ 40 Plus a stala mě asi 4200,-
tomtom start 20 jsem mel ted měl pujceny na dovolenku a maximalni spokojenost. hodne mi pomohl. prave uvazuju ze si ho dam pod stromek muzu mit nové s dokladem a zarukou po cca 3300kč - TomTom START 20 Europe + 3 roky aktualizace mapy
ja teda taky musim doporucit navigon,mam jejich mapy v iphone uz nejakej patek a lepsi navigaci jsem nemel.ted si chci do nakladaku poridit navigon 40plus

12.12.2011, 20:17 |
Crimson | Upraveno: 2011-12-12 20:18:04
Já nedám dopustit na tuhle 5", už máme 3 v rodině,
akorát že před týdnem byla v Alze o 300 levnější
ale jsou shopy i za 2800,-
[ Link ]

13.12.2011, 06:58 |
Bucci Ufík má na prodej...s komplet EU...
I když já sem trochu skeptickej k požadavkum "Celá EU", nebo jezdíš často do Finska, Andorry, Portugalska, Albánie....
Všichni chtěj komplet EU ale jezdí jen po ČR, občad D a SK, sem tam na nákup do PL nebo A

15.12.2011, 12:05 |
J-T. Všem díky za rady, vše jsem si prošel a objednal tu co napsal Crimson.
díky