Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Logo pizzerie

o Navštíveno 2152x o
o 10.12.2011, 14:24 | Dr.Hadson
Nazdarek kolegove.
Mel bych jednu prozbu na nejakeho zrucneho grafika.
Dostal jsem za ukol od sefa udelat nejake logo pizzerie.
Vzhledem k tomu ze neumim s zadnym programem tak bych vas chtel poprosit jestli mi nekdo pomuze.
Jedna se o tuto pizzerii.
[ Link ]

o 10.12.2011, 17:46 | nonameVT
Kolko za to? Do kedy? Co si Ty/sef predstavuje?
o 10.12.2011, 17:55 | AllInOne
Kolko? Tady si lidi pomáhaj, takže za dobré slovo.
o 10.12.2011, 18:14 | hanx
No já nevím, to je jako bych od někoho chtěl zadarmo srovnat kolo, zavařit výfuk a tak dále, prostě něco, co si sám neudělám, někdo jinej to umí a bere si za to prachy. Ještě navíc když je to pro šéfa, kterej to použije pro reprezentaci firmy, tudíž k tvorbě zisku. Opravdu někdo udělá za dobré slovo logo pro někoho kdo tím bude vydělávat?

Taky nechápu, jak je možný, že to dostal za úkol od šéfa, přestože neumí s žádným grafickým programem.

řekl bych, že určitě nečeká, že mu někdo udělá originál logo pizzerie v použitelný formě (v křivkách) což je několik hodin tvůrčí práce, určitě to nikdo nesfoukne za půl hodiny, aby to nějak vypadalo.

//sry za OT
o 10.12.2011, 18:19 | Ghofig
asi jako hanx... :)
o 10.12.2011, 18:57 | X-sat (M)
Skvělý šéf a jeho všeho schopný zaměstnanec :-D

promiň, musel jsem
o 10.12.2011, 19:42 | HIGHTOWER
tak určitě šéf moc dobře ví, že logo stojí prachy, určo po tobě nechce přímo logo abys vyrobil, ale spíš nápad, jak by mělo vypadat, co by tam a jak mělo být a pak to třeba nechá udělat někde profi. A jestli si myslí, že ho fakt uděláš ty, tak je to dobrej případ :-D
o 10.12.2011, 19:58 | hanx
A nebo se zaměstnanec přílišně angažuje s tím, že to logo udělá. Přijde na AHC, doufá, že mu to někdo vytvoří a on pak slízne pochvalu od šéfa? :D
o 10.12.2011, 20:10 | HIGHTOWER
mi to nedalo :-D

foto k příspěvku  od HIGHTOWER

o 10.12.2011, 20:18 | HIGHTOWER
:-D tohle mu ukaž a máš klid :-D

foto k příspěvku  od HIGHTOWER

o 10.12.2011, 20:22 | Dr.Hadson
Hele ja se jen zeptal jestli mi s tim nekdo pomuze.Slo jen o navrh a kdybych vedel kolik kolem toho bude reci tak se ani neptam.
o 10.12.2011, 20:25 | hanx
Tak co tedy konkrétně potřebuješ? Má ti tu někdo dát rychlokurz v illustratoru? :-) Nepsal jsi, že chceš návrh, psal jsi "Dostal jsem za ukol od sefa udelat nejake logo pizzerie" to, že od nás chceš jen návrh si už musíme domyslet? I když, asi jo vlastně
o 10.12.2011, 20:25 | AR
dr.hadson: myslíš že grafik se bude jen tak z pleziru jebat aby ti udělal logo za dobre slovo?
o 10.12.2011, 20:30 | Dr.Hadson
Je mi jasny ze se s tim nikdo piplat nebude aby to vypadalo jako za penize.jen jsem chtel nacrt nebo nejakou inspiraci.moje chyba ze jsem nenapsal slovo NAVRH
o 10.12.2011, 20:42 | HIGHTOWER
a ještě, logo jako fakt logo a nebo označení? V tom je taky rozdíl :-)
o 10.12.2011, 21:37 | Kubais
Podle fotek to vypadá i luxusně tak proč to nezadat někde profíkům aby to mělo koule a stálo to za to!
o 11.12.2011, 00:35 | nonameVT
Dr.Hadson, ja neviem ake je Tvoje zamestnanie, ale vravis, ze robis v pizzerii. Nevrav mi, ze ak ja pridem a poviem, ze som z AHC, tak mozem ocakavat, ze ju dostanem zadarmo. Alebo ocakavas od uzivatela fora, ktory ma CNC 5 osovu, ze Ti vyvrta obal prevodovky "len tak"?

Ty za to, ze Tvojmu sefovi to logo spravis ocakavas CZK a prides na forum, kde ocakavas, ze Ti to ludia spravia zadarmo? A este sa ohanas pasivnou-agresivitou?

V pripade, ak to tak nebolo, a Tvoj sef Ti to dal urobit bez naroku na odmenu, vytiahni zo suflika pracovnu zmluvu a ukaz mu vztyceny prostrednik. To proste v zmluve nemas. Nech Ti to laskavo zaplati.

K logu, Okraj je klasicka talianska pizza pec, ktoru v pizzerke najdem od pohladu viem, ze ide o pizzerku, miesacie nadoby su bez debaty sucastou koktajlov a drinky. Drinky su proste drinky. Pizza&cocktails su z loga jasne. Samotny stred, bez veci naokolo, je pouzitelny aj na plagaty/web/flyere/etc, ak bude nejaku dobu viditelny.

foto k příspěvku  od nonameVT

o 11.12.2011, 00:38 | nonameVT
Tuto mame vyuzity samotny slogan "avanti" evokujuci taliancinu a zvrat "vpred" prelozeny do vsakovakych jazykov ktore mi translate.google.com vyhodil.

o 11.12.2011, 00:41 | nonameVT
A v neposlednom rade variacia na vyznam slova AVANTI - vpred, s vyuzitim klasickych ikon v prehravacoch, kde trojuhlnik je "play" a dva trojuholniky su "pretocit, alebo rychlo vpred", zvyraznene cervenou, ako jasna volba "AVANTI"

o 11.12.2011, 00:44 | tappaja
:o)))))))
o 11.12.2011, 09:14 | muSlim | Upraveno: 2011-12-11 09:14:52
2 nonameVT :-DDD
o 11.12.2011, 09:27 | Mr.Scully
nonameVT - to první logo se mi líbí :-) a máš ve všem pravdu. Fórum má sloužit k radám, ne aby si z toho někdo dělat bezpracný výdělek.
o 11.12.2011, 12:51 | sencom
UTFG, bud trosku kreativni a mas hotovo
[ Link ]
o 11.12.2011, 15:30 | Bolthorn | Upraveno: 2011-12-11 15:31:18

foto k příspěvku  od Bolthorn

o 11.12.2011, 19:19 | PlusOne
Rychlovka tužkou plus konečné linie fixkou. Dalo by se s tím asi trochu víc pohrát, vytvořit několik variant (černá sklenička), ale s tím ať se případně kreslí někdo jinej...

foto k příspěvku  od PlusOne

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.346 sekund.