Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Myčka 45cm Vestavna HELP

o Navštíveno 986x o
o 02.12.2011, 10:46 | Kapka (M)
jelikož se blíží vánoce..a ja byl celý rok hodny :-) ..tak si mam vybrat myčku na nadobí pod stromeček..potřebuji 45cm a vestavnou.. kdo co poradíte?značku typ..a jestli je lepší když to ma dispej normalne zepředu např. [ Link ] nebo ten typ s ovladaním "nahoře" např. [ Link ]
na co si dat pozor-nejake vnitřní košíky,ruzne programy atd..Nikdy jsem myčku nemel,tak v tomhle nemam zkušenosti..Dikes moc

o 02.12.2011, 11:15 | macomb | Upraveno: 2011-12-02 11:23:14
A ta 45cm kvůli nedostatku místa, nebo sis řekl, že prostě bude stačit? Pokud ten druhý případ, tak jdi určitě do 60cm. Dostaneš nejen více prostoru na nádobí, ale i více muziky( za stejné peníze. Jinak co se týče výbavy bude záležet, kolik do toho chceš investovat.

My jsme kupovali AEG a spokojenost, tak bych ti doporučil místo Baumaticu(co jsem četl , tak sám přístroje nevyrábí, pouze rebranduje a je to kolikrát sázka do loterie) spíše Electrolux (sdílení techniky s AEG v rámci "koncernu") např. [ Link ] Ale podle hodnocení ma mallu vypadá, že bude taky ok, uvidíš.

Jinak s ovládáním ti neporadím, my máme skryté na hraně a myslím si že je to v podstatě jedno, spíše co se ti líbí. Nám to u skrytého ukazuje na zemi světlný bod, kdy je myčka v provozu a to pro informace stačí. Víceméně neřešíme, za jak dlouho se nádobí umyje.
o 02.12.2011, 11:18 | johanik
Já bych šel do té co to má schované všechno vevnitř, mám myslím přesně toho Baumatica co máš na odkazu a spokojenost, hlavne mi nečumí žádnej panel a vše je krásně schované v lince
o 02.12.2011, 11:19 | Kapka (M)
45 cm musi byt kvuli tomu ze je už nejaky rok takhle připravena kuchynska linka..jenom vytahnu jedniu skrinku a zasoupnu misto ni tu 45cm..ten Baumatic byl jenom priklad s tim dispejem..proto se ptam co kdo mate doma za znacky a spokojenost
o 02.12.2011, 12:16 | Conan
Máme 3 roky 60-tku Baumatic a zatím spokojenost, ovládání skryté.
o 02.12.2011, 13:48 | Pavel 528
mam Bosche 60cm a zatim max spokojenost a ovladani jsem chtel aby bylo videt-mam rad miliony tlacitek a displejicky vsude...o)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3217 sekund.