Navštíveno 1331x

zdravim, nasel tuhle stranku na aplikace a hry, ted kdyz stahnu do telefonu tak se mi stahne ale nemam moznost instalovat nevite nekdo jak na to? mobil je HTC wildfire S diky moc
[ Link ]

16.11.2011, 14:11 |
zipp jakto nemáš možnost instalovat? co to znamená?
stahne se a nekam zmizne,zaboha nemuzu najit, nebo nemate nekdo lepsi stranku na hry ke stazeni? jde mi o fotbal a tak poripade nejake zavodni...a jde o stahovani pres wifi primo do tel...

16.11.2011, 14:13 |
zipp pravděpodobně to ale vidím na to, že v nastavení nemáš povolenou instalaci aplikací, který nepochází z marketu.
btw: hry na té stránce vypadají tak 5let starý...mrkni sem:
[ Link ]
postup:
stáhneš do telefonu .apk -instalacni soubor
- pres spravce souboru (stahnes z marketu) treba ES spravce souboru to .apk najdes otevres nainstalujes a spustis, vetsinou to dostahuje potrebne data z netu, ale o to se uz nestaras a hrajes
pozor - nektere hry nemusi ten tvuj htc podporovat a nepujdou ti, nebo budes mit stazene spatne apk...
fotbal doporučuji PES 2012, docela promakané...
viz moje video:
[ Link ]
super dik uz to mam....jak jednoduche :D urcite vis kde stahovat super hry ne ty stare a na prd, pes je fajn, treba nejake zavodni, strilecky, sportovni?

16.11.2011, 14:49 |
Bucci www.mobilism.com
jedny z nej her dela pro android www.gameloft.com tam si vyber a na google.com najdes vse :-) nebudeme tady tahat warez, že...
jasny chapu,ale preci jem me jde o overene stranky...vis jak, kdyztak mail..
market v kombinaci s googlem
a jeste takhle, kdyz to stahnu do pc jakou koliv hru tak kam ji mam na SD ulozit?
kam chces, na tom nezavisi...ona se stejne nainstaluje kde potrebuje, treba si ty apk ukladej do jedne slozky, at tam nemas bordel..jinak ty dnesni hry maji data i kolem 1gb, takze staci par her a mas full pamet :-)))
tak uz vim jak na to, klukum dekuji, jinak muzete mi doporucit par top her?ja jen abych neinstaloval kazdou druhou....