Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Hledam misto pro vetsi akci.

o Navštíveno 671x o
o 13.11.2011, 11:09 | tesil
Nevi tady nekdo o nejakym hezkym miste, kde by se dala udelat akce pro cca 60 lidi? Z toho tak 20 od stredy a zbytek vikend. Takze cca 40 pokoju, nejlip moznost si zajistit vlastni piti a to pak mit na baru, musime tam byt sami - zadny omezovani a nejlip nejaky vyziti pro maly smrady, at je nemusi clovek furt hlidat. Podminka je zajisteni plne penze + nejaky to grilovani...

o 13.11.2011, 12:17 | Martyn | Upraveno: 2011-11-13 12:18:47
Kdyby vas bylo trosku min tak www.welltor.cz , ale fakt jako nevim nevim s tim vlastnim pitim, to jako fakt nekde projde?:o)) pro maly smrady mas trampoliny, bazen, squash, plna penze samozrejmosti. Kdyz vas bude tolik v nejakem rozumnem terminu - dopredu tak vam to uzavre cele.
o 13.11.2011, 14:47 | tesil
Vybaveni dobry, ale neni to moje predstava. Spis neco uplne osamote....Nejakej areal nebo tak neco...Jinak to piti projde, uz mockrat jsem to tak nekde delal, nebo alespon diktoval ceny...Ono kdyz nekomu zajistis mimosezone 70 lidi na prodlouzenej vikend, tak se daji delat divy.
o 13.11.2011, 22:56 | martinz
tady mame akcicky mi areal super jak v lete tak zime [ Link ] jaka tam je kapacita na ubytko nevim, mi mame ubatko kousek vedle [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3084 sekund.