Ahojte,
dnes jsem koupil novou grafickou kartu ati 6770
[ Link ] a mám s ní několik problémů.První je ten,že přes hdmi vedu obraz i zvuk do receiveru,tam to něják blbne,jelikož když mám puštěnej film,tak chvíli to má takový výpadky,že najednou byla černá obrazovka,ale jen na 1s,ale dost často(po 1minutě) a někdy zase vypadával zvuk.A teď mi na druhým hlavním monitoru asi v 1/4 dole problikává nějáký černý obdelník!Co to je?Vadná karta nebo co?
zdroj Seasonic 480w,CPU E8400,8gb ram,2hdd a to je vše,win7 64bit,předtím jsem to měl napojený stejně na ati 3870 a bez problémů.
Než jsem dal 6770,tak jsem měl zapojenou ještě starou ati 3870 a zvukovku Asus Xonar D2,která má externí napájení,tu zvukovku jsem ale odpojil + jsem odpojil hdmi,které vedlo do receiveru,takže na grafické kartě jel jen monitor přes dvi a najednou při startu systemu se mi celá obrazovka zbarvila jen do šedé,při dalším restartu do oranžové a při dalším restartu do fialové!
Vrátil jsem zpátky starou ati 3870 a vše jede bez problémů!Takže je karta v prčicích?Snad mi vrátí prachy,když to zítra půjdu vrátit.Kupoval jsem to v Ts Bohemia