Navštíveno 1508x

asus eee pad transformer tf101
[ Link ] asus eee pad slider s1101
[ Link ] apple ipad 2
[ Link ] nebo něco uplně jiného?

10.11.2011, 18:30 |
CRK
v čem je lepší samsung? mě příde stejný, akorát apple má výhodu že se s nim dá telefonovovat, a asus že má usb a tu sundavací klávesnici

10.11.2011, 20:10 |
CRK Samsungy uměj taky founovat...
Asus eee pad transformer tf101, dobrá hmotnost, výdrž, možnost té "šťávy" z dokovací stanice, ta možnost USB, i když škoda že není i přímo na tabletu, ale na dokině
iPad - no
Samsung - tuším, že má debilní konektor pro připojení
S1101 - baterie nic moc a je o polovinu těžší cca

10.11.2011, 20:12 |
swep wacom cintiq

10.11.2011, 20:12 |
Yawor transformer prime
ipad2 nema flash jestli se to nezmenilo. Takze co je na falshi a webu asi nedas.
Tablet osobne se me libi Transformer kuli Tegra 2 a dokine s klavkou, ve ktery je dalsi baterka i kdyz uz vysel druhej kousek a ten ma Kal-Ela :) takze na to bych si asi pockal, cena bude podobna.
ten vypadá zajímavě ten asus , ale příde do prodeje bůhví kdy. takže něco z aktuální nabídky

10.11.2011, 20:53 |
Drtič Mám asi měsíc Samsung galaxy tab 10.1 3G, jen teda 16GB verzi a jsem s tym max spokojen. Vše šlape, filmy, net videa, hry, kokotiny, výdrž cca 10 hodin. Lehké, tenké, parádní.

10.11.2011, 20:57 |
nome jako yavor akorat budes muset par dni pockat

10.11.2011, 20:58 |
Pekys mě by zajímalo konkrétně porovnání iPad 2 vs Samsung Galaxy Tab 10,1.
o flashi na ipadu vim, co samsungy? je to vhodny pro it lamy? Řekněme pro mojí ségru po vybalení z krabice je nutný pro provoz udělat co všechno, aby to zvládalo net, filmy, maily?

10.11.2011, 21:03 |
Drtič Pekys: Dělat nemusíš nic, vše maká. Samo, že se najdou lepší prohlížeče, než základní, lepší přehrávače atd, ale klidně stačí i originál. Porovnávat nevím. Podle mě je to na stejné úrovni. Co jsem si hrál s iPadem 2, tak jsem nezaznamenal nějaký extra rozdíl. S obojím se mi pracovalo tak nějak podobně. Spíš podle sympatií.

10.11.2011, 21:07 |
Pekys drtič: díky, konečně nezaujatej názor.
Je to uplne to samy... Narovinu samsung brutalne zklamal tim, ze nedal usb... Takze je to proste skutecne uplne to samy :-))) Navic vzhledem k ;-) :
Neústupný Apple, v kauze Flash obsahu na mobilních zařízení, vyhrál. Adobe oficiálně oznámilo, že končí s Flash přehrávačem pro mobilní zařízení. Nahradí jej vývojové prostředí pro všechny platformy Adobe Air a hlavně HTML 5.
Adobe přiznal, že jejich Flash přehrávač není rozšířen na všechny mobilní platformy (iOS) a proto mění strategii a zaměří se na HTML 5 nástroje. Flash přehrávač na Androidech bude i nadále podporován, ale dříve či později stejně vymizí.. Čím budou teď Roboti argumentovat? :)
Steve Jobs kritizoval Flash jako žrouta baterky a nevhodné technologie pro malá dotyková zařízení.
Microsoft kritizoval Flash kvůli nestabilitě a obviňoval ho z častého pádu prohlížeče Internet Explorer.

10.11.2011, 21:17 |
CRK Pekys: pro it tlamy určitě samsung, tam můžeš dělat spoustu věcí, ale nemusíš taky vůbec nic a i tak bude všechno fungovat hned.

10.11.2011, 21:22 |
CRK Flash pojede ještě dlouho...
prostě tu je a proč si nedopřát...
a u toho asusu je potřeba nastavení? nebo u applu?

10.11.2011, 21:24 |
Pekys L-J: přesto je flash v současný době poměrně rozšířenej.
Chce to ségra, takže mi šlo jen o to, jestli když vybalí SGT, tak jestli to bude hned fungovat naplno :)
Jí je to taky jedno co to bude, hlavně aby to fungovalo, i kdyz nevim na co jí to bude :) Možná místo notebooku.

10.11.2011, 21:28 |
Drtič L-J: Jak tam mají narvat USB, když celý konektor je stejně tlustý jak celý krám? :-)Moc místa by tam nezbylo (ted jsem to přiměřoval) :-)) Ale je mi to celkem jedno, co potřebuju, to bud postahuju, nebo pichnu k PC a hned to tam mám. Spíš mě kaká, že tam nedali slot na paměťovky

10.11.2011, 21:31 |
CRK SGT funguje hned a co bude časem potřebovat navíc, to hned stáhne na marketu a zadax. Já v něm mám asi 200 programů a her - placeno 0.00

10.11.2011, 21:31 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2011-11-10 21:33:11
Ja nevim ja mam iPad 3/4 roku a krom jedne flash hry a reklam tady na foru jsem si absence flashe nevsiml ;-) youtube ve clancich jede... Atp. U me spokojenost.
Baterka mi vydrzi cca 12 hodin, iCloud je supr, jen jsem jednou potreboval stahnout veci z flashky do mejlu, coz ale nedam ani se samsungem...
Edit: drtič... Jak pisu ja ho potreboval jen jednou a to jen nahodou... Jen nechapu nac teda kupovat samsung, kdyz je stejnej jak jabko :-) musel bych tahat dve nabijecky :-)))

10.11.2011, 21:56 |
Drtič :-D No a nebo naopak, na co kupovat jabko, když je stejný jak samsung, že :-)) Jasné, jabko tu bylo dřív, než tento Samsung :-) Ale mi je to jedno, funkčně mi to přijde naprosto stejné, výbava taky, parametry taky, takže fakt vybírat jen podle sympatií. Či podle nabídek u operátora :-P
Jojo souhlas... Jak pisu ja bych musel mit dve nabijecky a to by me sralo.., cekal sem ze samsung prijde s necim jakoby "navic"

11.11.2011, 08:24 |
Arnie_one | Upraveno: 2011-11-11 08:26:54
Pro mlady co hrajou online hry je Ipad mrtvej. Flash osobne potrebuju, proto Ipad nechcu, jinak by me nevadil.
Pekys - jestli segra hraje nejaky ty stupidni farmy a ty ji das Ipada, tak te zabije :) (flash)
LJ-citovat jeden clanek je mimo. Jedna se o mobilni paltformu na PC vyvoj bezi dal na akcelerovany v.12.
Nez se prestane flash pouzivat, to utece hodne vody. Ono html5 neni vsemocny a spasa sveta. Samej experiment a skutek utek. Kdyby to tak bylo super, uz to davno je jako standard a vali to.
Jenze ono, aby se reklo TED a vsichni presli, to neni tak jednoduchy.
Hlavne at uz to na neco sjednoti, nebo kadzej bude vybirat dle toho co zarizeni umi, ne který by chtěl (Samsung Wave, Ipad)
Taky pokuju po Tabletu.Ipad mě příde docela vyladěnej, ale sere mě to rozlišení.1024 a obraz jako čtverec prostě už nepřekousnu, takže ten určo ne.Leda si počkat na Ipad 3 to už snad bude širokáč + 1200x800.
A nevím jestli spíš nebrat tablet s WIN pač s Androidem nemám žádnou zkušenost.Na jednu stranu výhoda, že ted pomale každej týden někde vyjde novej talbet takže nabídka je docela veliká.Ale zatím sem nenašal žádnej co by byl parádní.
Možná hupsnu do Asus Transformer Prime

11.11.2011, 09:32 |
Drtič Jo jo, ten vypadá velice slibně.
Jinak pro přehled tabletů doporučuju
[ Link ] Sice ty jejich recenze stojí za houby, ale představu o tom, co je na trhu a zhruba v jaké kvalitě to stačí.

11.11.2011, 09:44 |
Yawor ad prime - pročítám už 14dní všemožní info, a mám obavu, že do vánoc to k nám nestihne.
Já měl vybráno Archos G9 101, ale nakonec díky nepodpoře mass storage a horšímu displayi počkám na prime.
Jinak na recenze je dobré toto
[ Link ]

11.11.2011, 11:34 |
Pekys ještě dotaz, umí nějakej tablet, případně nějaká aplikace vzdálený přístup (připojení ke vzdálené ploše?).

11.11.2011, 11:40 |
Yawor jasně, je toho mraky - pokud nechceš teamviewer, pak třeba Splashtop remote,pocket cloud remote, vnc vievwer...

11.11.2011, 12:52 |
MaxxT ja pouzivam asus transformer obcas i s klavesnici, kazdopadne je to vyborna vec, hodne to vydrzi a android je lepsi nez ta iBlbost.. pouzivam to nejvic do letadla atd. :-)

11.11.2011, 14:12 |
Pekys Y: moc díky.

11.11.2011, 14:41 |
CRK iBlbost :-)))