Navštíveno 1484x

Nějaký spolehlivý odkaz na přímý obrazový přenos? V pátek jsem koukal tady -
[ Link ] ale po 1 setu to vypnuli a viděl jsem kulový a jiný jsem nenašel :-( Díky

30.10.2011, 13:57 |
vypuk Nevím jestli to bude na programu z nabídky té stránky, ale zkus si najít na www.zapni.tv program na kterém by to mělo být ;)

30.10.2011, 15:48 |
tHom
tak zase na ho... :-( do <>, nástup, rozehrání jede to krásně, plynule, začnou hrát a seká se to, Eurosport HD s polským komentářem zase po 1 gamu vypnuli, zkusil jsem všechny odkazy, mám zapnutý jen ten přenos a stejně se to seká, fakt, dopr..... :-(

30.10.2011, 16:22 |
bafis seka seka, mam fakt nervy na Ottu Černyho !!!
ale jak to že nástup a rozehrání jelo ok, krásně a pak se to seká jen co začnou hrát, to že je moc připojených lidí bo co? Nástup byl v 16:00, hrát začali v 16:15, tak už od těch 16:00 na to muselo koukat dost lidí :-( Fakt, akorát jsem nasr.....

30.10.2011, 16:29 |
bafis me uz to pada uplne, na to se neda divat...moje nervy
ten Bet365 jede plynule? Má cenu se registrovat?
no, 4:0 a viděl jsem jen rozehrávání se, fakt, super :-(
Ten sportlemon.tv mi jede celkem přijatelně, v průměru tak každej 4. míček mi spadne obraz a jde jen zvuk, ale po chvíli zas naběhne, vidím tak 80% výměn.

30.10.2011, 16:35 |
walish | Upraveno: 2011-10-30 16:35:34
Já se dívám na ten odkaz,co jsem sem dal a viděl jsem vše kromě asi dvou míčků. Občas se to sekne,ale jinak ok
Aha, už vím, proč na ženský tenis obvykle nekoukám. Protože nemají psychickou odolnost :-/ Klidně jedna vyhraje pět gamů v kuse, pak druhá vyhraje sedm gamů v kuse a pak zase první pět gamů v kuse. U chlapů je ten průběh tak nějak konstantnější :-)

30.10.2011, 16:51 |
sotek No to snad není možný. :-(
Abych s těmi sedmi gamy v kuse nebyl prorokem :-/ Teď hraje Kvitová naprostou tužku, netrefí kurt :-/
klasika,chyběly jí dva míče a mohla mít set,jenže ona to prostě nikdy nezvládá. Uvidíme,třeba se v druhém setu dá trochu do kupy
Proč Kostelecký asi před olympiádou chodil k psycholožce, neb hrát, střílet člověk umí když je na takovém úrovni, ale pak už je to jen a jen o hlavě, psychice :-)

30.10.2011, 17:06 |
tHom No ještě že tak..

30.10.2011, 17:07 |
bafis to byl porod.....
HIGHTOWER - ono je to i na nižších úrovních v mnoha sportech, že často vyhraje hráč, který je třeba i slabší, ale má lepší psychiku.
je to tam :-)
Kvitová - Azarenková 7:5, 4:6, 6:3
Ten konec nemusela delat tak napinavej:)
Tak paráda, sice to byly nervy a hlavně s tím sekajícím Eurosportem na netu (to je jak v čase modemů), ale je to tam.
Škoda těch skřeků po vítězných úderech, možná by si je tak sympatická tenistka mohla odpustit, aby to nebylo jak s těma hekajícíma pipinama (viz Azarenka), ale pokud jí pomáhají... :-)

30.10.2011, 18:46 |
bafis 1.7 mega usd doma, takhle se vařej prachy :D

30.10.2011, 19:09 |
sotek Gratulace, ale byly to opravdu nervy.

30.10.2011, 19:18 |
DaveX Super :) první set napínavý a stejně tak i poslední (respektive poslední hra) :) paráda
jen tedy jeden průšvih :-( kromě Wimbledonu (který se hraje venku), tak triumfovala jen a jen v halách, sice 6 turnajů vyhrála (vše v halách), včetně toho dnešního, ale venku se jí tedy moc nedaří :-(
Ale i tak, z 34 místa na 2, paráda!
Jj, je to halová mistryně, zatímco venku se jí nedaří, ale co... i kdyby tohle byl její vrchol, tak se Wimbledonem do historie zapsala ;-)
Tak dneska dala Kuzněcovovou krásně :-) ve 3 setu z 0:3 na 6:3, povedený :-)
Tak dneska dala Kuzněcovovou krásně :-) ve 3 setu z 0:3 na 6:3, povedený :-)
Tak to holky dokázaly, veliká gratulace jim!
DOBŘE ONY

06.11.2011, 17:41 |
bafis jj je to tam...