Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > LCD TV s DVD

o Navštíveno 816x o
o 11.10.2011, 20:56 | Antonio
Sháním rodičům do kuchyně nejakou mensi lcd TV, podminka je vestavene dvd, nemáte zkušenosti s něším rozumným? projel jsem internet,ale nenasel jsem nic co by stalo za to. chtel jsem znacku, ale nepodarilo se mi najit nic nez sencor, hyundai apod. předběžně mám vybranou hyundai, viz [ Link ] nemá někdo zkusenost? popr nejaky tip? dík

o 11.10.2011, 20:59 | Kamil
cca dva roky zpět jsme podobnou telku vyráběli pro jednu nejmenovanou značku. Nebylo to špatný, ale občas se stávalo, že se DVDčku nechtělo z telky ven a muselo se mu trošku pomoct, jinak je to prostě levná telka...
o 12.10.2011, 08:40 | nome
o 12.10.2011, 08:41 | nome
toshiba taky dělá, jak s dvd tak Blu-ray
o 12.10.2011, 19:20 | jura.j
hjůndaja majů naše děcka už dva roky ,a kupodivu pořád šlape :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3063 sekund.