Navštíveno 1369x

24.09.2011, 23:30 |
bass305 | Upraveno: 2011-09-24 23:32:34
Najdi rozdil mezi jednáním policie v Česku a Rusku :)
policie v Česku.
viz. video
[ Link ] policie v Rusku
viz. video
[ Link ] kdo najde 5 rozdílů? vyhraje zde woofer v hodnotě 500Kč
nenašel jsem. příjde me že naši jsou tvrdší :D :D ale to je jen jeden no :D
bohužel hlavní cenu nevyhráváš, ale zařadil ses o slosování o zesilovač 20W - 16Ohm
hustej svět kolem nás no... proč to tady nefunguje nevím.

24.09.2011, 23:57 |
bass305 | Upraveno: 2011-09-24 23:58:33
když ten českej polda vystupje a pomalu jde směrem k nám tak z toho už prostě nemůžu, a ted ten právník čau. Policie CZ respekt
a nakonec to zabije hláškou: "co se děje teda?" :D :D
Policie v Rusku se s tím sice nesere, ale taky tam mají lidský práva na úrovni středověku. Já si s dovolením radši vyberu tady toho zoufalého hloupého policajta z ukázky, než aby na mě naběhlo komando s pistolí.

25.09.2011, 11:42 |
gizmi | Upraveno: 2011-09-25 11:43:40
stale me prekvapuje, jak je mozne tohle jeste zazit. Zkratka vyzva k predlozeni OP, posleze podruhe dle zakona a pak uz jen predvedeni. Hned na to kontrola zda neni ovlivnen alkoholem nebo OPL - pokud ano, sup snim kam patri :))) Nejakej pravnik by me fakt netrapil..
PS: neco podobneho jsem zazil pri zakroku v hospode, kde se porval pravnikovo tatinek a nakonec skoncil na zachytce i synacek - rano na vyslechu uz tak drzkatej nebyl ani jeden
gizmi: jj, tohle jsou komedianti, na veřejnosti dělají ramena, řvou, aby si toho každý všiml a jak se dostanou na oddělení, ticho, klid, sedí se staženým vocasem a jako beránci... Ale to nikdo už nevidí...

25.09.2011, 15:38 |
Fox_cali | Upraveno: 2011-09-25 15:39:04
ty jo uz kdyz jsem cetl tu diskuzi k tomu prvnimu videu z nasich krajin, tak vetsina lidi to chteji resit silou atd. jsme prece v pravnim state, kazdy nadava na hitlera, kima atd. a pritom vase reseni takove situace se tezce podoba temto diktatorum, celkem masakr lidi, se trochu proberte, chcete zit v demokracii tak jsou tady zakony, kdo je nezna patri k tem nejslabsim, bohuzel to tak je, chcete to resit pestma, tak myslim ze par mist na svete exituje kde se da odstehovat
sam jsem obycejny clovek ktery by za volantem a i mimo nej vrazdil ale dneska je tady nejaka spolecnost, a ted jak byl babis u krause tak to jasne rikal, neco se ti nelibi, tak to bez ukazat, ale moc takovych neni, ostatni se totiz boji a mou zminovanou demokracii v dnesnim cesku popiral, coz musim uznat ze ma pravdu ;)
Ty woe ten rusák, za groš kudla, ale nebál se.
A trefil se aspoň napoprvý, ne jak ti poblblý taiwanci. :D
[ Link ]
ty voe, ty snad mají jen kapslíkovky ne? Střílí do auta o 106 a pořád se nic neděje, motorek jak vosy, nejsou schopný obětovat 1 auto a tím do něj napálit a vyřadit ho z provozu, no masakr :-D
Mi řeknete, jak může existovat někdo tak blbej, tak totálně blbej, že ujíždí? Když neujede 1 autu, tak už pak nemá šanci... V tom nemůže být už ani adrenalin, jen a jen vypatlanej mozek, nebo spíš piliny jedné dyliny