Navštíveno 2186x

hledám bezdrátovou myš s dlouhou výdrží nebo s dokovací stanicí kde se přes noc dobije, bez nutnosti vypínání po skončení práce, je jedno jestli optika, laser, blue track apod., využití bude v kanceláři s několika dalšími bezdrátovkami (aby nedošlo k rušení), sic pro ženský, tak černá barva a žádná miniatura nebo zase extra ergonomický tvar ...
dříve koupené Microsoft Wireless Mobile Mouse 6000
[ Link ] moc nevyhovují protože když zapomenou vypnout (skoro denně) tak baterie je po týdnu KO i když píšou že vydrží téměř 10 měsíců :o)
máte někdo osvědčený typ?

21.09.2011, 07:22 |
Daryl (A)
logitech mx revolution, nebo jeji nasledovnice ... ja mam ted G700 a ta ma "dokovaci" kabel. Kdyz se vybije pripojis kabel a muzes s ni makat chvili jako s klasickou mysi na kabelu. po dobiti odpojis kabel a mas bezdratovku. Rebolution pak ma kladickou kolebku, kterou potrebuje prumerne jednou za 4-5 dni. Nocni posez v ni to resi dokonale ... pokud nezapominas.
ta G700 vypadá dobře, ale za tu cenu mi neprojde :o)
potřeboval bych se vejít do ceny +- 700,-
MX revolution už bude problem sehnat, i heureka hlásí 0 obchodů :( ale předpokládám že cena by byla dost podobná té G700
tyjo, tak já mám bezdrátovou LOGITECH na baterky, bez dokovací stanice... používám jí každý den, nijak ji nevypínám a baterky drží už víc jak 3/4 roku a zatím žádný problém...
[ Link ]
sorry za OT, ale to mas snad nejaky divny kus. Mam jak starou klasiku optickou bezdratovou i bluetrack pak a na obou nic nevypinam. Bluetrack zatim vali neco pres mesic a ta stara minimalne 1/2-3/4 roku vzdy vydrzela s obyc baterkama.

21.09.2011, 08:17 |
JR Pred tejdnem jsem si koupil Logitech M705 a vydrz na dve AA baterky je 1093 dni bez nutnosti vypinani.

21.09.2011, 08:18 |
JR lukee: nektery mysi proste nevydrzej. Me treba Genius Ergo 600 vydrzela max 14 dni.
to JR:
jen technická otázka = jak po týdnu poznáš, že vydrží přesně 1093 dní ? :-)

21.09.2011, 08:29 |
Petura | Upraveno: 2011-09-21 08:30:42
fakt nekecám, mám tu 4ks a když to žencký nevypnou po práci, tak mění baterku každý týden a to do toho dávaj duracelky ... (ona tam je jen jedna tužkovka)
tekeev: jestli to máš takhle vyzkoušený, tak je zkusím taky, ale běda ti jestli budou každý týden měnit baterky, to ti ty hovory budu přesměrovávat aby sis to vyřídil :o)))

21.09.2011, 08:50 |
JR Tykeev: jednak to hlida utilita, ktera to pise a druhak to lidi hodne chvalej v diskuzich. ;)
2 Petura: v tomto prípade by som to videl tak ako to písal Daryl, na Logitech ktorý vie "papať" aj z drátu ak mu dôjde šťava. Síce to stojí viac, ale spočítaj si koľko vyhodíš na alkalické batérie a či sa to nevráti ;-)
Slim: ono to je takové těžko pochopitelné, ale náklady na provoz můžou být vyšší, než pořizovací cena, ale nesmí to otravovat život uživateli (máme takovou zvláštní finanční politiku, kterou taky kolikrát nechápu) :o)
JR: ha, malo info. Nenapsal jsem, ze myslim MS mysi, ktere mam a ktere by "mely" mit minimalni odber. Genius apod neresim :)
to Petura:
přesměrovávat hovory snad radši ani ne :-)
Ale opravdu mám tu myš už skoro rok a na baterky jsem ještě nesáhl a to jí používám xx hodin každý den...
2 Petura: máme niečo podobné, ale niekedy keď pritlačíme, tak sa dá presvedčiť :-) Inak ja mám BT myšku Logitech M555b a baterky mením raz za mesiac +/-, navyše to má celkom funkčný stand-by/sleep mód, keď odídem a zabudnem vypnúť, tak sa nič nedeje bo sa uspí, na pohyb sa ale prakticky okamžite preberie :-)
Ahoj mám BT laser myšku Logitech M505 - běží rok a půl na jedny baterky (Duracel) bez problému a nikdy jsem jí nevypínal.
Já mám doma od Logitechu set klávesnice+myš z nějaké nižší řady a v myši sem za těch5 let co to mám, měnil baterky asi 5x-6x a to ji používám taky každý den, pokud nejsem na dovolené.
me zadna bezdratova mys tak dlouho nevydrzi, vzdycky se rozbije o zed...

21.09.2011, 15:21 |
JR to znam :-D

21.09.2011, 16:10 |
Losky Doporučuji Logitech M705, je špičková. Mám ji od Vánoc, vložené origo tužkovky a pořád funguje a nevípínám ji. Prý baterky vydrží rok. No, 9 měsíců to je a to noťas používám den co den. Navíc má malinkatý přijímač do usb, cca 1cm x 4mm. Je to Uniyfing nebo jak se to píše, můžeš na jeden přijímač připojit více věcí najednou od Logitechu

21.09.2011, 16:52 |
gizmi pridam se s dotazem - mel jsem mys od Logitechu, kde byla bezdratova a kdyz dosla AAA baterka, tak se pripojil kabel pres ktery se nabijela a ja mohl pracovat jako s kabelovou mysi. V praci bez kabelu, doma s kabelem a vzdy me to tak stacilo :) Nevite nekdo o necem stejnem?
Tu 705 od Logitechu mám také a výdrž je opravdu skvělá.
Mám ji zhruba rok,používám každý den a baterii jsem ještě neměnil.....
[ Link ] s touhle jsem delal min 8 hodin denne bez vypinani na noc a vydrzela vzdy min 4 mesice ...

21.09.2011, 20:27 |
Losky Kup tuhle a nespekuluj, uvidíš, že nám dáš za pravdu. Rok nebudeš měnit baterky a nemusíš ji vůbec vypínat
[ Link ]

21.09.2011, 20:57 |
rebel ja jednoznačně logitech maji k tomu i nabíječku a vydrží to cca 3 tydny možna dyl pak se to da nabíjet
dával jsem link na M505, ale mám M510, tak jen abych byl přesný :-)
tykeev: to mi děláš schválně ne? :o) dal si link na M505 a tak jsem je samozřejmě objednal ... já ti ty hovory fakt budu přesměrovávat :o))))

22.09.2011, 07:16 |
JR Neboj, i 505 bude v pohode ;)