Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Někdo od T-mobile

o Navštíveno 1137x o
o 15.09.2011, 19:32 | PK
Ahoj je tu někdo od T-mobilu, chci se zeptat, jestli se jde nějak vyvlíknout ze smlouvy, mám ji od jara. Důvod je ten, že v místech kde se často pohybuju mám fakt špatnej signál, spíš skoro žádnej - tím pádem většinu dne bez telefonu.

o 15.09.2011, 19:39 | Flash
proč se nezeptáš přímo operátora?? mě řekli na rovinu že mužu dstoupit po 6měsících ale to je VF ... je to banda ty operátoři .. vnutěj ti hovno za zlatý prase
o 15.09.2011, 19:45 | PK | Upraveno: 2011-09-15 19:48:16
neptal sem se, protože by mi podle mě řekli, že to nejde, smlouva je na dva roky a nazdar.

Jinak sem si ho vybral sám, ale to sem nečekal, že ten signál bude fakt bída. Ono to tam i s 02 není nejlepší, ale alespoń máš dvě čárky a lidi se ti dovolaj a naopak
o 15.09.2011, 21:39 | rcman
Nevím jakou smlouvu máš přesně... Ale dnes se mě oficiálně podařilo u T-Mobile skončit. A opravdu dříve než za ty dva roky se mě tohle prostě nepovedlo.
Byla bud možnost umřít a nebo to číslo na někoho převést.
Ani jedno se za dva roky nestalo a ani nepovedlo...

Manželka má podobnou smlouvu. A odstoupit prostě za normálních okolností prostě nelze...
o 15.09.2011, 21:42 | madmaik
musel bys doplatit ten zavazek do dvou let :/
o 15.09.2011, 21:57 | JR
Porad bych si stezoval na to ze nemaji pokryti. Jestli uvadeji, ze v tech mistech signal maji, tak bych to bral jako nedodrzeni smlovy z jejich strany. Proste nejsou schopny poskytovat sluzby dle smlovy.
o 15.09.2011, 22:05 | Pajk
S tím neuděláš bohužel nic. :) U O2 je třeba dva měsíce zkušebka, jak to má Tmobile nevím.
o 15.09.2011, 23:47 | Flash
no proto už nechci paušál ani vidět ... to seš pod palcem a je to na hov...o, jako vodafone v pohodě ale s tim netem mě fakt nas... , prostě bych jim zavolal že chceš mluvit s technickou podporou a že chceš zrušit paušál protože nemáš signál (neni vada v telefonu ??) a oni se zařídí ale většinou dokážou jít hodně slušně vstříct ... mě nechaj net zadarmo na měsíc ale z 2kb/s bych je fackoval
o 16.09.2011, 12:10 | Pajk
Je paušál a paušál Flashi, to co říkáš, je nerozumné.
o 16.09.2011, 18:50 | PK
zkusim zavolat a uvidim, všude jinde signál celkem mám, ale v práci (dělám u stráže pod ralskem) to je špatný. když je hezky, tak se dá ještě nějaká čárka chytit, ale jak je pod mrakem, tak mám smůlu.
o 16.09.2011, 19:13 | Fiku
Bohužel s tímto nic udělat nejde.nebo aspon nám neustoupili..Přítelkyně má T-mobile pár let a někdy v dubnu jí prodloužili smlouvu..Chtěli jsme to zrušit z důvodu špatného pokrytí a přejít k jinému operátorovy..Volali jsme na linku a ty nám řekli,že máme odeslat email na reklamační oddělení.To jsme udělali ,poté nám zaslali formulář aby jsme vyplnili místo bydliště atd..Cca po týdnu se ozvali ,že na místě ani v jeho okolí je opravdu signál mizerný -spíše skoro žádný,ale,že jsme souhlasili se smlouvou tak máme smůlu..Jediné co udělali,tak snížili poplatek za měsíční taxu..Jinak musíme čekat než smlouva vyprší a hlídat si den aby to opět automaticky neprodloužili.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3242 sekund.