Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > vejfuk

o Navštíveno 1027x o
o 02.09.2011, 17:33 | Valdík
Zdravím nemáte někdo zkušenost s výfuky Polmostrów konkrétně [ Link ] chci koupit středák a koncák a zdá se mi dost dobrá ta cena. Jako nepočítám s extra kvalitou ale když mi teď vydržel bosal 3 roky tak tohle je oproti tomu za poloviční cenu a mohlo by to vydržet to samý...... jak to vidíte

o 02.09.2011, 18:03 | Nismo.Power
zlatej bosal :D tohle bude nějakej polskej ******* :))
o 02.09.2011, 18:40 | Valdík
no polskej to je mi jasný já jen jestli to někdo nezkoušel a bosal mě celkem zklamal :(
o 02.09.2011, 18:42 | Dudelina
Už sem četl několik kladných recenzí. Asi bych se toho nebál.
Bosal už taky nechci - příští výfuk bude Tyll.
o 02.09.2011, 18:45 | petr-a3
kupoval jsem od tete znacky na audi a3 rv 97 a naprosta spokojenost je to tam nejakej patek a za ty penize bych rekl napohodu
o 02.09.2011, 18:49 | Vencaf
známej to koupil na feldu a byl to trochu polotovar, chyběl kus sváru a místo něj byla díra, ale za ty prachy co bys nechtěl..
o 02.09.2011, 18:53 | Fordik
Nismo: Ulter sport je taky polskej a co já vím, tak si ho lidi celkem chválí. Nejde o zemi, ale o to jak je vyrobenej.
o 02.09.2011, 19:34 | Valdík
tak mam objednáno tak jsem zvědav v kolika kusech to přijde :D
o 03.09.2011, 10:06 | Borik2
Mám na uatě něco Polostorw a něco Izawit, měl jsem i Aluvet...vydržely mi 3,5 roku, pak jsem raději vyměnil sám - za ty prachy pohoda, 3 roky to dá. Jen se vždy celkem blbě (ale nakonec to šlo) sesazovaly k sobě, mezi tím je takové grafitové těsnění a to tam nechtělo pasovat. Jeden díl jsem dával Bosal a tam to sedlo super. Takže plech mají Poláci slušný, ceny taky, jen to sesazení je horší. Ale za ty prachy...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3254 sekund.