Navštíveno 2349x

Dostal jsem pokutu v chorvatsku za parkovani, parkoval jsem v ulici a bohuzel jsem si nevsimnul ze je to placeny flek. Samozrejmne jsem na nejake zaplaceni uplne zapomel a ted jsem nasel pri uklizeni v kastliku auta papiry ohledne pokuty. Je uz to vic jak mesic. Ma to ted cenu platit? Mam k tomu i slozenku, ale je vyplnena jen z casti:( tak ze ani nevim jak bych to platil prevodem. Ma nekdo zkusenost? Nechtel bych dopadnout nejak spatne, kdybych se tam pristi rok ukazal a chteli pak po me 10x tolik :(
a jak by tě tam jako vypátrali za rok :-)
co takhle nehoda a k ní přivolaná policie?
Neresit :)
Kdyztak ji zaplat za rok :D
no jasně .. extrem muže nastat, já bych zaplatil
kámoš takto projel v Itálii přes nějakou tu bránu free
bez placení..
taky jim to raději poslal dodatečně
jinak kolega ted zacáloval v Šentelji za 7.denní SLO Vinetu osmý den 150€
kartou na místě, jinak na složenku chtěli 300€
takže platte na místě pokud možno !
nez riskovat ze na to zapomenes a pristi rok te jak pise luke privolana policie zkasiruje o x stovek/tisic no radsi bych se pokusil to nejak zaplatit cim driv tim lip, nez to ututlavat, spolehat ze tam policiie funguje tak jako u nas bych nedoporucoval
jj jako michal a ostatni, radeji bych zaplatil ;)
neřešil bych, dostal jsem pokutu ve Vídni asi za parkování, dodatkové tabulce jsem nerozumněl ale byla tam na zemi modrá čára, lístek dali za stěrač tak šikovně že jsem si ho všimnul až na dálnici. Je to rok a půl a nic. Šlo o firemní auto takže neřeším