Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > britney s

o Navštíveno 1064x o
o 21.08.2011, 17:58 | jura.j
tak poslední chvílu sleduju , že to děvčica celkem rozjela

[ Link ]

[ Link ]

enom by ně zajímalo , kdo jí dělá muziku , sice poslůchám sonatu , starý nightwish a tak , ale začínal sem na dune , westbam , marusha a tak a totok ně celkem zaujalo. a esi negdo neví , kdo je ten kořeň na prvním videu - čas cca 3:08 a 3:12 , je ně nejaký povědomý :o)

o 22.08.2011, 08:11 | Mr.Scully
Britney je čubka, která akorát kalí a ty (podle mě celkem příšerný) studiový songy jsou upravovaný, naživo playback nebo halfplayback atd. Přitom podle všeho to jako holka byla dobrá zpěvačka (viz youtube), ale dneska už škoda mluvit...

Zůstaň radši u starých Nightwish, to je oproti Britney jaksi úplně jiná liga :-)
o 22.08.2011, 12:05 | jackobo
I kdyz je to asi na dnesni pomery hudebne mozna nadstandardne zdarily a i ten sound zni vcelku gut, stejne je to ve vysledku hrozna megasračka :D

jako Scully, zustan tam kde jsi, taky jsem Juro zacinal na projektech cos tady vypsal, nastesti evoluce zafungovala a u Britney jsem tak jako ty (snad) neskoncil :).

halt asi kdyby mi bylo 16, mel sem na hlave emo patku, 6 piercingů a rukama bych umel delat gesta u kterejch bych si ted asi musel zlamat prsty tak bych tady asi psal jinak :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3445 sekund.