Navštíveno 1184x

18.08.2011, 15:22 |
tappaja | Upraveno: 2011-08-18 15:23:16
Nema nekdo nekde nejakej kontakt? Nezabyva se nekdo montazi? Nerez sloupky s dubovym madlem, delka schodu 5m (16 schodnic), delka galerie 4,15+0,94m
Sloupky na povrchovou montaz, vypln nejaky tycky nerezovy. I s montazi do RD, popripade si to namontuju sam.

Martin Jirků
+420602352838
www.kovarnaume.cz
Myslím, že z nerezu už pár věcí také dělal, ale nedělá sériovku, je to vždy na míru.
Dik Libore, ale obavam se, ze tenhle styl nebude to, co by delal. Zatim mam jednu nabidku, cca 47tis s praci, tak hledam neco levnejsiho o trochu...
Rodice maji od
[ Link ] Vysledek super, chlapik v pohode, ale cenovka bude asi podobna :( Kazdopadne za zeptani nic nedas ;)
znamej dela z nerezu prima veci, nevim ale jak jsou na tom s casem...
[ Link ]
U nás v Břeclavi je ale nevím odkut jsi ty .. Kdyvys měl zájem zjistil bych ti číslo .. z hlavy nevím ..

18.08.2011, 16:28 |
Tomak Tappaja: Písni mi do mailu podrobnosti ke schodišti-nejlépe pošli půdorys. Znám člověka, který pár desítek zábradlí tohoto typu už dělal.
Kolega z práce to dělá s tátou doma a velice pěkně, nevím kde bydlíš, tak možná pro tebe bude Plzeň z ruky. Jinak stačí napsat nějaké podrobnosti ke schodišti a by to udělal.
Mozna bych mel napsat Praha Vychod, aby to nebylo z ruky. I kdyz Plzen je jeste OK asi.

Jako trosku se bojim nejakejch samodomo zabradli, varit nerez neni asi jen tak, premyslel sem o systemu JAP, to bych si snad poskladal i sam.

18.08.2011, 18:33 |
fredh taky mám kámoše co dělá schody atd. z nerezu. Ale je z vysočiny. Zkus zaslat poptávku
[ Link ]
fredh: diky, napsal jsem mu, libilo se mi tam jedno zabradli, a to hodne!
Tappe... Mistni clen somalecek dela taky a hodne dobre... Www.velecky.eu hod tam poptavku a ze "jdes" odemne... Jen tak pro zajimavost