Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > reklamace notebooku

o Navštíveno 810x o
o 10.08.2011, 11:34 | Losky
Ahoj, skoro před 2 lety jsem v Alze kupoval notebook a už asi půl roku, Když dovřu displej, tak se nevypne. Problém je v tom, že se horní díl (víko) nějak asi tepelně zkroutil a po zaklapnutí tam je mezera přes 5mm mezera.
Je nějaka šance na opravu? Díky

o 10.08.2011, 11:40 | hanx
Obávám se, že to zjistíš jedině tak, že to tam pošleš, tady ti toho asi nikdo víc neřekne...

Mezera občas bývá normální a to, že se ti nevypne, může být nastavením ve winech.
o 10.08.2011, 11:49 | Losky
Vznikl tam špatný kontakt při zavření díky tomu, jak se to zkroutilo.
Správně při zavření se má displej vypnout. Jenže mě svítí dál a pak to topí jako kráva. STÁHnu filmy a notebook hodím k televizi a koukám. Pak mi to pochopitelně vadí
o 10.08.2011, 20:18 | Rajdlos
Neni na IT zaruka jen rok?
o 10.08.2011, 20:53 | hanx
normálně dva roky jako na vše
o 10.08.2011, 20:55 | BATMAN
Zaruka na IT 1 rok je pro pravnicke osoby. Doted nechapu proc to tak je....
o 11.08.2011, 14:17 | Harryp
Batman: Mnohokrát se to tady řešilo. Koncový spotřebitel nakupuje dle Občanského zákoníku (tam musí prodejce dát 24 měsíců), kdežto nákup subjektem s IČ (fyzické podnikající, právníceké osoby atp.) nakupují dle Obchodního zákoníku a tam se žádné lhůty neřeší!
o 12.08.2011, 12:02 | Losky
Asi ho tam odvezu a měsíc to vydržím. Uvidím, jak to dopadne, ale je to evidentně zkroucené
o 12.08.2011, 13:05 | Lichka
No nevím. S Alzou mám jednu nepříjemnou, dva dny starou zkušenost.
Koupil sem tatovi k padesátce DVBT přijímač na digi vysílání, a hned od začátku se kurvil - pět minut běželo šecko OK, a pak už kostičkování a blbnutí. Jiné DVBT co nám známý půjčil, fungovali perfektně, takže signál by tu měl být slušný. Nicméně Alza neuznala reklamaci a máme si to vyzvednout. Tak nevím co si mám myslet - jinak mám totiž s Alzou dobré zkušenosti :-/
o 12.08.2011, 13:10 | madmaik
lichka: tam to ale muze byt tim ze mate signal na hrane a nejakej tuner to prekousne a nejakej uz ne.
o 12.08.2011, 18:18 | Lichka
madmaik: Právě ten náš známý je anténmrd, takže sa vyzná, a pravil že to mosí být tů krabičků...
o 13.08.2011, 20:33 | hawai
Taky mam ntb z alzy, ale reklamaci jsem řešil rovnou přes výrobce (lenovo) jeden den jsem zavolal na rekl. Linku, druhej den rano přijelo ppl, ntb si odvezli a druhej den odpo ho zase přivezli opravenej. Fakt super. Pres alzu to vůbec nešlo
o 13.08.2011, 21:04 | clown
doted nechapu, proc mame 2r zaruku, jen to stoji nesmyslne penize, uplne vsechny .. myslim, ze placene rozsireni zaruk bylo lepsi ..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3378 sekund.