Parkán ČK je výbornej.
Jinak, já asi 10 let spal v Penzionu U Candrů ve Vyšším Brodě - je to z ČK asi 25km, ale auto v uzamčeným dvorku, spaní mimo hospodu = nemusím čuchat smrad z kuchyně a poslouchat kravál, je to v podstatě takový malý dřevěný domeček na dvorku uvnitř areálu, 5 pokojů, TV, sprcha, WC, snídaně klidně na pokoj den předem, takže nemusíš čekat. až ráno v8 někdo přijde, perfektní kuchyň, čisto a klid. Radši jsem si tam po práci zajel a měl jistotu, že se tam parádně vyspím. Ceny za mé doby (do r. 2008 ) byly asi 650/os/noc vč. snídaně. Snídaně - co jsi chtěl. Parkán je dobrý, ale drahý, pak Regina v ČK - slušné, relativně levné mimo hluk města, v soukromí,výtečný je park hotel bowling club Zátoň (asi 8km z ČK směr Vyšší Brod, po levés traně, super pokoje ale i super ceny, můžeš si zahrát bowling či tenis atd....) DObrá kuchyň ta,m byla taky.

09.08.2011, 22:34 |
bafis jeee Zdeny, u Candru jsem bydlel par dni minulou zimu, kdyz jsem tam byl lyzovat, sjezdovka hned za lesem v rakousku a par kilaku na lipno....Penzion slusnej, hospoda supr, lokace primo v centru, jen nevim jak jsou velky ostatni pokoje kdyby jel s rodinou, ja mel jen malej dvoupokojak....