Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kam v září na dovolenou???

o Navštíveno 22705x o
o 07.08.2011, 10:23 | Pajk | Upraveno: 2011-08-07 10:24:17
+- autobus dám 25t za 2 osoby, dále ať je toho moooc na papu a autobusem nejedu. Itálie nepřipadá v úvahu, Chorvatsko, Bulharsko je taky zavrhlý.

Nějaké nápady? Včera jsem strávil celou noc hledáním a nějak mi nic nepadlo do oka.

o 07.08.2011, 10:42 | rcman
Osobně bych tyhle prachy investoval do Tater. Ale záleží na tom čemu říkáš "Dovolená" ...?

+/- podle tvých podmínek jsem našel tohle [ Link ]
A Turecko nebo Tunisko by nemuselo bejt nejhorší...
o 07.08.2011, 11:54 | CRK
Doporučuju Turecko a papů taky bude :-D
Byl jsem loni a letos zas...

foto k příspěvku  od CRK

o 07.08.2011, 11:56 | CRK | Upraveno: 2011-08-07 11:58:45

foto k příspěvku  od CRK

o 07.08.2011, 12:03 | CRK

foto k příspěvku  od CRK

o 07.08.2011, 12:12 | X-sat (M)
Není nad otočené fotky...
o 07.08.2011, 12:18 | CRK | Upraveno: 2011-08-07 12:18:53
To není... Protože, jestli sis nevšim, jsou širokoúhlý a když je dam normálně, tak vidíš leda pichu.
o 07.08.2011, 12:25 | Veva
CRK: macu pichu? :-D
já byl v Řecku - Chalkidiki a spokojenost, ať si řiká o krizi kdo chce co chce, já to nepoznal :-)
o 07.08.2011, 12:38 | CRK
Ne, satu pichu :-)))
Já jsem krizi poznal a to velice dobře - mám se líp :-D
o 07.08.2011, 12:48 | Veva
myslel jsem řeckou krizi :-)
krizi u nás v čr jsem bohužel taky poznal :-(
o 07.08.2011, 12:58 | Mr.Scully
Tunisko - socky, žebráci, maximální snaha co nejvíc obrat turistu. Jídlo mi nechutnalo.

Turecko - taktéž, maximální snaha obrat turistu, do toho jsou to prasata, když si přítelkyně sundala vršek plavek, tak hned kolem bylo deset slintajících Turků, protože zřejmě doma šukají ty svoje v burkách.

Řecko - super jídlo, klídek, maximální relax.
o 07.08.2011, 13:58 | Crimson
Řecko
o 07.08.2011, 14:06 | Zdeny60
Mrkni na Menorcu. Kdesi tu je ode mě nějkaý pokec. Klid, moře, žrádlo, lidi vše super.
o 07.08.2011, 14:20 | CRK
Mr.Scully: S tím Tureckem nemůžu úplně souhlasit, taky jsem slyšel nějaký řeči, ale byl jsem mile překvapenej.
+ levná dovolená (minulej rok to bylo fakt hodně levný)
+ žádnej bakšiš nikdo nechtěl, nechtěli ani od cesty...
+ jídlo dobrý a žádný průjmy :-D Možná vodu nepít...
+ perfektní výlety
+ památky něco neskutečnýho, na každym kroku něco
+ neni tam draho
- pořáď tě zvou do restaurací nebo ke stánkům, ale druhej den už jsem to ignoroval nebo jim řek, že jsem nacpanej
- POZOR na restaurace, pořádně se domluvit na ceně nebo si to zjistit - dvakrát jsme se prohli
o 07.08.2011, 14:21 | CRK
Jo, a byl jsem v Istanbulu
nevim, jak je to někde u vody - tam nejezdim
o 07.08.2011, 14:24 | CRK
Na tý poslední fotce jsou restaurace na lodi, ale ta loď se houpe takovym způsobem, že jenom když sem ty kuchaře sledoval, chtělo se mi blejt. Dostaneš tam celou grilovanou rybu s bagetou a zeleninou asi za 50,- Kč
o 07.08.2011, 14:32 | camron
2MrScully:

sorry, ale sundat si v muslimské zemi plavky může jen slaboduchý jedinec...
o 07.08.2011, 15:02 | CRK
camron: :-)))
o 07.08.2011, 15:05 | worm03
To je stejný, jako kdyby sem přijeli indiáni a měli pinďoury v těch trubičkách, tak by na ně taky každej čuměl a ještě by se divili, že čumíme... :-D
o 07.08.2011, 15:23 | bafis
ja bych to Bulharsko nezavrhoval, byl jsem 2x na Slunecnym pobrezi a fakt pecka a ceny libovy, pripadal jsem si tam jak nemec u nas, vsechno za hubicku.....premyslim ze tam pojedu jeste letos znovu....
o 07.08.2011, 15:36 | PAVELK
camron:ty si také na dovolený a docela na dlouho,myslím že v plavkách tam běhat nebudeš :-) Dávej na sebe bacha
o 07.08.2011, 16:01 | Crimson
Chcete se nažrat, volte Turecko..
to je ale tak vše, jinak prádelna, kalný moře 30st a otravní Turci
slíknout vršek ??? nemyslitelné !
o 07.08.2011, 17:49 | camron
2PAVELK:

No to se ví, že jo :-)
o 07.08.2011, 18:38 | Pajk
rcman: Tatry jsou super, ale žena chce k moři.

No Bulharsko zavrhuje přítelkyně, já tam chci. Tunisko a Turecko je nahovno pro holky jak tu píšete. Popřemýšlím to Řecko. Ještě mě napadl Egypt.
o 07.08.2011, 19:06 | CRK
Kámoš, co hodně lítal, protože jeho stará dělala na letišti, řikal, že v Egyptě votravujou fest.
o 07.08.2011, 19:06 | Mr.Scully
camron - oni se poevropšťují, pořád chtějí do EU, tak musí prokázat trochu tolerance k evropské kultuře. Žádné zákazy tohoto typu tam nikde nebyli, ani průvodce nic nezmiňoval. A kamarád má dokonce zkušenost v tom smyslu, že se mu několikrát stalo, že šel s (oblečenou) přítelkyní na procházku a protijdoucí Turek zakopnul, aby si nenápadně na přítelkyni sáhnul.

Jinak jo, je to levný a jídlo dobrý. Ale jsou opravdu výrazně lepší místa, kam jet. A s památkama je to taky jak kde - na jihu, kde jsme byli, nebylo nic moc, skoro jediná významná památka "poblíž" znamenala mnohahodinovou cestu autobusem ve vedru.

Pajk - Egypt má fantastické moře, ale taktéž mi tam nechutnalo a chudoba jako v Tunisku. Ale pokud jde primárně o to, vyvalit se na pláži za dobrou cenu, tak Egypt je na tohle výborný.
o 07.08.2011, 19:08 | Mr.Scully
CRK - jojo, byli jsme v Sharmu a řidič hotelového autobusu jen vyndal kufr z útrob autobusu, položil ho na zem, obrátil se na nás, natáhnul ruku a povídal "dollars"? Nasrat. Člověk jede na dovolenou, aby zrelaxoval a neotravoval ho pořád někdo s nastavenou dlaní.
o 07.08.2011, 19:12 | Syrup
Jedu Recko, po 12.9., ale jeste nevim kam a s kym :)
o 07.08.2011, 19:13 | Pajk
No jsem zvědav, co se vybere. Žena nosí větší výplaty, takže ona rozhodne. :D :D :D
o 07.08.2011, 19:19 | CRK
Tak asi to bude různý, ale jak už jsem psal, tak spokojenost. Je jasný, že když pojedeš někam, kde památky nejsou, tak se za nima budeš trmácet, ale v Istambulu fakt paráda a hlavně se mi líbilo, že za celou dobu se platilo jen na dvou místech a zbytek památek zadarmo. Bakšiš fakt nechtěli nikde a byli úslužný. Jediná nevýhoda je, že ti pak 14 dní po návratu bude znít v uších "one lira, one lira" :-D
o 07.08.2011, 19:26 | Pajk
Hele a co Portugalsko?
o 07.08.2011, 19:28 | Pajk
To ale bude všechno drahá Madeira. To je dobrý v zimě jak Kanáry.
o 07.08.2011, 21:46 | TROY
kanáry ;) byl jsem už 2x - září říjen a bomba

Syrup - tak to se tam někde sejdem )
o 08.08.2011, 16:58 | M.a.R.i
Troy:
na kolik vyjdou Kanáry mimo sezónu? Třeba kolem prosince? Nebo kdy jsou nejlevnější
o 08.08.2011, 20:52 | TROY
mari
kolem 20 podle hotelu co si pamatuju na kolegyni
Zima tam není,ale ideál to není :o)
o 09.08.2011, 10:32 | Pajk
Na kanárech jsem byl a nejdražší jsou kolem Novýho roku. Únor březen jsou už v béčkové ceně a podle mě nej volba tam letět. A taky musím říct, že je to tam super, masakr relax a to jsem tam hledal.

Tak vypadá to, že jsem se rozhodl pro Řecko na 11nocí s polopenzí, hotel ***+. Cena 14500 s pojištěním.
[ Link ]
Sere mě, že to není allin, ale za ty prachy bych chtěl moc.
o 09.08.2011, 10:40 | AllInOne
Pajku, je to hotel od hotelu, ale já kdysi byl na Korfu, hotel myslím taky 3+ ale hotel teda nic moc. Nejsem náročnej nijak a jak jsem napsal, je to asi hotel od hotelu ale mam pocit, že 3* na hotel je málo pro hodně lidí.

o 09.08.2011, 10:41 | AllInOne
Ha, tak tento vypadá líp jak ten náš :o) Takže beru zpět, bude to dobrý.

Ale ta cena není moc nízká na to že je to polopenze.
o 09.08.2011, 10:47 | Pajk
Ženská u Fishera mi právě říkala, že s hotelem už spolupracují dlouho a super zkušenost. Co se týče té ceny, tak standart je vyšší cena.
o 09.08.2011, 10:59 | cezetko | Upraveno: 2011-08-09 11:03:59
na kanary, jedoznacne. na tyden cisteho pobytu zde se sem da dostat za cenu letenek. bez problemu do 20tisicovek za 2 lidi. pocasi i ocean jsou supr do konce listopadu

jsem zrovna na kanarech, takze vice info, treba i skypevideo, v pripade zajmu napis mail

momentalne je tu 26-28 stupnu a slunicko opaluje hodne rychle. jinak jsme na jihu ostrova Tenerife
o 09.08.2011, 11:10 | Pajk
Já byl na Fuerte a slunko tam opaluje i přes mraky. Docela jsem z toho nechápal. Měl jsem tam nějakých 24st, jenomže ono je to jiný podnebí, tak se nenechte zmást, že je to málo. :)
o 09.08.2011, 11:10 | AllInOne
Pajku, tak pokud to je tak tak OK :o) Já napsal jen svoji zkušenost.
Já letěl tehdy na Korfu s polopenzí pro 2 lidi asi za 20 500 Kč, ale je fakt že je to 2 roky zpět co jsem tam byl a že by ten hotel mohl být o kapku lepší:o)

KDyž se vrátíš, pak poreferuj!
o 09.08.2011, 11:10 | Crimson
já mám jasno :-)

[ Link ]

o 09.08.2011, 11:14 | Pajk
AllinOne: jasan, snad se teda pojede :)

Ozzy: tam bych taky jednou rád :)
o 09.08.2011, 13:00 | Crimson
za ty prachy se tam flákat 8dní je super ne ?
o 09.08.2011, 13:14 | audioland.cz
Záleží co vlastně hledáš..já jezdím na dovolený kvůli přírodě, focení apod... odpočinej je věc druhá :) můžu doporučit Mallorcu (např. Cala Ratjada). Letos jsem byl na Ibize (Cala Tarida). Mallorca je po všech stránkách hezčí, ale musíš si umět vybrat samozřejmě..

foto k příspěvku  od audioland.cz

o 09.08.2011, 13:16 | audioland.cz

o 09.08.2011, 13:19 | audioland.cz
Ibiza

o 09.08.2011, 13:19 | audioland.cz
Formentera

o 09.08.2011, 13:20 | M.a.R.i
audioland.cz: Tak to já jsem měl smůlu, byl jsem na Mallorce před 5lety, už si nepamatuju destinaci a moře špinavý, vysoký skály kolem celýho pobřeží a celkově vyžití žádný.

Ty kanáry mě začínaj lákat, Dubaj taky. Kamarád byl v Dubaji před pár lety a tvrdil mi, že jídlo tam stojí stejně, ne-li míň, elektronika je tam prý taky levná.
o 09.08.2011, 13:23 | Kamil
audioland.cz - na to, že jezdíš za přírodou si vybíráš samý destinace pro "koupáky". Mezi zajímavý místa co se přírody a focení týče považuju Island, Norsko, Alpy, Dolomity atp. Jižní destinace u moře určitě svý kouzlo taky mají, ale rozhodně ne v sezóně, kdy jsou tam mraky lidí viz. tvoje fotky...
o 09.08.2011, 13:28 | audioland.cz
Kamil: zrovna toto jsou místa, kde těch lidí je na daných ostrovech nejmíň.. a jsou to jen v rychlosti hozený fotky, můžu ti ukázat Mallorcu z června, kde nepotkáš na pláži skoro člověka. Na letní hlavní dovolené se chci i koupat, ne někde mrznout, takže musí být kompromis :) tam jindy...

Mari: jsou tam i hnusná místa bohužel... ale když už někam jedeš, máš si o dané oblsti vše zjistit :)
o 09.08.2011, 13:33 | M.a.R.i
audioland.cz:
njn, bylo mi tenkrát 18 a s mladou nám to přišlo jako super koupě. za 10k all inclusive ve 4hvězdičkovým hotelu :) na 10dní :).

Největší zážitek byla loď s proskleným dnem, za celou 2h jízdu jsme potkali, řasy, plankton, 1rybu a asi 6flašek od Coca-coly :D.
o 09.08.2011, 13:43 | audioland.cz
:D tak cena je super to je jasný... ono právě tam kde to je pěkný to stojí třeba i 3x víc. Celkově je pro mě Mallorca po Formenteře nejhezčí ostrov ve středomoří, ale říkám, člověk si to musí křížem krážem projet a vědět kam jet...další věc je ta, že někdo má i smůlu. Shodou okolností (vlny, řasy, atd) může ta nejhečí pláž nějaký období vypadat jako Caribic, jindy jako Itálie..
o 09.08.2011, 14:16 | TROY
Ozzy
to je hezký,ale snídaně :o) na to by mě moc neužilo )
o 09.08.2011, 14:36 | El_Vita
sardinie .. tam se nakonec chystám já :-)
o 09.08.2011, 14:38 | Crimson
Troy: je tam i polopenze za 13 jsem koukal
jinak souhlas Malorca good ! chystám se..
o 10.08.2011, 16:00 | Nevřis | Upraveno: 2011-08-10 16:06:58
Pajku my jedeme řecko ..RHODOS :) už at je září
o 10.08.2011, 21:41 | TROY
SAE lastovka s fischerem kolem 18 )))
o 11.08.2011, 10:35 | JA
jedině Egypt
já byl tady a supr.. [ Link ]
o 11.08.2011, 10:38 | Daryl (A)
Popravde egypt jsem byl jednou a na slovo "resort" zacinam bejt alrgickej. Je to jako veznice. Vse jen v arealu a s vyhledem na more. Vyjdes za vrata do resortu a jsi nikde, kde te na kazdem rohu ceka spina, somraci, vredy a teroristi.
o 11.08.2011, 10:44 | JA
Daryl souhlas, ale já po tom blbinci tady opravdu jenom dobíjím tzn.válím se jak prase nebo jsem to zkombinoval s tím co v Evropě neuvidim, pyramida,Luxor,Káhira a Petra v Jordánsku...a hlavně vítám služby All inklusiv..
o 11.08.2011, 10:47 | JA

foto k příspěvku  od JA

o 11.08.2011, 10:48 | JA

foto k příspěvku  od JA

o 11.08.2011, 10:58 | JA

foto k příspěvku  od JA

o 11.08.2011, 11:06 | Daryl (A)
Pokud to mas jako turisticky, tak jo, ale takova hurghada je je smrt. Nikam se nedostanes. Vylet do kahiry trva 21 hodin, kde vetsinu stravis v autobuse s policejnim doprovodem.
o 16.08.2011, 13:11 | Pajk
[ Link ]
Tak nakonec letíme sem. Jsem zvědav no.
o 16.08.2011, 13:14 | Ghofig
Pajk: ja tam byl pred dvouma rokama v hotelu o kousek vedle a libilo se mi tam :) Akorat ta plaz, co je blizko hotelu nic moc. Kazdopadne celkove S'llot je hezke stredisko...
o 16.08.2011, 13:25 | Pajk
Píšou i v recenzích, že ta malá stojí za prd. A že nedělají rýži. :D Dojedu s ještě větším břuchem. :D
o 16.08.2011, 13:37 | Ghofig
ono cca 10 minut pesky je pak obrovska plaz kde je to podstatne lepsi. my chodili tam... jinak fakt se mi tam libilo a klidne bych se tam mrknul znovu. letos jsme byli v recku a to bylo s timto fakt nesrovnatelne :)
o 16.08.2011, 13:42 | Pajk
My se právě rozhodavali mezi tímto a Řeckem. No třeba ho testnem příští rok, z fotek se mi líbí hodně Lefkáda. Já hlavně nemůžu nějak srovnávat, byl jsem jen na Fuerteventuře. :D
Co bych ale opravdu jednou moc chtěl, jsou Maledivy. Asi moc dobrej výlet někdy v únoru. :)
o 16.08.2011, 13:47 | Ghofig
no v recku jsme byli na krete a tam se mi fakt nelibilo. mozna jsme byli v blbe casti nebo v blbem hotelu, ale znovu fakt ne... lefkada bude asi super. na tu jsem slysel samou chvalu. kazdopadne ja mam dovolenou bohuzel uz za sebou, takze tohle budu resit az pristi rok :)
letos se kouknu uz jen nekam blizko v okoli
o 16.08.2011, 13:59 | Mr.Scully
Kréta je podle mě super místo s jednou nevýhodou - dá dost práce najít místo s čistým pěkným mořem. My jsme chytli docela chaluhy a tak, jinak dovolená super. Ale třeba na šnorchlování to fakt nebylo :-/

Jak dopadne Lefkáda, budu vědět za měsíc ;-)
o 16.08.2011, 14:05 | Pajk
Jasný, oba sem šupnem poznatky. :) Lefkáda mě nadchla, jenomže letos vesměs vyprodaný a žena chce s jídlem, což je v této destinaci celkem problém.
o 16.08.2011, 14:17 | Ghofig
No my meli na Krete hlavne problem s tim, ze hotel byl pomerne daleko, pisecna plaz byla jen jedna mala a celkove i na tech kamenitych plazich byl vsude neskutecnej bordel.
Jinak sehnat tam nejaky vylet lodi atd byl taky docela problem. Ale myslim, ze jsme celkove trefili spatne stredisko, tak tam toho na vyber moc nebylo...
o 16.08.2011, 14:42 | Mr.Scully
Ghofig - lodní výlety nevím, ale jinak na Krétě je X pamatek a krásných míst, takže za tři dny jsme to ani nestihli autem objet. Moře jsme měli přesně u hotelu, konkrétně přesně metr daleko od hotelu :) Ale jak říkáš, čistota nic moc, škoda toho.

Pajk - Řecko se prostě s polo/plnou penzí nejezdí, nejlepší jídlo se koupí v tavernách ;-) Vyprodáno určitě není, viz levný last minute lefkada.cz.
o 16.08.2011, 14:54 | Pajk
Jasný, ale tam chybí ta strava a to moja nemůže zkousnout. :D
o 01.09.2011, 13:23 | Pajk
První pocity jsou jako bych vyšlápl hovno. :/ Ubytování tragické, jídlo taky. Ty pozitivní komentáře na hotel nechápu. Mimochodem rýži tu dělají. ;D Asi je taky problém, že jsem byl jen na Fuerteventuře a tak srovnávám s tím.

No teď jdu k moři tady kousek, pač u hotelu je fakt stoka. Tak snad mě nadchne aspoň to.

o 01.09.2011, 13:29 | Pajk
A co mě ještě zosekalo, je to tu narvaný Čechama. Hospody s českou vlajkou, český nápisy atd.
o 01.09.2011, 13:29 | lukee_cz
hmm, tak to teda nic moc zacatek.
Jinak ty Maledivy v unoru schvaluju, proc ne ;) V lednu sme byli na SriLance a celkem me mrzi, ze sme na par dni nezajeli i na Maledivy :(
o 01.09.2011, 13:37 | AllInOne
Pajk, a kde ty teda přesně jsi?
o 01.09.2011, 13:40 | Pajk
Mallorka, viz. odkaz o pár řádků víš.
o 15.09.2011, 20:37 | Pajk
Tak já se teda podělím o zážitky z dovolené na Mallorce + moje recenze. :)

Hotel Mariant:
*Recepce, uklízečky, prost veškerý personál OK, příjemní, neměl jsem z něma žádný problém, na recepci byla jedna Slovenka, takže popřípadě lze všechno easy domluvit. Uklízečky chodily akorát v debilní dobu, kolem 9té hodiny, to mi vadilo dost.
*Pokoje jsou dobrej SHIT, velikost asi jako dvě buňky za sebou, 1/3 tvoří koupelka bez odsávání - asi víte, na co narážím. Papírový zdi, ale fakt extrém, slyšel jsem ob pokoj bez problému. Pořád vypadávala na pokoji elektrika kvůli poku*vené kartě na otvírání. Mám asi 184cm, z postele mi trčely nohy, nábytek měl celkově dost za sebou. Televize viz foto, to mě rozesmálo hned při příchodu. Člověk by musel stát a dívat z půl metru, jinak dalekohled a ohebnej krk. Velké plus, chytal jsem na pokoji wifi zdarma z recepce, byl jsem v prvním patře.
*JÍDLO: malý výběr, zato strašný hnus. Takový hranolky jste ještě neviděli, vepřový a hovězí maso neumí udělat, nebylo krom dvou případů tuhé. Celkově přílohy tragédie, brambory pouze jako hranolky, ta obyč rýže tam opravdu chybí, sem tam se objevilo něco jako rizoto, těstoviny jsem jedl vlastně pořád, když byly ty plněný, trpěl jsem. Zelenina a ovoce bez připomínek, byl jsem spokojenej. Deserty nic moc, pouze večeře v sobotu a v neděli luxus, to bylo mega moc zákusků a fakt výborný, břečeli jsme, že to není každej den, opravdu škoda.
Prostor, kde se jedlo, mě iritoval každej den, pod stůl se mi nevešly nohy, zavazejí tam jakýsi příčky, celkově stoly napráskaný hrozně u sebe, takže taková slepičárna.
*Úroveň dle mého nározu odpovídá spíš 2*, lidi na jídlo chodili v plavkách, pomalu z nich ještě teklo. Šiltovky, brýle, toto fakt nemusím a vadí mi to, čekal jsem opravdu něco jinýho. A aby hráli spoustu německych sra*ek po večerech, to bylo něco na mě. Ale to není vše, pustili i Michala Davida a to mě vytrhlo dokonce z postele. Po tomto směru ale živý hotel (takových tam moc není mi přišlo), bordel se dělal tak do 1 v noci.
*Služba allinclusive pro mě naprosto k ho*nu, bohužel rozdíl 1000Kč, tak proč ne že. Využil jsem to víceméně jen kávou, bylo tam jakýsi pivo a vína, dál ani nevím, ale alkohol šel mimo mě.

No, vzpomněl bych asi i na další věci, ale naspsal jsem toho k hotelu i tak dost.

Poloha S´Illot , moře, pláž: Naušnica ve Fisheru mi tvrdila, že se jedna o klidnou část, opak pravdou. Hodně živý místo, ale toto mi ve finále zas tak neublížilo. Moře pěkný, pozvolný písečný vstup. Spousta rybek, dokonce mě opalíla medúza. Možnost několika atrakcí, mě zaujalo jen to tahání na padáku za člunem. Pláž... no prostě mrtě lidí + obchodníci (ovoce, brýle, masáže).

Zábava na S´Illot: Každej čtvrtek místní trh - o ničem, čínský stránky na hračky, brýle, lasery, hodinky znám. Nic originálního. Zaujal mě jen člověk, co kreslil obrazy spreyem. Jinak večerní diskošky na hotelu jak jsem psal, děcka se tam určitě vyblbnou dost, aspoň co jsem si všiml. Dále české hospody a spousta restaurací, obchůdků atd.
Vyjeli jsme i do hlavního města La Palma a tam se mi líbilo, město nečekaně velké. Byl jsem v akvárku mrknou na ryby, na delfínech a lachtanech, papoušci měli představení, moc pěkné.

Tragédie, co mě tam potkaly: každej den alergie, osypal jsem se bůhví jakým SHITEM, hlavně nohy, za těch 11 dní jsem nepřišel na to, čím to je. Mimochodem, v životě jsem nic takovýho na sobě neměl. Jako nějaká alergie na ovoce nebo tak něco. No a pak Ti hokejisti, to mě posadilo na brdel a donutilo k slzám. Samozřejmě let nazpět doprovázen blbým pocitem a strachem.

Moc míst jsem v životě zatím nenavštívil, ale sem už mě nic nepotáhne. Předtím jen Kanáry s polopenzí a to bylo 100 a 1.

foto k příspěvku  od Pajk

o 15.09.2011, 20:38 | Pajk
Za kvalitu fotek se omlouvám, jsou mobilem.

o 15.09.2011, 20:39 | Pajk

o 15.09.2011, 20:39 | Pajk

o 15.09.2011, 20:40 | Pajk

o 15.09.2011, 20:40 | Pajk

o 15.09.2011, 20:41 | Pajk
Foto La Palma, za jízdy z autobusu mě zaujala tato stavba, co je to zač bohužel nevím.

o 15.09.2011, 20:42 | Pajk
Něco z akvárka. :)

o 15.09.2011, 20:42 | Pajk

o 15.09.2011, 20:44 | Pajk
Součástí akvária byla zahrada, kde byli toti krásní kapři.

o 15.09.2011, 20:46 | Pajk
A tu jsou šikovní kluci. Delfíny jsem si natočil, o foto bych musel říct mojí.

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3545 sekund.