Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Náchodsko-Polsko

o Navštíveno 1243x o
o 01.08.2011, 13:26 | Losky
Letos jsme žádnou dovču neměli, tak jedeme na týden na Rozkoš. Chci se zeptat, Polsko je kousek, je tam někde tak do 100km něco zajímavého k vidění? Třeba nacistické tábory, podzemí atd z války? U hranic na Náchodsku máme prolezlé asi všechna podzemí, ale v Polsku nikdy nic. Děkuju za tip

o 01.08.2011, 15:17 | JB
doporučuju se podívat sem - sice jsem tam bohužel nebyl, protože stále nemám čas, ale bylo tam pár známých a prý moc zajímavý místo: [ Link ]
o 01.08.2011, 21:33 | Losky
A nic dalšího poblíž ČR není? Známej cosi mlel o tom, že tam jsou taky nějaké podzemní továrny co patřili za války jednotkám SS
o 01.08.2011, 22:23 | Midi34
až příjdeš na ty továrny tak sem dej pls info , náchodsko ám kousek tak by to mohl být pěknej vejlet

jinak pevnost hanička a dobrošov předpokládám máš prolezlé
o 01.08.2011, 22:43 | JB
tak snad ještě tohle.... [ Link ]
o 01.08.2011, 22:52 | Losky
Dobrošov a Haničku už dvakrát:))
o 02.08.2011, 07:57 | .Viki
Za hranicemi jsou v obci Karlow pěkný skály, až na vrcholku kopce takže mrtě schodů. Pod nimi je dole malý dinopark. Podzemní továrny jak jsi se ptal najdeš zde [ Link ] . Pokud ještě nemáš pevností dost tak navštiv v náchodě Běloveský skanzen s Březinkou www.brezinka.cz nebo přijeď nad Trutnov k nám na Stachelberg www.stachelberg.cz
o 04.08.2011, 22:28 | Midi34
tak jsem dneska byl na výletě zkusil jsem walim
a určitě naplánuju něco dalšího
rozhodně zajímavé a nelituju

pokud má někdo další tipy na výlet sem s tím
o 04.08.2011, 22:31 | Midi34
jinak Březinku jsem nestihl zasekl jsem se v Polsku

ale můj tip je vyrazit brzo a stihnout za den Dobrošov ,Březinku a Muzeum u .....je to řapík(alespon myslím) kousek od Dobrošova
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3502 sekund.