Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Novinky v dopravě od 1.8.2011

o Navštíveno 1438x o
o 29.07.2011, 11:20 | HIGHTOWER
Tak si to nastudujte, ať nejste překvapený :-( [ Link ]

o 29.07.2011, 11:25 | madmaik
jak se pozna tajny zavod?ze o nem napisou media? 3 body za pasy?takze uz to spada do ty hranice ze kdyz to udelas do roka znova tak rovnou noty do cistirny?
o 29.07.2011, 11:35 | HIGHTOWER
Jinak ty změny jsou tady, ale bohužel jsem nenašel již implementovanou 133 do celého zákona, takže to jsou jen ty změny :-( [ Link ]
To s tím STK, tak holt bude asi více kontrol kolem STK, aby tam ty auta mohli poslat...
o 29.07.2011, 12:41 | PlusOne
A jak to bude s těma vestama? Krajniční chcáči budou na sobě muset mít vestu?
o 29.07.2011, 12:57 | Petura
hmm, takže se vlastně nic nemění ...
když budou chtít tak tě prostě sejmou
o 29.07.2011, 13:05 | gizmi
HIGHTOWER: Cituji: Ruší se tresty za nerozsvícená světla nebo za nerespektování příkazové značky.

Trosku kravina, ne? To nekdo napsal spatne :)
o 29.07.2011, 13:06 | HIGHTOWER
Vesta: Záleží, zda chcaní je nouzové a tím nouzové stání :-D - "nachází-li se
mimo vozidlo na pozemní komunikaci mimo obec
v souvislosti s nouzovým stáním; to neplatí pro
řidiče motocyklu, mopedu a nemotorového vozidla."
o 29.07.2011, 13:08 | HIGHTOWER
gizmi: To je v odstavci Bodové hodnocení :-D takže to nebude už za body toto. Mají to napsaný pěkně na ho, nikde nenapsali pořádně a jednoduše a přehledně ty změny, proto jsem pak dal odkaz přímo na tu novelu, ale chce to případně mít otevřený stávající zákon a doplňovat si to.
o 29.07.2011, 13:16 | camron
Obecní policie od pondělka nebude muset informovat řidiče o měření rychlosti značkami....
...body nově nehrozí ani za překročení povolené rychlosti v obci nejvýše o pět kilometrů v hodině, mimo obec o deset kilometrů za hodinu. Řidič ale za to bude moci dostat pokutu od 1 500 do 2 500 korun.

Tak to je moc pěkné. To zase ty trubky budou za každým křovím metr za cedulí, aby tvrdě potrestali každé 2km překročení rychlosti a naplnili obecní pokladnu. Bravo...
o 29.07.2011, 13:27 | mrazik
Nejlepsi je duvod, proc zmizi znacky o mereni : ridici v oznacenem useku jeli podle predpisu.
o 29.07.2011, 13:30 | PlusOne
29.07.2011, 13:06 | HIGHTOWER:

Tak v mém případě to pokaždé nouzové je, řeším to tak, až když se jinak nedá, takže do vest, bratři chcáči, a vzhůru s pérem v ruce na krajnici, nemáme jiné volby!!! :-)

Akorát mám pocit, že než se do toho navlíknu, ten důvod, proč jsem zastavil, už bude passé...
o 29.07.2011, 13:31 | Paczqo
Nejvíc mě pobavilo používaní nových parkovacích karet pro hendikepované když jsem si zjištoval jak ji dostanu tak magistrat města HK má na webu že nemaj od ministerstva pokyn jak maji vypdat atd... a vydavat je budou až někdy v řijnu takže zase kocourkov.
o 29.07.2011, 13:34 | HIGHTOWER
Ono jak kde, někde ani cedule nepomáhá - [ Link ]
Měřit by měli tam, kde jim řekne PČR, no, pokud by tomu tak opravdu bylo, tak by to docela ještě šlo, ale jak to vidím, bude to jen formálnost toto a budou měřit kde chtějí :-(
Který chytrý dal ty pravomoce MP, v dopravě, boha jeho, hlavně že hlavní náplní bylo dohlížení na veřejný pořádek, ale to už neplatí :-(
o 29.07.2011, 13:45 | Milhauzz
A co ste čekali, něco extra pro řidiče? Nějakej bonus? :)
o 29.07.2011, 13:59 | HIGHTOWER
Paczqo: No to je tím, že levá ruka udělala novelu, ale pravá ruka neudělala prováděcí předpisy a vyhlášky, klasika...
o 29.07.2011, 15:19 | Mr.Scully
Mně to změny přijdou vesměs k lepšímu.

Akorát bych komplet sebral pravomoce MP, ať ti vidláci dohlíží na výtržnosti ve městě jak mají a neserou se do dopravní situace.
o 29.07.2011, 16:51 | BATMAN
S tema mestakama je to opravdu tragedie.
Jsem zvedav kdo prvni z tohoto fora vyfasuje fotecku za litr 20 metru za ceduli.....

ach jo. Zase budem jezdit jak su*ini.....
o 29.07.2011, 18:28 | camron
2batman:

..no, jaký litr, přečti si to pořádně - sankce je od 1500 do 2500,-kč!
o 29.07.2011, 21:24 | mr.brain
jako camron, top09 + starostové si prosadili obecní kasičku a ještě přitom zvedli sankci z 1000 na 1500 (min.) - prostě ideální stav... Bych blil. Hlavně jsem taky zvědavej na to STK, to jako bude nějaká přednost, když na prohlídku je 30 minut +- a nejde to zkrátit... No, asi to bude vzrůšo chtít uhradit náklady na čas a prostoje :)
o 29.07.2011, 21:34 | HIGHTOWER
ta STK je samo blbost tak jak je, mělo to když už, být, že se musí do 2-3 dnů na nějakou dostavit a pak na PČR donést, zaslat protokol o té STK, když už to chtěli dělat. Navíc u takové STK by to udělali pořádně, neb pochybuji o blbci, který by dal jen papír bez kontroly, kdo by si to vzal na triko a navíc ty 2-3 dny bys mohl auto dát do kupy, což by pomohlo k tomu, aby se případně totální vraky aspoň nějak eliminovali. Zkombinoval bych to s tím, že buď se sebere techničák na místě + pokuta a nebo to STK, pak samo bez nároku na úhradu za něj, kdyby auto bylo ok. Že by byla buzerace bych se nebál, protože každej policajt by asi nerad měl problémy s nadřízeným, kdyby to pak PČR musela proplatit. Toto by bylo daleko lepší řešení.
o 03.08.2011, 16:02 | Fordik
K těm pásům mám dotaz. Pokud někdo jede se mnou a nepřipoutá se, dostávám body a pokutu já nebo spolujezdec (dospělý člověk)?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3083 sekund.