Navštíveno 1206x

V ČR jsem nic rozumnýho nenašel, máte někdo zkušenosti kde v zahraničí? Ideálně aby to fungovalo s paypal a kvalita 320kbs.
hudba, stáhnout, paypal. Do této rovnice mi slovo legální moc nezapadá. I když věřím tomu, že to nějak půjde, třeba přes itunes? I když tam asi nelze paypal
co ti tam nezapadá? itunes nefunguje v čr..

25.07.2011, 10:20 |
Kamil záleží co posloucháš. Pokud elektroniku, tak Beatport.com nebo Juno.co.uk. iTunes tu bohužel stále nefunguje.

25.07.2011, 10:30 |
AR cezetko? a co ti tam jako legální nezapadá? chce stáhnout hudbu, kterou si zaplatí pomocí paypalu, takže nechce placku se kterou by se musel pak následně srát ji dostat do nějakého přehrávače.

25.07.2011, 10:34 |
Sau Po skončení i-legalne.cz bych řekl že nic takového neexistuje. Ale nevím, třeba sa mezitím něco objevilo.
jde mi spíš o zahraniční pop, rock a podobně...v autě už mám pouze origo ozvučení a přijde mi zbytečný kupovat cd, který pak stejně tahám do ipodu.
To fakt venku existuje jen itunes?

25.07.2011, 16:07 |
JEF ALLFLAC
[ Link ] Kdyz uz, tak lossless. Jestli je to legalni nevim, ale ve finale jde hlavne o dobrej pocit, ze to nebylo zadarmo :-)

25.07.2011, 17:09 |
JoPi | Upraveno: 2011-07-25 17:10:37
Záleží co hledáš , mrkni se tady
[ Link ] a koukám že Kamil mě předběhl :)
JEF: za ty ceny to asi úplně legální nebude. Taky vše v ang, chci si přečíst pravidla/podmínky a prásk ruština..:-) Stahuješ odsud? Mám trochu strach tam platit přímo kartou..

26.07.2011, 12:40 |
Kamil kamil306 - do toho co postnul JEF bych nešel, smrdí to vyluxováním karty...
taky mi to tak přijde právě..
normalne uloz.to ne? :))))

26.07.2011, 13:52 |
JEF kamil306: Je to už skoro 2 měsíce co jsem to risknul. Předtím jsem si trochu lustroval platební stránky a mám dojem, že to bylo nějakýho bulharskýho eshopu se stopama v Anglii. Na kartu jsem si radši hodil jen pár korun a vše proběhlo OK a pak ani za ty 2 měsíce se nic nestalo.
FLACy projely Audiocheckerem bez ztráty kytičky a koupený alba si pak můžeš stahovat donekonečna. Resp. dokud to někoho nenasere a ty stránky nezrušej :-) Ale kdo ví, třeba to opravdu legální je, i když se tomu dá stěží uvěřit...