Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > někdo z Jičína a okolí?

o Navštíveno 1026x o
o 23.07.2011, 00:55 | deywis
Příští týden máme v Jinolicích u Jičína klubovej sraz, tak bych se chtěl zeptat místních, jestli je tam něco zajímavýho v okruhu cca 50km kam bysme se měli jít podívat. Nejlepší by bylo něco spojenýho s technikou, když to je sraz automobilovýho klubu, zároveň ale aby to úplně nenudilo dámské osazenstvo. Takže by klidně šel i nějakej zajímavej zámek, památka, muzeum a já nevím co ještě.

Internet sem více méně prolezl, ale jestli má někdo nějakej "špek", tak sem s ním ;-)

díky

o 23.07.2011, 01:05 | StreetFighter
Špindl? případně spojit s jízdou na bobovce?
o 23.07.2011, 09:10 | HIGHTOWER | Upraveno: 2011-07-23 09:17:49
Zámek Hrubá skála [ Link ]
hrad Kost a její okolí - moc pěkná procházka lesem, kolem skal a u hradu si půjčit loďku na hoďku tuším stálo 50,- Kč a projet se tam po velkém rybníku [ Link ]
Škoda muzeum Mladá Boleslav [ Link ]
děti s manželkama do Radvánovic - Šťastná země [ Link ]
rozhledna Kozákov [ Link ]
zámek Humprecht [ Link ]
Trosky [ Link ]
zámek Sychrov [ Link ]
zámek Loučeň a tam 10 různých bludišť a celkový pěkný výlet se projít zahradou [ Link ]
ZOO Dvůr Králové nad Labem (Autosafari tam je opět nově, ale prý nic moc :-() [ Link ]
o 23.07.2011, 09:28 | HIGHTOWER | Upraveno: 2011-07-23 09:30:00
muzeum skla Železný Brod [ Link ]
pivovar Svijany - prohlídka pivovaru [ Link ]
Vše co jsem napsal, jsem navštívil a nikde jsem nebyl zklamán ;-)
o 23.07.2011, 13:39 | Knightey-
Na te prochazce tim lesem kolem Kosti jsem byl, fakt pekny, doporucuji :)
o 23.07.2011, 23:41 | Luboš1
JSEM z jicina a tady toho hafo,,,,staci zajit na infocentrum a vzit si letacky a jen vybirat:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3458 sekund.