Navštíveno 1203x

22.07.2011, 19:00 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2011-07-22 19:01:03
Teď na Primě říkali, že i stříleli po premiérovi, postříleli 5 lidí na nějakém mítinku, to je mazec.... Stanné právo tam teď vidím....
[ Link ] [ Link ]

22.07.2011, 20:13 |
hanzz Můj první dojem je, že tu někdo vrtí psem.
Teď očekávám dvojí možný průběh. Za útočníky budou označeni A) nějací arabští čmoudi, za B) norští "náckové". Obě verze mají své motivy i plánované následky. Proč se tak stalo v poklidném, mírumilovném a prosperujícím Norsku je také zřejmé. Každopádně si můžeme odškrtnout další krok v budování Nového světového řádu.
Tak Norsko poklidné - jsou v NATO, účastní se akcí proti Libyi, vydali tam karikaturu Modameda s bombou v turbanu, teď vyhostili nějakého náboženského papaláše, takže jako Norsko je klidné, ale tohle je dost a dost důvodů a navíc to vypadá, že šli po premiérovi - viz. ten útok na ostrově, kde měl být, shodou okolností ale nebyl a střílel tam někdo převlečený za policistu...

22.07.2011, 20:56 |
deda čekám kdy se něco takového stane u nás....

22.07.2011, 21:12 |
hanzz HT: Poklidném ve smyslu vnitřní stability...
Tak min. 87 mrtvých, tak to je děs :-(
[ Link ]
hlavně samé děti do 18let.. strašný !

23.07.2011, 10:07 |
X-sat (M)
...jak tam leží ta mrtvá těla :-O
uf
Svět směřuje do horoucích pekel a vzhledem k chování lidí je to tak dobře .. já bejt bůh a vidět, jak se to tady s*ere tak taky vyhlásím úpadek, zhasnu a zavřu krám.
R.I.P. obětem a soustrast pozůstalým ..

23.07.2011, 18:41 |
bafis 92 :(
Tak tohle že je vězení -
[ Link ] ? No to mě pos..... na holý záda, jak by řekl Stifler! Krásný to hotel...