Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > tak je to potvrzeno..

o Navštíveno 1686x o
o 19.07.2011, 20:01 | P3RF3KT
.. že ve vládě řeší opravdu hovno, páč dle ted večerních zpráv TV nova, řeší ve vládě jak kvalitní toaletní papír by měl být na hajzlech ve vládě. To je videt ten rozdil mezi nimi a běžným člověkem. Běžný člověk řeší jak vyjde s penězi po sjednocení DPH a páni poslanci řeší jak hebkým papírem si budou utírat prdel, kterej jim ve finále ještě stejně zaplatíme my. Takže pevně věřím že si vyberou ten nejdražší od Kleenex nebo Zewa Deluxe

foto k příspěvku  od P3RF3KT

o 19.07.2011, 20:47 | JP
Já spíš věřim, že si vyberou nějakej úplně obyčejnej, ale jedna role vyjde po pětikolovym výběrovym řízení alespoň na 10tkč:-)
o 19.07.2011, 20:51 | Ghofig
ono dokud se ti lidi nezvednou a celou tu vladu z tama nevypraskaji, tak lepe nebude...
o 19.07.2011, 20:53 | JP
Každopádně teď už se to řítí do takový prdele, že je úplně jedno jestli si vybíraj toaletní papír, nebo prosazujou ty jakoreformy. Před 5 lety se s tim dalo něco udělat, teď už se dá podle mě jenom čekat na "bum".
o 19.07.2011, 20:55 | P3RF3KT
JP: co mas namysli tim ,,bum'' ?
o 19.07.2011, 20:56 | JP
Lidi se zvednou, vypráskaj vládu a dosaděj tam novou, která bude úplně stejná, nebo ještě horší (viz SZ, TOP09, VV...). Vadnej je systém, ne lidi.
o 19.07.2011, 20:57 | JP
P3RF3KT: Že to vybouchne:D
o 19.07.2011, 20:57 | endru.ondra
ne zvednout se od netu a tu vladu vyhazet
o 19.07.2011, 21:00 | madmaik
jdeme? ja s tim nemam problem...10000 lidi a vyhazet je z oken...
o 19.07.2011, 21:01 | JP
endru.ondra: Zkus to na novinky.cz:)
o 19.07.2011, 21:01 | P3RF3KT
a pak te na 1000 let zavřou do chládku :D
o 19.07.2011, 21:03 | madmaik
kdyz nas bude 10000 tak ne,ptz pak uz se prida dalsich 10mil
o 19.07.2011, 21:08 | P3RF3KT
nemám Facebook (pise se to tak?) ale zalozte tam nekdo skupinu pro vymlácení vlády a pozejtri to mame ve zpravach jak vznikla na socialni siti skupina kam se přidalo uz x tisic lidi na vymlácení české vlády :D
o 19.07.2011, 21:09 | JP
A co udělá těch 10 megalidí v tom tvym mokrym snu? Uvědom si že těch 10 megalidí ty lidi co chceš vyházet zvolilo a vzhledem k tomu jak moc se lišej výsledky jednotlivejch voleb se dá s jistotou říct, že by dneska zvolili prakticky to samý co naposledy (resp. by pár procent volilo opozici a příští volby zase naopak, ve výsledku neni žádnej rozdíl).
o 19.07.2011, 21:16 | Mr.Scully
- za prvé to neřeší vláda, ale Senát
- za druhé to navrhnul Kubera jen tak z prdele, aby poukázal na to, jaké nesmysly se občas v Senátu musí řešit.

Celej ten systém je divnej, za dva roky (nebo kdy) to povede Sobotka a to teprve půjdeme hromadně do prdele :( Řešení by bylo snad leda svěřit to na deset let nějaký vládě úředníků a dát jim absolutní moc, aby se nestresovali, jestli je příště zvolí nebo ne...
o 19.07.2011, 21:19 | JP
žjóva, absolutní moc v rukou úředníků, to by teprve bylo něco:DD Zachraň se kdo můžeš!:D
o 19.07.2011, 21:23 | endru.ondra
ja bych sel ale to by tam museli jit po tom lidi ve veku 30-40 co maj zajem o zemi a nebrat za to takovy platy
o 19.07.2011, 21:24 | FSAL
je uplne fuk, kdo u toho koryta bude, sme cesi ...
o 19.07.2011, 22:03 | Rajdlos
...negramoti
o 19.07.2011, 22:26 | Mr.Scully
FSAL to shrnul dobře. Když to ještě rozvinu, tak:

- 90% lidí umí akorát nadávat na diskusním fóru
- 10% lidí je ochotno jít do politiky a "změnit to" a to přesně do té doby, než jim někdo nabídne první úplatek, protože pak po tom všichni skočí.

Na nic si nehrajte, jste (jsme) povahově úplně stejní jako politici, teda až na ty znalosti makroekonomie nebo práva, kteří oni (teda povětšinou) přeci jen nějaké mívají.
o 19.07.2011, 22:32 | Luke_288
nj, problém vidím i v tom, že lidí, co by měli bejt v politice je hrozně málo- mám na mysli ty, kteří jsou už zajištěný (i když to jsem si o Bártovi myslel taky) a ty kteří jsou se na to vyserou, protože nemaj zapotřebí, aby na ně nějaká novinářská lůza vytahovala kiksy z 70tých let.
o 19.07.2011, 22:42 | Mr.Scully
Luke_288 - jedinej nezkorumpovatelnej člověk je z mého pohledu Schwarzenberg, ale ten toho vzhledek ke svému věku moc neudělá. Bárta tu šanci měl, ale je víc než evidentní, že chtěl jít do politiky kvůli posílení svého vlivu. Neexistuje množina lidí, kteří by měli velkou inteligenci, dostatečné finanční zajištění a schopnost odolat skandálům (ať už skutečným nebo vymyšleným). Nevím, jak z toho ven. Ale ty různé iniciativy na defenestraci vlády jsou vyloženě primitivní. Nemyslím, že je třeba Nečas nadšenej z toho, že si z něj VV dělají svými ultimáty vyloženě prdel :-/
o 19.07.2011, 22:46 | Luke_288
jj, souhlas. viděl jsem rozhovor s Horáčkem, kde se ho ptali na politiku- vysmál se jim, že s takovou prací nehodlá marnit čas
o 19.07.2011, 22:58 | sotek | Upraveno: 2011-07-19 23:01:05
Tak to už by se konečně mohli jít vysrat! :-)
To co dělaj je hnus a donekonečna to prostě nejde.
o 19.07.2011, 23:11 | Mr.Scully
Jj, Horáček je vlastně druhej člověk, kterej by to asi zvládnul.

Nicméně ač si nedělám iluze o krocích ministra financí, které mi přijdou vyloženě účetní a bohužel ne systémové, tak mi to jinak přijde celkem v cajku... máme novej občanskej zákoník, konečně se pořádně řeší důchodová reforma (ať už zvolená cesta bude jakákoliv), míra zadlužení se pomalu snižuje... stejně mám tušení, že 90% nadávajících nemá ani tušení, na co přesně vlastně nadává.
o 20.07.2011, 00:02 | JP
"míra zadlužení se pomalu snižuje... stejně mám tušení, že 90% nadávajících nemá ani tušení, na co přesně vlastně nadává"

Tak to je věta měsíce:DDD

Pro představu jak se nám ta míra zadlužení (tzn. státní dluh/HDP) pomalu snižuje jsem jen narychlo hodil do excelu aktuální data ze statistickýho úřadu. Pro rok 2011 je tušim v plánu deficit 135mld. Co přesně (navíc "pořádně":D) řeší aktuální důchodová reforma, nebo novej občanskej zákoník, to snad radši komentovat nebudu. Ten Kalouskův mokrej sen o tom, že díky "reformám" dosáhne alespoň vyrovnanýho rozpočtu je naprosto k smíchu. Už jenom ty jeho plány s výběrem DPH - jako kdyby mu nedošlo, že se už jednou spálil o Lafferovu křivku se spotřební daní.

Pro představu pro ty, který ekonomika nezajímá stačí třeba tohle:

"Splátky úroků ze státních dluhů vzrostou z letošních 78 miliard na 82 miliard v příštím roce a 105 miliard v roce 2014"

To znamená, že tenhle rok každej občan ČR (včetně dětí, důchodců, studentů, nepracujících atd., za který to musí zatáhnout aktivní obyvatelstvo) vyhodil skrze daně do větru přibližně 7.800,- za úroky ze státního dluhu (tzn. za nic, resp. za to že se v minulejch letech "něco" prožralo a prožírá se vesele dál a neustále rychleji). V roce 2014 už to bude 10.500,-.

foto k příspěvku  od JP

o 20.07.2011, 00:29 | Mr.Scully
JP - asi jsem tam měl dát budoucí čas - myslel jsem tím pochopitelně plány současné vlády (které tuším dokonce zakotvila v koaliční smlouvě), samozřejmě ne to, co vlády předváděly dosud. Jestli se jim to podaří, to je věc jiná... taky si nemyslím, že by sazba DPH byla tím pravým lékem :-/
o 20.07.2011, 01:05 | JP
Já ti nevim, ale mam pocit, že ty plány maj ty samý lidi už 5 let co jsou u moci a nějak to pořád ne a ne vyjít. Samozřejmě, na tom nárůstu zadluženosti se podepsala i "krize" a kdyby byla plně u koryta ČSSD s KSČM, tak by dost možná k PIGS přibylo ještě jedno písmenko, ale prostě mam pocit, že se to v těch posledních letech jen zhoršuje o kousek pomaleji než by mohlo, což je "trochu" málo. K tomu přidám ty umělecký výkony typu Langerova zmrdifikace PČR, schválení Lisabonu atd. a nemůžu to za sebe vidět jinak než černě ani kdybych chtěl.

Nemůžu nevzpomenout na jednoho vizionáře kterej už v dobách pradávných pravil "Odjebat' sa ztadeto, úplne odtialto, strašně rýchlo sa odjebat" a zalitovat, že jsem na to ještě pořád moc pohodlnej.
o 20.07.2011, 08:07 | Milhauzz
Mno jo, politika, rozčilovat se, nebo ne? Když se nad tím zamyslím, tak to, co nemůžu vyřešit, mi vlastně jen zatěžuje hlavu, takže lépe to vše neřešit a nezajímat se, protože to prostě nemá smysl.

Před rokem, dvouma, jsem měl jiný starosti (spíš žádný starosti) a tak mě ještě "bavilo" se dívat na politické diskuze v televizi. Rok se s rokem sešel a já tak nějak pochopil, že jediný co se řeší, je "aktuální politická situace" a nic víc.

A do třetice, v pondělí sem šel se sousedem na pivko. Je nějakou podržtužkou v politice (schválně nebudu psát politický směr, ať tu z toho není flame). A povídal mi, jaký to má výhody. "Nemáš práci? Jak si v politice a máš známý, tak práci máš. Nejlepší na všem sou ty zasedání, hromada žrádla, pití, pak něco podepíšeš a nestaráš se." A když sem se ho zeptal, kdo to vlastně financuje, tak mi řekl, že vlastně ani neví, ale že nějakej blbec se dycky najde ...

Když sem tohle sylšel, bylo mi zle. Aspoň se mi potvrdilo, že politika je jen a pouze o tom korýtku. Sem zas objevil ameriku, že? :)

o 20.07.2011, 08:13 | Zdeny60
Milhauzz:

kdo to financuje? No přeci i ty, ze svých přerozdělených daní, ne?

Jinak svatá pravda, ten tvůj známej. Nepotřebuje pomocníka? Nemám do čeho klofnout, šel bych to dělat za směšných 80 kolíků taky:-)
o 20.07.2011, 10:22 | Kleneex | Upraveno: 2011-07-20 10:23:12
Ja bych bral ten Kleenex ;-)
o 20.07.2011, 13:09 | Milhauzz
Kleenex: proč? :)
o 20.07.2011, 14:26 | Kleneex
Protože Kleeneex je roztomily, heboučky, měkky a kdyz prijde na vec toho kurva hodně vydrzí :-D
o 20.07.2011, 14:37 | muSlim
2 Kleenex: takže je vlastne teplý... ;-))))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3005 sekund.