Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Konzole pro držák MT Octavia I

o Navštíveno 3392x o
o 15.07.2011, 23:32 | Antonio
máte nějaké zkušenosti s konzolema na držák pro mobil do auta? Uz me nebavi lovit tel porad zpoza sedacek, tak se dívám po nějakém držáku. na okno nechci, vrtat do palubovky díry taky ne. Celkem mě zaujalo toto [ Link ] Předpokládám, že se zasujuje mezi radio a středový panel, je tak? Dík

o 15.07.2011, 23:55 | sonyk02
Tento držák sem kdesi našel, jaké měl originální uchycení nevím, tak sem si vyrobil z kousku plechu držák(konzoli) a uchytil ho pomocí šroubu který je za rámečkem, jednoduché a praktické.

foto k příspěvku  od sonyk02

o 16.07.2011, 00:35 | maresk
Antonio: v oktávce jsem tenhle držák míval, montáž je jednoduchá - odcvaknout rámeček kolem rádia a klimy, odmontovat oba šrouby vpravo u klimy, tu konzolku přišroubneš těma šroubama a zpátky nacvaknout rámeček :-), akorát máš-li ten rámeček lakovaný či potažený fólií, půjde to dosti ztuha, materiál je cca 1-1,5mm ocelový lakovaný plech.

jediné mínus téhle konzolky je omezení prostoru pro kolena spolujezdce :-(
o 16.07.2011, 02:21 | filip146
o 16.07.2011, 10:07 | tazman
co třeba tohle [ Link ] + k tomu přišroubit nějakej držak telefonu
o 16.07.2011, 10:55 | JR
nejlepsi drzaky jaky jsem kdy potkal ma Brodit [ Link ]
Vyberes si drzak podle umisteni a jenom ho nacvaknes ... nikde nic nevrtas ani nelepis.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3074 sekund.