Navštíveno 1697x

To téma tady někde bylo, ale vyhledávání nějak nepomáhá. Prolezu evidenční kontrolou, když ve voze svítí kontrolka ABS a s foliemi na okně? Díky.
evidenčka nemá s abs nic společného

14.07.2011, 20:04 |
hanx evidenčka je kontrola jestli auto sedí podle papírů, takže kontrolka ABS by vadit neměla, ale folie, pokud nejsou v tp tak asi vadit budou... ale nevím to jistě...
Já vim, že to s tim nemá co společnýho, ale někdo tady neprolezl snad kvuli foliím. Já jsem vždycky dělal evidenčku na auta, který nebyla nějak závadná. Proto se ptám.
Evidencka v pohode, i s foliema. Jen me upozoril, ze az k nim pojedu na STK, ze neprolezu.

14.07.2011, 20:40 |
Kesam Jo pohoda
podle toho na jakýho narazíš technika. jak já sem byl upozorněn, evidenční kontrola je kvuli tomu aby se ověřily údaje v TP s tím co je realita na autě ( viz kola, sedačky, výfuk, folie)
u mně si na evidenčce vlezl pod auto a kontroloval mi brzdy. drbal mě i za podvozek.
nechci strasit ale ja osobne jsem mel problem u evidencky s mondeem MKII cca 4 roky z5.
Ten chlap se sel vylozene podivat na palubku zda tam mam kontrolku ABS,nacez zjistil ze v TP je uvedeno ze ABS nema. Argumentace ze mondea se bez ABD nedelaly nepomohla.
Nakonec jsem musel do FORDa kde mi za 4 kila vytiskly prohlaseni ze to vozidlo bylo vyrobeno s ABS a pak mi to na magistratu uznali.
Tak dík, asi raději udělám evidenčku přes kamaráda.
já se přicpu s dotazem at nemusim zakladat nove vlakno. Mám auto, dělal jsem s nim ted nedavno technickou, nyní se ho chystam jit na sebe prihlasit. Musim znovu na evidencku? Nebo staci papiry z technicke?
P3RF3KT: Nemusíš technická slouží jako evidenčka.
party_boy Jestli máš folie pouze na zadních oknech tak evidenčkou prolezeš pokud po celim autě a nejsou homologovaný tak ne. A že tě svítí kontrolka tak dyštak řekneš že se tě tedko rozvítila a že stim pak zajedeš do servisu. Záleží na koho narazíš já sem měl vždy v pohodě
S tema foliema,staci preventivne stahnout okynka na prednich oknech. V lete si toho treba ani nevsimnou, v zime uz je to trosku podezrele :-)