Navštíveno 1353x

neni zde nekdo ? uzivam si tady kolo a je to tady mazec. Jsem netusil kolik clovek muze ujet za den na kole km :-) Docela bych za nekym nekam zajel na pokec. Jsem Horni Vestonice.
na cilničce a na rovince se to jede :-D

14.07.2011, 16:41 |
Aegis o víkendu jsme byl v Merkuru - jsou tam pěkné ženy ;-)

14.07.2011, 16:48 |
camron | Upraveno: 2011-07-14 16:49:37
:-)
Se zastav v Zajeci ;-) v Brooklinu dycky najdes nejaky lidi :-))
L-J jasne jasne 5km to je pohoda
Navštiv LVA
[ Link ] je tu toho hodně k vidění;)

14.07.2011, 21:59 |
TUNER Já tam byl před měsícem,jezdim každej rok min jednou,miluju to tam...Merkur,Věstonice,Mikulov,Děvín atd ))

14.07.2011, 22:43 |
X-sat (M)
Ráj na zemi... O víkendu jsem byl v Březí u Mikulova, u místního vinaře ;-) mňam mňam
Užij si to tam!

15.07.2011, 00:26 |
Mika já s mojí tam jedem na víkend za 14 dní a jsem tedy zvědavej jak to tam je :-) a na kole jsem neseděl dost dlouho :-)

15.07.2011, 09:03 |
Ravo | Upraveno: 2011-07-15 09:03:58
Mě to zase tak bombastický nepřipadne - 30 let jsem žil v Pohořelicích, hromada kámošů v Pasohlávkách a okolních dědinách okolo přehrady, tetička v Dolních Věstonicích, babička Šakvice... mám to už tak něják okoukaný :D:D:D:D
Ale i tak musím říct, že je tam krásně ;)
P.S. - na kole se dá perfektně jezdit po bývalých pohraničních hláskách od Břeclavi až do Znojma...a Podyjí je super
vsichni jak rikate - ubytko Horni Vestonice u mistniho domorodce vinare - bazen s wirpoolem. Jednou rukou tlacim merunky, kterejch tady je (to slovo asi neexistuje) proste hodne a druhou rukou pridrzuju sklenicku s vinem. Dnes aktualne Merunkove hody - Klentnice Cafe Fara. Jsem netusil, co se z toho necha vsechno udelat. Brezi mam pres kopec. Areal Valtice (LVA) jsem take zvladnul z casti vcetne vystoupeni dravcu. Proste je to tady naramny !!! vsem doporucuji. Pravidelne litam k mori na pasivni dovcu - zacinam prichazet na chut aktivni dovolene. Skoro bych tady usporadal neco na zpusob "AHC hory" na vikend.

15.07.2011, 14:55 |
X-sat (M)
Kdyby nebylo moc hezky, zkus Laa
[ Link ] je to kousíček za hranicemi ;-)

15.07.2011, 14:55 |
X-sat (M)
A pošli link, kde to bydlíš, jestli mají web. Dík
a kdyby třeba ještě někdo scháněl ubytování, není problém;)
[ Link ]