Navštíveno 1736x

Kde sledovat na netu? Poradí někdo? :-) Měl jsem odkaz na online sporty,ale už je pryč.. :-((
tady je plno linků -
[ Link ] Od kolika to je, od 22?
udajne od 21 hod ale na vsech linkach jsou jini opicaci
Jj co jsem četl tak od 22 začátek.. Přes den jsem si nato nevzpomněl a ted hledám na poslední chvíli..
Midnite: Ano sport2.. Ale ten já bohužel nemám..
Kluci,tak kde na netu.Nic mi nejde pustit,sport 2 nemam :-(
na tom mém odkazu mají uveden čas od 22:45, předtím samo zahřívací zápasy, takže kdo ví...
Diky sallam..uz to slape :-)
cupra jede ti ted wlada? ja to nemuzu najit vsude se pere nekdo jinbej

02.07.2011, 22:08 |
bafis ja uz koukam, hlavni zapas od 23.00
Luboš1: Zápas ještě nezačal.. Bude jako poslední..
asi este nezacali boxovat?:)
Děkuji,děkuji.. Jede to.. Seká se to jen mě nebo i někomu dalšímu? :D
muzete sem dyztak nekdo napsat az zacnou?

02.07.2011, 22:13 |
bafis me to slape fajně...

02.07.2011, 22:14 |
bafis melo by to byt v tech 11 jako vzdy...
nejlíp mi jede link německé RTL :-) a samo, zápas začne až za necelou hodinku
A kdo vyhraje? Já přeju vítěztví Hayeovi.. Sice mě pokazil sázku v roce 2009 :-) Ale Klička ani jednoho nemusím.. Nelíbí se mi ten styl boxování..
Myslim ze vyhrajou delsi ruce Klitschka.

02.07.2011, 23:03 |
bafis myslim ze Klicka jeste par let nikdo nesunda....
kua ja chci nakej funkcni online :( vsechno se seka a ja nevim jestli je to debilnim netem od o2 nebo jima...

02.07.2011, 23:07 |
bafis me to frci tady uplne perfektne
[ Link ]
D*******, z********, k*********, p********, z*********, ani jeden link mi nešel, jak začal zápas, všechno to spadlo, takže koukám na nějakej čínskej a ten jede.....
Docela vyrovnane,to sem necekal .-)
ted sem zapnul,musel sem vyradit router a pul hodiny sem tady zprovoznoval modem au z to jede :D
kua,dobrej boj :-) ja bych tam nevlez,kazda rana smrtelna :-D
Klitschko chce boxovat, Haye je posr. až za ušima a jen čeká na chybu a utíká, ach jo...

03.07.2011, 00:00 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2011-07-03 00:03:51
připomíná mi to Rocky IV, kdy Haye = Apollo tam skáče jako prdlouš, taky má vlajku přes celé trencle, a Klitschko = Ivan chce boxovat, ale nedaří se mi ho nahnat po tom ringu
Aktivita: Klitschko - Haye 72:25%
tak tak,taky si rikam :-)
Na kolik kol vubec jedou?

03.07.2011, 00:12 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2011-07-03 00:15:47
tak jen na 12, ale i po těch 1 budou svěží jako kdyby jeli 3 kola :-D nejvíc je budou bolet nohy od toho tancování....
Dle mě jednoznačně Klitschko
mylim ze nic prekvapivyho :)))
to HIGHTOWER:
píšeš = Aktivita: Klitschko - Haye 72:25%
ta zbylá 3% jsi počítal pro rozhodčího? :-D
tykev: :-D :-D
Sakra jsem usnul a nevidel jsem nic :-/
tykeev: Přesně :-D 3% rozhodčí :-D kdy asi 8x zvedal Haye ze země, když se klanil Klitschkovi :-D
Tak vyhrál Klitschko :-( Ale kdo koukáte na box pravidelně jako já,tak se vám nemuže líbit jak bratři boxují.. :) Skoro nepoužívá zadní ruku a otukává jen tou přední.. Kombinace žádná,obrana proti Hayeovi nic moc.. Jede jen na dlouhe ruce a sílu.. Mě se na ten styl fakt dobře nekouká.. Ale zase lepší jak Bob Sapp to je jen a jen mlatička..
No jo, v téhle váhové kategorii je to o jedné ráně a tak prostě to není o kombinacích :-( Však po zápase byli oba dva v pohodě, 100x více se vymáčknou na tréninku, tohle bylo fakt čajíčkem. Když Klitschko neměl moc obranu, tak proč Haye do něj nenastoupil? No prostě zápas byl o nedostat na budku než dát tomu druhému na budku.
Před 3 týdny nebo kdy bylo MS v Kickboxu tuším a na to se dalo koukat krásně, tam se to řezalo v každé kategorii :-)
a máš rech s tím Sappem, je to jen chodící bijec, kdy stačí se vyhnout jeho mlácení a jednou ho trefit a je po něm :-D ale když si odfrkne, tak v tom 2 kole, to mlátil hlava nehlava :-D a ty dvojité údery :-D jako teď na nově Bud Spencer :-D
[ Link ]
HIGH: Jak píšeš zápas byl o nedostat na budku než dát tomu druhému na budku. Haye to odboxoval na obranu.. Také nepředvedl nějaké kombinace a tvrdé udery.. Dával většinou jednu dvě rány a pak se stáhl.. Když už to vypadalo,že začne,tak po kombinaci opět obrana. Jak říkal komentátor,kdo nejde dopředu nevyhraje.. Kličko si nasbírával body tím otukáváním.. A Haye zase málo boxoval na hlavu.. Ale my nejsme v ringu no.. :-)
Ohledně Boba, viděl sem sním mraky zápasu,utočí 1-2kola a pak má dost.. Když soupeř vydrží tak pak ho utahá..
je někde video, kde bob sapp dostal na držku?
jj, třeba tady:
[ Link ] Sem teď hoďku koukal na různý bojové zápasy a je pravda, že i když to s ním třeba vypadalo špatně, tak se z toho dostal a pak to umlátil, má 205 cm 170 kg, tak je těžký ho sejmout :-D
Jinak tady ho sejmul CroCop -
[ Link ]

03.07.2011, 13:29 |
Luke_288 | Upraveno: 2011-07-03 13:38:22
to je stejně mazec, ty kluci musí asi umět vypnout mozek, když nastupujou do ringu, kde proti nim stojí 2x taková gorila :)
ale že ho "ubije" takovýhle prastátko, to bych si nevsadil :)
[ Link ]

03.07.2011, 16:38 |
Pajk Ten poslední zápas je ubohý, Sapp by se měl zaměřit na nějaký techniky na zemi, protože použití noh mu nic neříká.. I 80ti kilový člověk ze sebe sundá 100kilováho.
Luke: to není o vypínání. Je to výzva, taky nebiješ slabší přece.. :)
Na Switovskeho mi nešahejte :-D