Navštíveno 919x

Mám takový problém s dovolenou...chtěl jsem si koupit lastminute, chci jet za 16dní a už jsou hotely skoro plné, je to možné??? Zkoušel jsem Invii.cz a nabídl mi nějaký hotel mimo centrum, daleko, který se mi moc nelíbí...Prý už tam nic volného není!!
jedná se o Egypt - Hurghada - odlet měl být 16.7.2011 a na 11dní
Třeba invia má mnoho volných zájezdů, ale když jsem tam volal, tak všechno bylo obsazeno...
Myslíte, že tam jsou nějaké fiktivní objednávky a že se ještě něco uvolní, nebo mám prostě smůlu?
Co třeba využít Německé CK, teoreticky bych mohl letět z Vídně, ale jsem od Ostravy, takže to mám docela z ruky...
Jak řešíte vy, vaší dovolenou? Máte nějaký tip? Jsem rozhodnutý pro Egypt...
Díky

01.07.2011, 21:26 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2011-07-01 21:28:12
Jo, hochu, tohle je normálka, Last minute, ale tak měsíc dopředu :-D Loni takto kolega taky pořád čekal a čekal a měl letět za cca 14 dní a během dne, než se stihl na dálku přes nějakou známou, která dělá v cestovce, rozhodnout, tak z 5 nabídek během 4 hodiny všechno v háji :-D Takže letěl jinam, a to to vše bylo Last minute. Letos si to přes ní nechal zabukovat už měsíc dopředu na více místech a pak už jen vybíral, kam nakonec a počkal tak nějak na dobrou cenu a má klid.
A jéééééé, Hurghada :-D tak to je přesně to, oč loni přišel :-D jak stále čekal... 14 dní je docela pozdě, chce to tak měsíc zabukovat a pak tak 3 týdny předem se rozhodnout a koupit... Řekl bych, že máš smůlu :-( Ale třeba se něco ještě najde, ale to stejně asi raději seženeš něco jiného jistého, jinak pak by to fakt už bylo Last minute, ale riskuj to, že?
no právě počítám s tím, že lidi mají zabukovaných více zájezdů a vezmou jeden a zbytek pustí :-D ale na druhou stranu pochybuju, že ji držela více zájezdů delší dobu, max jeden den, co jsem se ptal...

02.07.2011, 00:40 |
Pekys No nevim jestli trváš zrovna na Egyptu, ale skorotchýně dneska koupila Tunis 12 dní All Inclusive za 9990,- u Eximtours.
Takže LM určitě jsou, zkus i jiný servery, nebo přímo konkrétní CK