Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > HELP: passat mi nesvítí, nebliká, nehouká...

o Navštíveno 2040x o
o 01.07.2011, 17:08 | fredh
Zdar, dokáže mi tu někdo pomoct? Mám následující problém.

Auto je VW Passat 1997, 1.9Tdi

Když otočím klíčkem do polohy 1, rozsvítí se mi kontrolky žhavení, všechno funguje- světla, blinkry, houkačka, climatronik, stěrače, ostřiky, dálkový světla atd. Jakmile nastartuju, tak světla zhasnou, fungujou pouze parkovačky a zadní světla, jinak ostatní výše vypsané nefunguje. Na displeji climatroniku jsou samý osmičky, divně bliká a nereaguje.

Climatronik sem dneska zkusil vyndat, beze změny. auto se napíchlo na vag a až na tlak v sacím potrubí a nějaký rozmrazování u podlahy a nějaký klapky to nenahlásilo žádnou chybu.

Auto někdy nastartuje a všechno funguje jak má, ale většinou prostě nic nefunguje.

Nenapadá někoho kde je zakopanej pes? Mám osobní podezření na spínačku, ale nejsem si vůbec jistej.

o 01.07.2011, 18:08 | Pavel 528
no asi skoro jiste spinacka...
o 01.07.2011, 22:14 | haskyvr6
Jj, to bych taky tipoval na spínačku, měl jsem na Octě skoro to samý...;-)
o 02.07.2011, 10:05 | fredh
co znamená skoro to samý?

A musí se spínačka měnit, nebo co je v ní v háji? Ještě sem to nestihl rozdělat.
o 02.07.2011, 11:15 | haskyvr6
Skoro to samy znamená že mi nešli blinkry ale varovky šli, nefungovala světla, brzdové světla atd. Prostě nešli funkce které jinak fungují se zapnutým klíčkem. Odešel tam nějaký mechanický palec který to tam přepíná bo co ;-) Prostě stará plechovka :-P
o 02.07.2011, 18:46 | fredh
A musí se teda celá měnit, nebo jdou vyměnit jen vnitřnosti?
o 02.07.2011, 19:05 | fredh
[ Link ] |

Toto bude v hajzlu?
o 03.07.2011, 11:15 | Pavel 528
jo,lae nejdriv to mromer,zda je KO,ale kdyz vidim,ze to moc nestoji,tak ji vymen a uvidis...
o 07.07.2011, 20:28 | fredh
takže měl sem pravdu, spínač ve spínačce byl prasklej. Vyměněno a funguje to až na climatronik. Po zapnutí klíčku bliká a na displeji samý osmičky. Když zmáčknu tlačítko econ, tak se normálně zklidní. Ale štve mě to, že při startu blbne.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.305 sekund.