Navštíveno 1458x

30.06.2011, 20:32 |
Losky Když dá člověk sám výpověď, dostane pak od pracáku nějaké peníze než si najde práci? Děkuju

30.06.2011, 20:34 |
CRK Když poprosíš :-D tam zejtra brnkni, ne, ale myslim, že jo

30.06.2011, 20:35 |
Losky já jsem někde slyšel, že pokud končíš dobrovolně, že ti teď už nic nedají. Mě se to naštěstí netýká, ale přítelkyně ségra to takhle zapíchla a nazdar:))))
Zdroj aktuálně cz :
Standardní podpora v nezaměstnanosti je dosud odstupňována takto: První dva měsíce činí 65 procent předchozího průměrného výdělku, další dva měsíce 50 procent a po zbývající dobu jen 45 procent. Maximálně může jít o 13 280 korun měsíčně.
Uchazeči do 50 let věku dostávají podporu jen pět měsíců, lidé od 50 do 55 let osm měsíců a uchazeči starší 55 let pak jedenáct měsíců.
Jak by podpora klesla, pokud Drábkův návrh skutečně začne od ledna platit?
Člověk, který bez vážných důvodů sám podá výpověď nebo odejde dohodou, dostane na podpoře jen 45 procent předchozího průměrného výdělku. Nikoliv až od pátého měsíce jako dosud, ale už od začátku.

30.06.2011, 20:39 |
rcman Hlavně se ale nesmíš zapomenout na pracák nahlásit atd.
Nech si napsat výpověď ze zdravotních důvodů a máš i plnou podporu.

30.06.2011, 20:48 |
Losky Ukončila to dohodou a dnes byla poslední den v práci a zítra jede na 14 dní na dovolenou:))))
to je mazec,vyflakla se na praci,jede a ma na dovolenou a chce brat podporu za nicnedelani...se nedivim,ze to v tomto state vypada jak to vypada...[[

30.06.2011, 21:32 |
Losky no, vydělává desítku, má malého kluka na kterého nepobírá alimenty, takže to není zas tak jak to vypadá. Má zaplacenej tábor s malým, tak tam zítra jede a vrací se až za 14 dní. Prostě moc nepřemýšlela. Dala výpověď a ani nemá nic slíbeného
aha..hmm,no tak mit 10 a nebo 5 z pracaku a nebo nic je taky rozdil...

30.06.2011, 21:54 |
Losky No právě, zajímá nás, jestli vůbec něco bude dostávat:(
musi makat minimalne 12 mesicu za posledni tri roky a kdyz da sama vypoved tak se podpora krati(cca 45% vydelku)

30.06.2011, 22:22 |
Losky Jj, to určitě dělala. Takže jestli to dobře chápu, dostane 45% průměrného platu. Zbytek prostuduju. Děkuju

01.07.2011, 08:10 |
AR 45% průměrného jejího platu za poslední rok práce.
jak se zije ve dvou lidech za 5tis. mesicne pokud najem činí dejme tomu 4,5tis.?

02.07.2011, 13:53 |
bafis asi se to da, kdyz jede jeste na dovcu :D

02.07.2011, 15:54 |
Losky Žije v podnájmu s bývalým přítelem, tak platí 3500, ale asi má nějaké zásoby. Jinak taky fakt nevím. Já si to nedokážu představit. Dostala od rodičů byt v 18, pak ho prodala a prachy utratila se svým free klukem. Přišla do jinyho stavu a kluk utekl do Španělska. Tak žila v domě pro svobodné matky. Táta už ji v ničem nepomáhá, nemůže ustát, že velký byt utratila a nemá ani korunu. Pak si našla jinýho chlapa a to je taky bída, tak žijí v podnájmu, ale rozchází se a už má v záloze dalšího, který ji spíš potáhne ke dnu
uf, pardon, ale to je spíš na facku :( chudák dítě

02.07.2011, 16:10 |
JA to fakt nechápu...já napsal v 16ti dceři antikoncepci a nemusim řešit jestli ji nějakej hajzl zbouchne a zmizí...v 21století mi to přijde divný neplánovaně otěhotnět..

02.07.2011, 16:13 |
Losky Má střední ekonomku a po škole ji táta sehnal práci ve spořitelně, ale nevzala to kvůli tomu, že by musela chodit ustrojena v halence a musela by sundat pecku z nosu atd. Malýmu už je 8, ale stará se o něj hezky, spíš až moc. Holka udelala tolik kopanců, že pokud si nenajde někoho s vlastním bytem, tak se z těch ... nikdy nedostane. A navíc je tak blbá, že dala výpověď. A sehnat teď práci je těžký, když si ani neudělala řidičák.
Mladá teď dokončila TUL v LIberci, řízení výroby, diplom s třema jedničkama a nemůžeme zatím nic sehnat.

02.07.2011, 16:16 |
Losky JA: kamarádka minulý týden měla bolesti, odvezla ji záchranka a v nemocnici zjistili, že je těhotná a je v devátém měsíci a ještě ten den porodila. Před půl rokem se stalo u nás to samé v práci. Prášky bohužel nejsou stoprocentní.
Losky víš co maj ženský každej měsíc? to si toho nevšimla devět měsíců?

02.07.2011, 16:32 |
bafis Jenze dneska ty zensky jsou rozbity z ruznych diet a podobnych kravin, ze maj metabolismus tak roztriskanej ze pravidelna menstruace je uz snad mytus. Kamose manzelka taky, vychrtla skoro anorekticka a furt jak ji boli bricho, poslal ji k doktorovi a hop, byla v osmym, za tejden rodila....

02.07.2011, 17:01 |
Losky Přesně tak, vše rozhozene a pak to takhle končí
a to jako porodily dítě velikosti embrya, že to na svým těle nepoznaly?

02.07.2011, 18:05 |
AR Kallin: jestli žiješ v mýtu že pokud je ženská těhotná tak nemůže mít svoje dny tak si zkus něco pročíst...tohle bohužel neplatí.
AR nechtělo se mi to rozepisovat tak jsem vyplodil takhle ve zkratce. sorry, ale aby ženská devět měsíců nepoznala že je v tom . jo nějakou dobu může špinit ale nemá intenzivní krámy. Idiot ženská jestli je tak zničená, že nepozná ani jeden z příznaků. logicky nedostanu jdu k doktorovi a pokud ne tak si zadělává na kurewský problémy do budoucna. nevím kolik máš dětí a těch příznaků je docela dost na to aby to všechno přehlížely.

02.07.2011, 21:05 |
Losky Trošku se to vyhrotilo:)

03.07.2011, 12:09 |
JA Losky
po 25 letech prášků, to je 99.9% jistota..

03.07.2011, 13:58 |
Losky JA: Víš co se říká, výjimka potvrzuje pravidlo:))))))))))