Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Ubytování Krkonoše - Špindl

o Navštíveno 1284x o
o 28.06.2011, 09:19 | MATTESS
Máte někdo dobré reference na ubytování ve Špindlu? Nějaký hotýlek nebo penzion

o 28.06.2011, 09:23 | Augi
Chceš přímo Špindl?
My jsme byli kousíček za Špindlem:
[ Link ]

A spokojenost :-)
o 28.06.2011, 10:01 | johanik
Já jedu ted o víkendu sem [ Link ] tak pak muzu data reference :)
o 28.06.2011, 10:17 | MATTESS
Zatím Špindl, beru ho jako dobrý výchozí bod. Ale můžete mi zlákat na lepší někde v okolí. Budu rád za každou zkušenost i co se týče co vidět, na co se podívat při tůrách. Zatím díky
o 28.06.2011, 11:28 | Petura | Upraveno: 2011-06-28 11:31:04
kdyby náhodou, sestřenky pensionek ... [ Link ] vlastní sprcha, WC, kuchyňský koutek

do Vrchlabí kousek, na Sněžku pěšky za půl dne :)

jinak pěkná procházka autem do Jánských Lázní, lanovkou na černou horu a pěšky dolů, nebo do Pece pod Sněžkou a vylést nahoru na Sněžku, nebo autem na Benecko (Horní Mísečky) a jít na Labskou boudu a pramen Labe, případně kousek výš na sněžné jámy ... je toho dost kam se podívat
o 28.06.2011, 13:01 | Newman
sakra sakra, horama žiju jen se snb na sněhu. Dlouho o něčem takovémto letním uvažuji. Ta sestřenka vypadá napohodu ...
o 28.06.2011, 16:32 | JEF
[ Link ] Tady jsem byl předloňský léto. Pokoje ujdou, kuchyň slušná, pěkná terasa a příjemná obsluha, která sedí za barem, dokud neodejdeš. Jenže právě lidi se tam prej vyměnili, tak nevím jak je to teď. Přímo pod hotelem bylo malý hříště, tak i s dětma je to tam OK.
o 28.06.2011, 19:18 | bafis
ja byl uz 3x tady [ Link ] pohodovej hotylek ve Sv. Petru, sice dal od centra, ale zas klidek. Pobyt jsem vzdy koupil pres aukro za par supu, polopenze - snidane svedsky stul, vecere- 3 chody...Letos zajedu aspon na vikend zas.
V lete jsme dostali i adrenalinovy pasy k pobytu, takze zdarma zjezd obri kolobezky, slanovani pres prehradu, zorbing, obri houpacka 18 metru atd.
Ve Spindlu doporucuju aquapark, bazen ve vojenskych laznich, bobovou drahu a pak jet treba busem do Pece, lanovkou na Snezku a peso kolem Lucni boudy zpet do Spindlu....kdyz vyjde pocasi, je to tam parada...
o 29.06.2011, 06:28 | MATTESS
Díky za náměty. Ještě někdo něco? :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3046 sekund.