Navštíveno 6840x

26.06.2011, 10:56 |
P3RF3KT | Upraveno: 2011-06-26 10:58:10
Poslali sme zmrdovi z inzeratu penize predem sice blbejch 1800,- ale i tak na ucet a od ty doby nekomunikuje. Lze nekde pripadne kde podle jeho č. uctu zjistit o koho jde pripadne kde bydli? Vsechno co o nem jenom vim je email, celé jméno a to číslo účtu. Zbytek uz si pak vyridim sám osobně.

26.06.2011, 11:00 |
rcman No, pokud máš číslo účtu... Lehce se dá zjistit co je to za banku. Myslim že to jsou snad ty poslední 3-4 čísla.
Jak stoho dostat adresu bez někoho známýho v bance nebo na policii mě nenapadá.

26.06.2011, 11:03 |
ereso přes ten učet,v bance by ho našly ale záleží jestly ti mohou poskytnout informace ale to asi težko :-( každopadně nějak zjistit kde v jakém okolí bydlí a pak skrz to jmeno by to mohlo jít.Určitě bych neposilal nikomu peníze předem na ůčet aniž bych toho člověk znal,ale přeju ti ať ho najděš a dáš mu pořádnou nakládačku
mám blbej pocit ze sem v inzeratu nez ho smazal cet ze je z Prahy coz bude tezke hledani :-D znameho mam jak v bance (nevim ale jeste jestli v primo te co ma on) tak na policii takze snad by mi s tim mohli pomoct. Pak uz si pro nej dojedu i kdyby mel bejt z druhy strany čr a ty peníze si přivezu zpátky.
eště takový vymrdaný méno a ještě vymrdanější č. učtu
Vlastimil Pýcha
670100-2208873758/6210
jinak teda Mbank tam znamou nemam :( tak to vemu prez PČR

26.06.2011, 11:15 |
Crimson | Upraveno: 2011-06-26 11:16:13
aby tě to ve finále nestálo víc než těch 1800,-
já kdysi prodal video, přijeli 2 mladí s měsíčním miminkem, ukázal mi občanku, řidičák, pas, dohodli jsme se 5tis. na místě a 5tis. do 2 měsíců.
Sepsali jsme smlouvu.. hm , chvíli mi i bral telefony,
pak mrtvo, tak na tu adresu jedu, a tam bydlel důchodce a měl tam seznam asi 100 lidí, tak jsem se podepsal taky.
Nakonec ho čapli, měl jsem jít i k soudu asi po 2 letch ale už jsem měl jiný starosti a vyprd jsem se na to..
pokud není více podvedených a není tam větší škoda jak 5 tis. tak ti nevím, zda PČR dostane od banky údaje o majiteli účtu :-( neb 1.800 je jen přestupek. Ale zkus to.
[ Link ] [ Link ] bohužel je potřeba kontrolovat vše co jen jde na netu, než člověk něco udělá :-(
Co zkusit kontaktovat banku, že jsi posílal někomu prachy - známému nebo tak něco, ale že jsi zadal blbě číslo účtu a poslal to tomuhle. Nevím, zda by ti řekli jeho adresu, ale podle zákona v tomto případě je majitel účtu, kam byla špatně poslaná částka povinen to vrátit, ale nevím, co vše v tom může udělat banka.
TED SEM mluvil se znamim od policie, rikal ze se da prez policii ziskat jeho adresa. Zitra se prej za mnou stavi v praci a vyresime to. Jinak pokud me to bude stat vic jak 1800,- uz je mi pak jedno jde o princip a o to aby si ten zmrd uvedomil ze ne kazdej se da vomrdat tak ze to neresi.
[ Link ] tady jsou všechny jeho inzeráty, z 19. a 20. června, pro otevření dej Archiv. Na bazosi jsou už z obrazení smazané. Takže podvodník, takže to vytiskni a dej to tomu známému od PČR, to půjde vzít na trestný čin

26.06.2011, 11:24 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2011-06-26 11:26:43
jo a jeho tel. 777542085 - číslo samozřejmě neexistuje, Cheb. No, ofiko ti PČR nesmí říci jeho adresu, ale PČR si jí najde, možná, podle jména, ale to bude nějaké vymyšlené, takže spíš jen přes ten účet... Ale kdo ví na koho bude vedený...

26.06.2011, 11:32 |
Alda Nikdy bych neposlal penize predem jinak nez pres Aukro.
asi tak .. max. Kasa, Alza, Ergo :-)
jinak chlapec má docela široký sortiment

26.06.2011, 11:50 |
JR pole tech inzeratu ma hezky veci za hezky penize, asi si taky neco objednam a nebude mi to vubec napadny :-D

26.06.2011, 11:52 |
Alda Ozzy :D
z Chebu... stačilo říct, kouknul bych na to, jsem z Chebu... ale on asi z Chebu nebude
něco podobnýo jsem kdysi taky řešil akorát jsem to měl přes 5000,- takže se jednalo o trestný čin a pachatel nakonec peníze vrátil.

26.06.2011, 12:19 |
rcman Ještě mě napadlo že by se k němu dalo dostat přes IP adresu. Pochybuju že by ty inzeráty chodil psát do net kavárny na opačný straně bydliště...
už to resim s bankou podle čisla uctu kam sme to poslali a se znamim od policie. Stačí mě adresa na kterou je číslo uctu vedené. Tam uz si to pojedu vyřídit osobně a je mi jedno zda tam najdu primo toho dotycneho ci ne. Budu tam řezat tak dlouho do toho kdo tam bude bud nez z nej vylezou penize nebo za to ze si to nechal zavést na sebe a bud taky vydá penize nebo me dovede za tim zmrdem a dostanou oba co proto :) Jestli je z chebu tak tim lip tam to mam z usti kousek
rcman: prez tu IP ho najdu jak? S tim zkusenosti nemam. Ale pokud uz jsou vsechny inzeraty smazaný tak to pude těžko..
P3RF3KT: Jestli to bití o kterém píšeš nebudou jen plané nájezdy..!? Aby jsi třeba nenarazil.. :-))

26.06.2011, 12:41 |
Duri P3RF3KT: 26.06.2011, 12:31 | P3RF3KT od 3. věty se málo tlemím:D:D:D
hele kolik vážíš aby tě tam nepotkal někdo na tenhle způsob.
[ Link ]
na adrese -> www.whatismyip.com se da zjistit toho hodne o IP adresach, majitelich atp :)

26.06.2011, 13:08 |
htd :) sorry ale jako JR
bass: to by bylo v pohodě, chudák se nebude moct ani pohnout
No, ono takovéhoto blbečka zmlátíš a piš si, že s tím budeš mít větší problémy než on s tím, že tě obral, neb tihle zrm** hnedka poběží na pčr a že dostali a že jsou chudáčci...
Navíc může to být tak, že číslo je na kamaráda, kterýmu řekl, že si tam nechá poslat peníze, neb svůj účet třeba nemá a ten vlastník tedy nebude tušit vůbec, oč jde, pak pokud mu šáhneš do úsměvu, budeš ještě více v pr...
bass: 194cm a 105kg takze v pohode a je mi jedno kdo tam bude ja si tam pojedu pro penize :)
knightey: dik kouknu
high: to uz nech na mě :) ale kazdopadne dik za pomoc
jinak pro upresneni nejsem nejakej konfliktni namachrovanej zmrd, ale tohle se nedela. Ja taky dluzim po par lidech penize ale pristupuju k tomu normalne. Komunikuju a v ramci moznosti penize splacim. Ale tohle je vylozene hnus.

26.06.2011, 13:37 |
rcman Nejsem žádnej IT abych věděl jak se přes IP adresu dostat k místu odkud se něco napsalo...
Ale otec měl kdysi podobnej problém s inzerítem jako ty... A benga se k němu nakonec přes IP adresu dopátrali...
P3RF3KT: Jak tohle myslíš??
je mi jedno kdo tam bude ja si tam pojedu pro penize
tak jak to řiká, kdyby tam aspon měli věci co pak střělí v bazaru (stůl, židele, talíře)
bass305: A kdyby tam ty věci byli? To si tam jako napochoduje a vybere to tam..? Tomu sám snad nevěříš..! Stejně jako,že ten kdo tam bude tak ho bude řezat,řezat a řezat..
P3RF3KT: Pak dej info jak to dopadlo.. Jestli jestli jsi udělal opravdu co jsi chtěl..

26.06.2011, 19:39 |
Duri ...taky me to zajima:-)))
...podle me se to ututla a nic:-D
Duri: vydrž jen co se dopatram k adrese. Zatim to co pisu myslim zcela vazne. Jak rikam nejde mi ani tak o tech 1860,- ale o princip ze takovyhle zmrdi nemaj na netu co delat, pac potom kurvej obchodovani mezi slusnejma lidma. Lidi se bojej posilat veci na dobirku, platit veci predem na ucet. To aby sme si nakonec vsechno vyzvedavali osobně.
monicka: presne tak bud si odvezu penize 1860 + doprava k nemu. Pripadne ten notebook co sem zaplatil a nebo to tam vyresim jakkoli jinak. Jak rikam nejsem nejakej konfliktni zmrd. Tedy urcite neplanuju nájezd s 20ti ciganama. Pojedu tam sám + řidič co me tam poveze :)
jinak mi reknete jak mam zjistit jeho IP adresu kdyz nemam jedinej jeho inzerat? Mam jen emaily asi 3 co mi poslal.
Jestli to budes resit ručně,doporucuju se moc nezminovat o tvem jmenu nebo co jsi od neho "koupil".
Opravdu se muze stat ze ten smejd zavola na fizly a budes mit problem za ktery tech 18 stovaku nestoji.
Zkratka si ho najit,ulevit si a rychle zmizet....
Nečetl jsem to celý, ale kámoš řešil podobnej problém. Koupil kola za 5000 na aukru a omylem poslal peníze na špatnej účet, tak zašel do banky, kde byl účet vedenej. Tam napsali majiteli účtu dopis, ať peníze vrátí nazpět, když to neudělal, tak pohrozili zákony a peníze byly do týdne nazpátek.
Podle zákona musíš vrátit peníze který ti přijdou na účet a nevíš od koho jsou a proč, nebo to alespoň tak bylo dříve.
Mno ono se jakoze seknout v cisle uctu moc dobre nejde, cislo se kontroluje na paritu, el. bankovnictvi te nepusti dal. Ale do banky bych zasel, jak do svoji tak do te jeho a poptal se, co by slo delat.
z banky uz mam vyjadreni ze pokud chci uvolnit udaje o majitely uctu mam poslat pisemnou zadost na adresu banky a oni mi to poslou. Takze dnes to dam dohromady a poslu. Az prijde odpoved pojedu vypalovat mýtné :D
M.a.R.i: nj, jenže to je jen v případě, že peníze pošleš na číslo účtu kde ses uklep v číslici (ale jako tapp, ta pravděpodobnost trefy do existujícího účtu není moc velká), ale v tomhle případě by tě podle mě banka poslala do prdele.
Luke_288: Nejspíš jo, ale stejně si myslím, že je docela velká šance, že prachy dostane na účet. Zašel bych do banky a řekl bych, že jsem omylem zadal špatný číslo účtu, ať mu napíšou. Pokud se bude cukat, tak by musel doložit za co ty peníze jsou.
nevím, nemám zkušenost, ale kdyby to bylo tak jednoduchý, tak potěš koště. podle mě k tomu musí bejt i souhlas vlastníka druhýho účtu a pokud s tím souhlasit nebude, tak asi i neoprávněný obohacení a soud, ale to bych kvůli 18ti kilům nedělel
Je to tak, jak píše Luke. Omyly ve smyslu špatně zadané číslici řešit jdou (a příjemce je musí vrátit). S jakýmkoliv jiným důvodem se ti banka vysměje.
tak na miste ho mlatit apod asi neni dobrej napad, ale trosku ho postrasit v tom rozpolozeni mu nechat podskrtnout smenku - mit nakyho svedka s sebou ... a pak at uz to z nej vymlati exekutor....
P3RF3KT
Čau mam stejný problém s tim stejnym typkem.Před 14 dni jsem od něho koupil na bazošu notebook tenktokrat byl pod jmenem Ludvík Pospíšil.Poslal jsem mu 3 000 jakmile jsem se začal schánět po balíku přestal komunikovat.Dneska jsem se byl i poptat na policii tam mi řekli že mužeme tak akorat sepsat to trestni oznamení o přestupku ale že stejně svoje prachy neuvidim. Přes jeho IP adresu z mailu se mi akorat podařilo vypátrat že by měl být ze zlínského kraje a jeho poskytovatel netu je cust.avonet.cz [217.112.163.130] + tady je jeho IP adresa.Pokud by jsi P3RF3KT něco zjistil přes ty známé dej mi vědět natankuju plnou a jedu si pro něho. Díky
P3RF3KT:
Jo ještě kdybys chtěl moje jméno přidat k te žadosti na banku tak jsem plně k dispozici.Mail: kaczul@gmail.com

28.06.2011, 17:51 |
JP Tak ještě dvě stovky do 5.000:))
Na stránkách
[ Link ] tam je taky pár podvedenych od stejného cypa
kaczul: dohledam adresu a muzeme si tam dojet pro nej spolu. Nechci to resit prez policii apod. to je zbytecne na dlouho a bez vysledku. Urcite chci tuhle vec dotahnout do konce.
kaczul: podle te IP adresy by se nedalo dohledat misto bydliste? Prez banku to zatim beru fintou ze jsem omylem poslal penize na jeho ucet. A bylo mi odpovezeneo ze mi i zdeli jeho adresu pokud pisemne napisu žádost. Zitra to sepisu a poslu, tak doufam ze se mi co nejdrive vyjadri. Jinak na tech strankach jsem uz predtim videl 2 lidi co on podelal. Takze prez 5tis. je to urcite.
P3RF3KT 26.06.2011, 20:30 :
IP zjistis z hlavicky emailu, tu musis zobrazit. napr na emailu na seznamu je to v policku dalsi akce... a tam zobrazit hlavicku. Jinak preju abys ho nasel a dal mu co proto ;-), nemam rad takovyhle zm*dy...
udelam video jako kdyz rytmus ,,zmlatil'' kazmu :-D jinak ip uz teda mame kdyz ji kaczul vypatral, ted je otazka jestli se dle ip da dohledat kde je adresa toho internetu?
to mas len poskytovatela internetu, tomu treba pisomne poslat ipcku, datum a cas a podla toho dokaze dohladat kto s jeho klientov bol vtedy pod nou prihlaseny. ale takisto plati, ze vacsinou ti to daju len pri policajnej patracke...
jasisoft: přesně tak to mgi s.r.o. jen jakoby spolupracuje na poskytování netu s tim avonet.cz
P3RF3KT:dohledat by se asi dala ale určitě jenom na nějaký příkaz policie
A vida, odtud kaczul fouká... :-) No nic, prosím Vás, až toho pána půjdete trochu povzbudit v odesílání balíčku (a mě by vážně zajímalo jak ten noťas přefikne) buďte tak hodní a vemte to i za mě... dík :-)
28.06.2011, 20:17 | P3RF3KT
Nahlásit závadný příspěvek porušující pravidla tohoto diskusního fóra.
udelam video jako kdyz rytmus ,,zmlatil'' kazmu :-D jinak ip uz teda mame kdyz ji kaczul vypatral, ted je otazka jestli se dle ip da dohledat kde je adresa toho internetu?
Aby nebylo pak video jak nějakej psychouš ustřelil hlavu perfektovi:-(
Jedna věc že tam přijedeš a nevíš na koho narazíš.Může tam bejt 18ti letej hejsek,nebo nějakej ostřílenej kriminálník kterej se s tebou nebude srát...
claire: mas s nim taky nake problemy?
Honcke: jj neboj i s tim pocitam a budu na to pripravenej. Nerikam taky ze na 100% odejdu s porizenou ale neco se stat musí.
P3RF3KT: koupila jsem stejnej notes a tak si tu tak čekám a čekám, po telefonickém rozhovoru s PČR je mi jasné že peníze už neuvidím, ale aspoň by mu někdo měl pořadně spravit fasádu. :-) No co se dá dělat, za blbost se platí.
P3RF3KT:
Tak jak to vypadá po takové době..??
Tak jak je? Už někdo tomu šmejdovi dal do "držťky" ? byla jsem teď měsíc na dovče, ale hnedkonc zítra se přidám k oznámení.
Tak mě už i dokonce přišlo vyrozumění, že připad byl odložen a ještě před týdnem mi i volali jestli se mi ještě neozval atd. a tvrdili mi že to nemůžou hledat přes ten jeho bankovní účet protože to není trestný čin a podobné výmluvy.

10.08.2011, 22:05 |
CRK Cože..? To je nějakej nesmysl, ne? Před pár rokama mě obrala ženská o 4.100,- Kč a já jsem to nějak moc neřešil, ale protože těch lidí bylo víc, tak normálně šla k soudu a to jsem se vyjadřoval snad jen mailem a telefonem - cca 10 min. práce - a prachy sem normálně dostal asi za 3 měsíce a ona rok podmínku...
Ne opravdu nekecám už mi přišlo to vyjádření s tím co jsem psal. Právě, že když jsem podával to trestní oznámení tak to vypadalo nadějně říkali mi že to přebere možná kriminálka pokud je více lidí takhle obraných.Mám takové podezření že se tomu ani nikdo nevěnoval, jenom po měsíci zavolali že nic nemůžou dělat.
P3RF3KT na začátku silná slova a teď už měsíc mlčí... :-))
26.06.2011, 13:21 | P3RF3KT
bass: 194cm a 105kg takze v pohode a je mi jedno kdo tam bude ja si tam pojedu pro penize :)
Perfekt:to si kurwa narost od ty doby co jsem tě tenkrát viděl:-)
Taky to sleduju a marně čekám na info..
Honcke: Jak to tedy je? O kolik vyrostl..? :-))
videl bych to naslednovne: P3RF3KT nabehl na zmrda a dostal nakladacku ze nemuze ani psat.. :D

01.12.2011, 21:45 |
JR :-D
Nebo se stydí,že nic nezvládl.. Cintu měl plno a už je ticho 5měsícu.. :-D