Navštíveno 1562x

Zdravím neví někdo jestli je letiště u Tchořovic volně přístupné nebo je to zavřený ?

na motorkari.cz psal borec, ze je pristupny. Je to nouzova plocha.

22.06.2011, 08:55 |
Petura | Upraveno: 2011-06-22 08:58:51
to je u mě za barákem :)
asi takhle, letiše je uzavřený, ale aut a motorek se tam prohání dost ... když tam jedeš sám za sebe a neděláš bordel, že by byl vidět kouř nad letištěm tak je to OK, ale jak se tam sejde víc aut tak se vždy najde nějaký dobrák co zavolá PČR a je po hehe :)
jinak letiště se nechá pronajmout u obce, přesný poplatky neznám, ale byla tam bouda na který byl ceník

22.06.2011, 09:21 |
Bucci :-)
Petura myslíš, že by ses mi mohl kouknout na ten ceník plus jestli tě ještě můžu poprosit o kontakt na nějakýho správce nebo tak, přemejšleli jsme s kámošema, že bychom si udělali takový soukromý sprintíky tak na hoďku 5-6 aut, tak aby nás tam nějakej místní informátor nevyčapal, případně kolik si za pronájem vezmou policajti? :D
5-6 aut na hodinu bych neřešil ...
cca 3roky zpět se nás tam sešlo kolem 40aut a cajti přijeli až po téměř 4hodinách, tak jsme to rozpustili a byl klid
až pojedu kolem, tak zkusím vyfotit ten ceník jestli tam ještě je, ceny si nepamatuju ale letiště spadá pod obec Lnáře
ok dík moc za info , ještě jsem trochu pohledal a našel toto, vypadá to, že letiště pořád spadá pod tchořovice
[ Link ] ale ceny nejsou
Teď o víkendu tam jedu na 2 slalomy, tak kouknu, jestli tam uvidim nějaký ceníky. Ale byl jsem tam nedavno a podle mýho tam nic vyvěšeno neni.
P.E.T.R.K: u jedné příjezdové cesty je (nebo asoň byla) stavební buňka a za oknem byl vylepený ceník a ještě nějaký ty kecy o provozu
včera jsem se tam byl podívat, bouda tam sice je ale provozní řád a ceník nikde ...
nic méně bych to na tu hodinu opravdu neřešil, včera kolem 17hod tam bylo asi 6aut 2 motorky + několik bruslařů
Taky jsem tam o víkendu koukal a ceník jsem nikde nenašel.