Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > wapka karcher nasaje vodu?

o Navštíveno 4853x o
o 12.06.2011, 22:49 | axetom
zajimalo by me zda ma nekdo zkusenosti s touto wapkou? [ Link ] '
jde mi o to zda si zvladne sama ze sudu natahnout vodu. prip. typ nan ejakou co to bude umet kolem 2500 max?

o 12.06.2011, 23:01 | Nismo.Power
to nějaká umí ? :))))
já si myslim že ne....

máme jednu levnou ta je ráda že je ráda a pak máme jednu "bestii" a tý kohoutek naplno skoro nestačí a loupe STK z SPZ na metr daleko :))
o 12.06.2011, 23:06 | axetom
no tak doufal sem ze treba kdyz sud bude vejs nez wapka, natahnu vodu pusou a pripojim ze by to mohlo fungovat
o 12.06.2011, 23:11 | Nismo.Power
wapka má spotřebu jako prase ač na to nevypadá, potřebuje natlakovanou vodu a to hodně.... i ten prcek co máme tak když se pustí kohoutek málo tak natlačí a po pár vteřínách jede naprázdno a nemá co tlakovat :)
kdyby to nějaká wapka uměla tak ale musí mít vlastní čerpadlo a to rozhodně nebude o 2,5k ale bylo by to třeba 10-20k nějaká profi ale pochybuju že se to dělá teda :)))
o 12.06.2011, 23:13 | axetom
ted sem googloval a na forum o motorkach nekdo volal do karcheru a ty rikali ze pokud je wapka niz a je zavodnena hadice tak si tu vodu nasava sama. ze to dela jakakoli rada takze vyreseno.)
o 13.06.2011, 08:47 | tommas
Fungovat by to mělo, podle návodů to umí snad kažý Kärcher nebo Nilfsk, ale zatím jsem to nezkoušel.
Hlavně jde o špínu. Přiložený filtry jsou proti hrubým nečistotám a v sudu a kostce mám docela bordel.
o 13.06.2011, 10:53 | Nismo.Power
tak to je fajn teda v tom případe :)
ale rozhodně nějakej filtr to chce, to jsme ani k jedný nedostaly tak to je asi za příplatek :)
o 13.06.2011, 11:20 | tommas
Nilfisk mi filtr dal zdarma v rámci akčního balíčku a po 6 měsících používání na městském vodovodu je v něm docela dost bordelu.
Takže nevím jak by to bylo v reálu na nějakou zahradní nádobu s dešťovkou, měl bych strach aby špína z vody nevyřela čerpadlo.
o 13.06.2011, 19:37 | .Viki
Mrkni na naše stránky [ Link ]

Scháněl jsem dlouho wapku, která umí tahat vodu ze sudu sama, protože v podzemí nemáme přípojku vody. Nakonec jsme koupili myčku od Karcheru K5.55 Jubilee . Cena je sice trochu někde jinde, než wapka na kterou koukáš ale jsem s ní maximálně spokojený. Na fotkách je taky vidět že wapka stojí stejně vysoko jako sud s vodou, vždycky jen ponořím hadici, zapnu wapku a sama si vodu už natáhne. Myslím, že je na fotkách taky vidět s jakou špínou si bez problémů poradí.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.321 sekund.