Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Je tu někdo přes autoskla?

o Navštíveno 513x o
o 09.06.2011, 21:51 | Martin21
Zdravím, dnes jsem přišel k autu a zjistil jsem, že se mi někdo snažil dostat do auta. Kromě jiných drobnějších poškození mi rozbil levý zadní skleněný trojůhelník nad zadním blatníkem. Asi nemusím popisovat svoje pocity, asi bych se nas... ještě víc, ale potřebuju to nějak řešit. Jedná se o R. Laguna r.v. 2000 hatch. Nemáte tip na někoho z Prahy, kdo by dokázal rychle (nejlépe během zítřka) to sklo sehnat, potáhnout fólií podle odstínu ostatních skel a nalepit ho tam? To vše pokud možno za nějakou rozumnou cenu?
Díky všem

o 09.06.2011, 23:35 | Davados
sklo seženeš na vrakovišti v Michli www.ublondaku.cz a snad Ti ho tam za úplatu vymění na počkání.Folii snad poradí nškdo jinej
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3373 sekund.