Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > elektronická cigareta ?

o Navštíveno 1483x o
o 02.06.2011, 15:42 | Midi34
brácha si jí chce koupit

kdo máte s jakou zkušenost ,případně tip kde koupit

koukal na tuhle [ Link ]

dík předem

o 02.06.2011, 15:45 | petrb
schodou okolnosti ma to same jeden kolega v praci, a neni tomu ani tyden co sme se o tom bavily, udajne je to uplne v poho. a to kouril 30 denne, ted ma v cuni tohle porad, ale asi vpoho.
o 02.06.2011, 16:00 | Midi34
kdyz to má teda pořád v čuni tak přestal kouřit normální cigarety nebo to kombinuje
o 02.06.2011, 16:37 | Dragster
Tři lidi co dobře znám to mají také, každý z nich jel tak 30 - 40 cigaret denně, teď tahají tohle a jen tam lejou nějakou nikotinovou vodičku a dobíjejí baterky, říkají že to je stejné jako cigáro, sám nedokážu posoudit jsem nekuřák.
o 02.06.2011, 17:20 | Borik2
kolega asi po 14 dnech, kdy si to pochvaloval, to zahodil a vrátil zpět ke klasice. Teď říká, že to byl úlet...tak nevím
o 02.06.2011, 17:45 | Lichka
Je to celkem fajn, ale blbě se zapaluje :D :-))
o 02.06.2011, 17:46 | Tendr
Já to zkoušel jednou od kamarádky, udivilo mě jak je to silný, opravdu při větším "prásku" jsem se skoro zakuckal a to kouřím převážně tvrdý Camelky. Z dlouhodobějšího užívání ale zkušenost nemám.
o 02.06.2011, 17:52 | Petr735i
Kolega z prace ma.Jede to cca od ledna.Rikal,ze to puvodne chtel jen tak do prace a na doma ze necha klasika cigara,ale nekouri vubec,jen tohle.Rika,ze mu normalni retka prestaly chutnat a to kouril 30 - 40 startek denne.
o 02.06.2011, 17:56 | flicek
Rád se taky zapojim do této diskuze.Nevím proč kupovat el.cigáro,když je to naprosto stejné jako normální!!!Lidi jsou na cigaretách závislí kvůli nikotinu,a co obsahuje tato el cigareta?Opět nikotin pouze v jiné formě...xDTo samé nikotinové náplasti,nebo žvýkačky...Zkrátka pořád je člověk na nikotinu závislý a když si je přestane lepit nebo žvýkat tak je opět u normálních cigaret...Mám ve svém okolí přibližně 8 lidí,kteří přestali ze dne na den pomocí akupunktury.Je to technika napíchávání bodů v těle...Jenom z mé rodiny přestal ze dne na den otec a to kouřil 40-50 denně!
[ Link ]
o 02.06.2011, 18:32 | Midi34
koukám že to asi funguje že by člověk přestal kouřit klasiku ale jak to tu pozoruji tak to má spousta vašich kolegu ale škoda že tu zatím nepsal opravdový kuřák který toto vlastni a má s tím zkušenost no uvidíme třeba se někdo ješte ozve
o 02.06.2011, 19:01 | Mr.Scully
flicek - tak největší problém cigaret není asi závislost na nikotinu, ale dehet a obtěžování okolí. A obojí elektronická cigareta eliminuje. Závislost samozřejmě ne, ale aspoň ty negativní účinky ano. Přijde mi to rozhodně lepší než s kouřením nedělat nic.
o 02.06.2011, 19:20 | Petr735i
Jako Mr.Scully
o 02.06.2011, 20:09 | Honcke
Hm.A to muj táta kouřil 30 let a najednou řek-ja na to mrdám.A nekouřil.Podle mě je to všechno jenom v hlavě a jde o to,jakou má ten který člověk vůli.
Vím o čem mluvím,ja hulim cca 9 let,sere mě to,ale jelikož nemam vůli,tak hulim furt.Teď sem si místo nějakýho elektronickýho hajzlu koupil vážky+Javanesse Jongens-Half Zvare a balim si:-)
K tématu-jak už tady padlo-u mě v práci 2 lidi si koupili taky tu elektronickou a chválili si to jak mohli.Pak to začli trochu prokládat obyč.cigárama,a teď hulej normálně,a elektronický retko je někde v šupliku.
Za mě-kdo má vůli-přestane,kdo ne,nepomůže nic.
PS:jinej kámoš byl na tý akupuntuře-přestal,po půl roce huli znova:-)
o 02.06.2011, 21:34 | Zephyr
jako Honcke
Otec taky pálil jednu od druhé, a ze dne na den šlus.
Já nemám dost pevnou vůli bych přestal :-(
Ale s tou elektrohovadinou bych aspoň mohl "kouřit" v kanclu, aniž bych někoho obtěžoval. Asi si ji koupím.
Jinak asi 2 měsíce jsem taky balil světlý DRUM, který mi chutná víc ež jakékoliv cigára, ale jsem líný balit, takže jsem skončil zase u lehkých startek, nebo peter...
o 02.06.2011, 22:04 | -Hans-
Kdo chce, přestane.
o 02.06.2011, 23:14 | Mr.Scully
To je jasný, že je to jen o vůli (překonat to období, kdy tělo chce drogu), ale tu vůli má asi menšina lidí. Jen když si vzpomenu, jak jsem se dva roky odnaučoval kousat si nehty - nakonec teda úspěšně, ale byla to dlouhá doba. A kouření má kromě psychické závislosti i fyzickou. Přestat dokážou jen psychicky zdatnější jedinci.
o 03.06.2011, 01:39 | Honcke | Upraveno: 2011-06-03 01:40:27
Mr.Scully:fyzickou?A to probíhá jako jak?Já jsem myslel že fyzickou závislost maj třeba lidi na heroinu-křeče,návaly pocení,poserou se,pochčijou atd.Já nic z toho z cigár nemam.Jen ta nervozita a potřeba furt něco mít v hubě:-)
Je to zvyk.Zvyk že třeba 10 let máš furt něco v puse,čekáš na autobus,jede za 10 min-O.K.dám si cígo,sedíš u pivka-kouříš atd.atd.A najednou nic a chybí ti to prostě...Pešek no...
o 03.06.2011, 05:08 | Zephyr
A nevíš co s rukama.....
o 03.06.2011, 07:03 | tappaja
Ja jsem to po vzoru Etiena zatip 1.1.2011 a od ty doby sem cistej.
Myslim, ze je to bud vsechno nebo nic. El. cigaro si koupil bracha se svagrovou, chvili je to bavilo a pak zas cigara.
o 03.06.2011, 08:05 | Jindrs
kdyz sem se snazil prestat kourit taky sem tu el cigaretu zkousel a vydrzelo mi to asi tejden pak jsem opet kouril klasicky cigara to samy kolega z prace.Pokud chce nekdo prestat tak prestane bez jakykoliv pomucky, ja po 15ti letech a 30ti cigaretach denne prestal ze dne na den jen sem si rekl tak to zase zkusim a hle uz je to 9 mesicu a sem tezce za vodou :-)
o 03.06.2011, 23:23 | Midi34
o.k. nechám to na něm jak se rozhodne
pak dám vědět

díky všem za hodnotné názory

já mám to štěstí že jsem sice kouřil ale než se z toho stala zavislost včas jsem toho nechal
jsem nekuřák
ale faktem je že pasivně toho schytám dost
o 06.06.2011, 16:39 | schwaboid
Kámoš jede v tomhle [ Link ]
o 06.06.2011, 16:49 | P3RF3KT
Všechny tyhle hovna sou k hovnu. Jak bylo receno kdo chce prestane. Ja kouril 4 roky, posledni dva roky uz skoro krabicku dene. A prestal sem ze dne na den. Absoluzne sem neplanoval ze prestanu, dokonce jsem rozdelanou krabicku mel jeste tyden doma a koukal na ni a druhy den co jsem prestal kourit jsem sel na chatu na nejakou party na grilovacku a onu krabicku mel sebou a cely vecer jen cigarety rozdaval a sam si nedal ani jednu. Jedine kvuli cemu jsem prestal byl spatny vyber cigaret. Tenkrat jsem si koupil jen tak na zkousku oranzove pall mall ky a natolik se mi zhnusily az jsem proste ze dne na den prestal kourit. Dnes je tomu 2,5 roku a nejak nic me netahne zpatky zacit. Takze vse je jen o vuli a nejlepe o tom to neplanovat a rikat si prestanu,prestanu, omezim to atd. ale proste prestat
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3284 sekund.