Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Mořské plody uprava?

 o Navštíveno 1547x o
o 29.05.2011, 16:38 | Kesam
Dovezl jsem si nějaké potvory ve sklenicích v nějakém nálevu koupil jsem je normálně v super marketu v itálii.Mám tam chobotnce ještě s něčím a pak mušle.Měl jsem to tam na pizze a dobrý.Já si myslím že to je jak houby v nějakém nálevu nebo ne???


o 29.05.2011, 16:51 | tappaja
Neotravis se tim, nevim jak to bude chutnat, ale na pizzu jsou lepsi mrazeny, koupis to v kazdym vetsim supermarketu.
o 29.05.2011, 17:03 | Unihero
tyhle srágory se dají koupit v MAKRO... mají tam toho mraky tak kdyby někdo nevěděl kde to sehnat..
o 29.05.2011, 17:24 | Komba
Jo je to lahůdka.Stačí to je lehce vosmahnout na pánvy s cibulkou,jekly k tomu a pochutnáš si :)
o 29.05.2011, 19:20 | Kesam
Takže vosmahnout jo a jekly jsou co?
o 29.05.2011, 19:31 | Honcke
Kesam:-)

foto k příspěvku  od Honcke

o 29.05.2011, 20:31 | dolph
Honcke: chčiju smíchy :)))))))))))))))
o 29.05.2011, 20:49 | thepyroman
ale neprehanel bych to s ankejma velkejma profilama to si pak tolik nepochutnas.. xD
o 29.05.2011, 20:57 | Kesam
Hovada :D
o 29.05.2011, 20:59 | vinzek fa
napis roocoj to je na tohle svinstvo profik
o 29.05.2011, 21:11 | koren
lehce zpenit malou cibulku (salotka je idealni) jen do sklovata
vhodit morsky prisery spolu s posekanym cesnekem (podle vkusu kazdeho soudruha)
zakapnout citronem (ruce pryc od umelohmotnejch sragor v plastu)
opeprit - samo cerstve drcenej pepr
prisery zacnou poustet vodu, az ji bude cca pulka lehce podlejt bilym vinem (staci decka)
zredukovat veskerou tekutinu na cca ctvrtinu
tesne pred koncem pridat nasekanou plocholistou petrzel (NE kudrnku)
sul - predtim ale ochutnat, samo o sobe byva slany dost

celej proces musi byt rychlej, jinak to ztvrdne a neni to k zradlu

podavat s cerstvou bilou bagetou
o 29.05.2011, 21:40 | Pekys
spláchnout a dojít si na poctivej biftek :)
o 29.05.2011, 21:47 | Komba
Jekly jsou hranolky :DD .... Honcke zabil :D

Máti to vždy vyklopí z vakuovanýho pytlíku na pánev,kde je cibulka na oleji a v tom se to pak celý udělá a říkam ti že to je orgasmus pro chuťový buňky:)
o 29.05.2011, 21:47 | Kesam
kořen skusím.
Díky
o 29.05.2011, 21:50 | Schejby
Honcke rozsekávající :-D
o 30.05.2011, 08:53 | Lucni.konik
Dělám to stejně jako koren a dobrý.....jen je občas zaleju ještě smetanou(na šlehání) na pánvi a k tomu tu bagetu, vínko......mazec.
o 30.05.2011, 13:19 | endru.ondra
Radši tatarák než mořský plody i když krab neni špatnej :)
o 30.05.2011, 16:26 | vinzek fa
krab je na hovno to je rychla smrt -)) nebo to byl rak ?
o 30.05.2011, 22:23 | Kesam
Rak je dobrej kraba nesežere ani Bear Grill :D
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3582 sekund.