Navštíveno 1422x

19.05.2011, 21:33 |
Kesam Ty krávo tam bych nechtěl sedět jako rukojmí u vokna v 10 vteřině to tam otevírá zajímavím zpusobem borec :D
[ Link ]
Jestli je tohle normalni postup jak resi unesenej autobus, tak me poser na holy zada:-D
tak u okna asi nikdo neseděl, tak proto to otevřeli takto krásně, jako konzervu. Stejně je to jen demonstrace, ve skutečnosti by takto nepostupovali, i když, kdo ví :-D

19.05.2011, 21:48 |
Kamil ten týpek s ruským "flashbangem" je fakt vostrej :-D V tom autobusu bych fakt nechtěl sedět...
Z diskuze na RM : ehm muze mi nekdo rict s cim to tam nabehnul ? napad mne jedine svetelnej mec s jadernym pohonem jinak newm úsměv
:D :D
z diskuze: Pár takýchto cvičení a ten s tým "svetelným mečom" musí byť hluchý jak delostrelecký kôň :oD

20.05.2011, 07:11 |
Komba Ty krávo čumim jak péro jak tam naběhnnul stím gumovým vocasem:D tam se asi neřeší jestli to někdo odsere,vždyť to skoro roztrhalo celý autobus :D ....
tohle bude nějakej FAKE. Výbuch přišel ze zadní části toho autobusu. Takže ten ruskej JEDI rytíř podle mě měl za úkol tam dostat dýmovnici, ale výbuch měl příčinu jinde
to je mazec a ta dsikuze na rm je jeste o omnoho lepsi nez samotny video :-DD mlatim se smichy :-D

20.05.2011, 10:33 |
JuiGin | Upraveno: 2011-05-20 10:36:14
Tak, pokud si hrají na "profíky", tak by tam neběžel s klackem sám.
Ještě je vidět, že tím rozbije okno... Takže, asi, tím klackem hodí něco do zadní části busu, který to následně okamžitě rozpáře :D
A dýmovnice se už nějaký pátek střílí... nee ? :D