Navštíveno 5457x

12.05.2011, 08:54 |
ladisv6 | Upraveno: 2011-05-12 08:55:26
má někdo zkušenost s tímto "nekořícím" grilem?
[ Link ] má nějaké technické vychytávky, nebo jde čistě jen o lepší nekouřící uhlí,které můžu použít do jakýhokoliv grilu? asi koupím jen uhlí a vyzkouším ho někde v jinym grilu.. :)

12.05.2011, 09:59 |
nome | Upraveno: 2011-05-12 10:06:03
jakej máš gril je buřt, je to o tom uhlí které údajně nesmrdí a nekouří. Vzhledem k ceně pytle bych asi pokud chceš častěji grilovat někde doma nebo na terase koupil elektrickej gril.
Mno, az tak uplna peachovina to neni, ale kdyz ty brikety roztapis, je z toho smrad.
Druha vec, jestli to chces pouzivat na balkone, terase, z pozarniho hlediska je to zakazany. Tak snad jen elektrickej.
Jojo, jestli na balkon, tak elektrickej - nakonec člověk zjistí, že to tak špatný není.

12.05.2011, 13:25 |
Vasekkch | Upraveno: 2011-05-12 13:26:35
koupil jsem nedávno elektrický gril na balkon a je to paráda :)

Vasekkch - mám stejný stolek, akorát v ložnici :)
můžeš mi napsat co máš přesně za gril ať si můžu najít info a cenu? díky

12.05.2011, 14:33 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2011-05-12 14:35:26
Mám už asi 4 roky Bifinett z LIDLu za cca 900,- s litinovym roštěm/teflon a vodní vanou pod tím,silikonový špunty/nožičky-takže dobře drží ,vyjímatelnej termostat podobně,jako z Remosky,dá se to celý nacpat do myčky a bezvadně to slouží celou dobu.Je to podobný,jako na fotu,ale trochu jinej design a řekl bych i možná o kus větší plocha.
P.S.
Mívaj ho před sezonou snad každej rok..jo a 3 roky záruka!(teda u toho mýho)

Koupil jsem ho v tescu za 2K.. po návštěvě Electroworldu, Baumarktu, atd tohle plnilo nejlepší učel. Asi někdo na eshopu je něco lepšího a i levnějšího, ale nechtěl jsem čekat :) Výrobce je Severin a made in germany

12.05.2011, 14:46 |
JP Nevidim smysl v grilování bez ohně, čoudu, flákoty s pruhama od roštu a bez karcinogenních výparů z tuku odkapávajícího do uhlí:). To si to můžu rovnou udělat na pánvi...
elektrickej gril je dobrej, taky jsem ho koupil když jsem bydlel v bytě a cmudil maso na balkóně :o)
a když jsem línej roztopit klasickej gril, tak stačí natáhnout prodlužku a už se griluje
JP: Mám stejnej názor. Podnikám s rychlým občerstvením, hlavně klobásy a steaky. Vždycky jsem se držel dřevěnnýho uhlí a bytelnejch grilů. Ale budu muset přejít na plynový díky konkurenci. Lidi dají raději přednost navoněnýmu stánku. Je strašně málo fajnšmekrů, kteří ocení flákotu na dřevěným uhlí.
Lidi si mozna zacinaj uvedomovat, ze rakovina neni ryma... Ale ono grilovani na uhli muze bejt "zdravy", brikety na stranu, pod rost misku s vodou a jedes, viz treba Weber grily.
Ono je "grilovat" a "grilovat"