Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Free program na otevření .geo

o Navštíveno 1832x o
o 05.05.2011, 21:27 | Honcke
Čaute,viz nadpis,něco jsem si přines domů,potřeboval bych se na to mrknout,ale nevím v čem to otevřít.Mam akorát starej AutoCAD,ten mi nefachá na Win 7.
Nějakej free prográmek na věci s touhle koncovkou by nebyl?Dík za případou pomoc:-)

o 05.05.2011, 22:22 | Knightey-
o 05.05.2011, 22:26 | Knightey-
dalsi programy ktery pouzivaji tuhle koncovku, asi jde o to, co v tom je.
Other applications associated with file type GEO:

GeoPaint Related links: XnView
GeoSoft Compressed Add-on
Geoworks (Geode)
GoldED / OS/2 Compiled Configuration File
Homeworld (Geometry File) by Sierra Related links: Format
Trumpf ToPs File(CAD/CAM, laser cutting)
Unknown Apple II File ((found on Golden Orchard Apple II CD Rom))

trebas ten XNVIEW je free [ Link ]
o 05.05.2011, 23:06 | Honcke
Díky chlape,jdu to zkusit.
o 05.05.2011, 23:12 | Honcke
Tak XNVIEW nejde.Dalo se to čekat,mě by právě bodnul ten Trumpf Tops,ale ten mám jen v práci:-( Potřeboval bych nadoma.Něco aspoň na to prohlížení.
o 05.05.2011, 23:20 | Knightey- | Upraveno: 2011-05-05 23:24:07
to v tom linku nejde?
Je to sice shareware ale na otestovani by to mohlo jit ne? :)

Pak me jeste napadlo, ze v praci na obcasne prohlizeni souboru z autocadu (DWG) se tam pouziva FREE soft Volo VieW, link zde -> [ Link ] mozna nejaka verze toho softu otevre i ten tvuj soubor, preci jen to ma neco spolecneho s autocadem.

Zkus ho :)
o 06.05.2011, 09:10 | Honcke
Link funguje,celej XNVIEW fuguje,neumí ale zkrátka otevřít to geo co potřebuju:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3291 sekund.